Mustang-1991 636 Опубликовано 9 ноября, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 ноября, 2018 Змістовно так написав) ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 9 ноября, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 ноября, 2018 3 часа назад, Mustang-1991 сказал: Змістовно так написав) Ага. Только фоток не хватает( Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 10 ноября, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 10 ноября, 2018 (изменено) фото так фото) буду викладати по порядку як в телефоні (тобто часова хронологія збережеться, але не все чим я займався фоткав) Фоткри за травень 2018 Почав врізати монітор камери заднього виду в козирьок (козирьок з розборки, 50 грн якщо не помиляюсь) Фотка заглушеного отвору попереднього штуцера вакуума гбо. Новий я засверлив далі і його ніяк не було видно. Фотка з дня встановлення мех-зму заднього лівого ЕСП разом з проводкою дверей. Якраз тоді я усвідомив що відсутня салонна проводка ЕСП задніх дверей. Замінив радіатор кондиціонера і поїхав заправляти його Купив нові передні поворотники по 100 грн/шт. Турецькі Депо. виглядають набагато яскравіше тих, що були. (це ве встановлений новий і поряд старий). а ось порівняння правого. Фото за червень 2018 Купив червону накладку між задніми стопами. приступив до встановлення. для порівняння що було: Перша спроба підняти "задницю" - встановив проставки під передні пружини від ВАЗ класики. десь через місця два їх зняв, оскільки вигнуло їх вбік... На червону накладку вже і встановив номерну рамку з камерою заднього виду. на старій накладці підсвітка номеру була в вигляді наклеєної світлодіодної стічки. Оригінальні плафони коштують по 250 грн/штука (треба два). На розборках (в Україні) цілих не знайти. Вирішив зробити хендмейд. Світлорозсіювач купив в епіку. недорогі світлодіоди на 1 Вт кожен, 4 шт послідовно (якраз на напругу 13,5-14), термоклей, алюмінієвий радіатор, трохи проводів і конекторів. Получилось класно і яскраво. ось так було: а ось так стало: Далі колупав кулісу. Вона тут не така як в зубилках. під кулісою є корпус, наче ванночка, і далі по тязі до кпп. на тязі дві хрестовини. в основному розбивається подушка що тримає цей корпус і "яблоко" яке в верхній пластиковій кришці. в корпусі внизу є отвір. я його заглушив, і в імпровіщовану ванночку налив нігрола. Свою кулісу лишив, але замінив верхню частину (пластикову накладку з ричагом що в салоні і основним "яблуком"). фото розібраної куліси Поки я щось там колупав в гаражі, дружина вирішили вимити капот зсередини)) (було дуже брудно, можете порівняти з фото вище, там де заправляють кондиціонер) Потім я їздив до Бабусі в село, і від того що мені було по вечорах скучно, там в неї розібрав водійські двері, витягнув проводку і переробив її з "схеми" тільки передніх ЕСП на "схему" чотирьох ЕСП. При цьому всі провода в дверних конекторах зробив відповідно заводських розпіновок. Ось така маленька проводка в дверях була (це ще до того я я її розпотрошив). Стала майже така сама, тільки товстіша із-за додаткових проводів, ну і майже моток ізоленти пішов це все зв'язати))) а це вже встановлена назад з кнопочним блокоам під 4 ЕСП (нижній ричажок на ньому - блокування роботи задніх ЕСП). фото за липень : Купив передні протитуманки (досі не встановив). сфоткав тільки нову, друга б/у, 250 чи 300 грн, точно не помню Купив вставку в передню нижню подушку двигуна + задню нижню подушку в зборі (її не сфоткав). Стара просто капець яка "втомлена". Почав демонтовувати сток шумку підлоги. при цьому замічено вологу в ногах переднього пасажиру. Причина виявлена - корпус повітряного фільтра салону потрібно посадити на герметик. Паралельно зняті задні карти і встановлені "овали" 6х9 через проставки з фанери, назад не збирав, бо через пару днів міняв механічний склопідйомник на електро. на фото ще стара передня карта з отвором під весла... не знаю як кому, але мені світлий салон щось не пішов. тому відразу були плани на заміну на темний. ))) 10.07.2018. В Києві були сильні дощі... поблизу мого офісу буває забивається каналізація.... тому в таких випадках я "на чєку".... і кожних 5-10 хв поглядав в вікно чи не пора "втікати".... але по робочих питаннях "вгруз" десь на хвилин 15-20. і коли вигляну трохи прифігів. мало того що каналізація встигла забитись, так ще й води вже "набралось"... Отак і відбулось перше моє "плавання" (надіюсь і останнє) ... трохи спасло те, що я шумку стокову (типу войлочну) вже викинув, але все одно "лягушатнік" отримав )))) Як сушився то заразом посадив корпус фільтра салону на герметик Потім ми поїхали на Чорне море, вже по традиції під Одесу в Чорноморськ. В дорозі нічого особливого не сталось. Серпень 2018 Під мафоном є поличка. в 1993 році в неї запихали касети (ну ті, які ми олівцем перемотували), влазило їх туди аж чотири. використоував я його чисто щоб телефон туди класти. Також я давно, дуууууууже давно (ще коли 99ка була) хочів мати підстаканника., реально в дальніх поїздках мені йього не вистачало. На аліекспрес випадково побачив підстаканник від гольфа, і так мені він сподобався, що купив (біля 500 грн). схрестив полицю + підстаканник. і получилось що і телефон туди засунути можу, і підстаканник є. результатом дуже задоволений. (на фото ввімкнена третя передача для розуміння "зазору") На останій фото тонель знятий бо готувався до..... до заміни салону! ітак з того дня в мене встановлений салон шкода октавія тур вродь 2013 року (якщо розборщики не набрехали). мікроліфт + регулювання поясниці. Підігріву нажаль немає. можливо заморочусь і зроблю. але не факт))) (ручка мікроліфта пасажира вже встановлена). В авто також по кругу нові всі дверні карти. фотосесія після встановлення та мийки: Нарешті встановив козирьок з моніторчиком і підключив його до камери заднього виду: Разом з кумом демонтували огризок інородної антени з заднього крила, заварили, зашпаклювали і зафарбували. ззовні майже нічого не видно. (наявність того огризку можна спостерігати на фото вище, там де показував як було зі старою пластмасовою накладкою між задніми стопами). Це фото з середини крила. Заміна ступиці і ступичного підшипника. Новий підшипник брав СКФ -/+ 450 грн. Ступиця - з розборки, 100-150 грн По Вересню 2018 фоток не багато щось. Заміна торпеди. ох і "погрався" я... одному було важко її зкинути. а от накинути назад ще "прикольніше". Але все получилось. впорався десь за 6-7 годин (пам'ятаю що їхав з роботи відразу на гараж, і додому вже десь під час ночі повертався). При цьому назад не все встиг прикрутити, не було обшивок стойок, тонелю , нижніх і центральної накладки. Але їхати мені нічого не заважало))) Фото є тільки як авто було без торпеди. Того ж вечора і блок аірбега замінив. Фотки встановленої торпеди будуть далі. там правда відсвічує світлий бардачок (з старої торпеди). я тоді просто його вдома лишив, тому ще деякий час їздив з старим бардачком. Изменено 11 ноября, 2018 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 11 ноября, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 ноября, 2018 (изменено) Купив за 100 грн панель приладів. і давай гасати на підвіконні на швидкості 240-260 км/год Накручував одометр... зрозуміло що дев'яносто з чимось там тисяч км не накручу (заманаюсь слухати жужжання). але хотів зробити так, щоб збігались останні чотири цифри одометра. Масляні ТО прив'язані до кожних 10 ткм. тому і не хотілось порушувати цю "традицію" після заміни приборки. Таким чином я намотав десь три тис км... Поклав нову шумку підлоги замість демонтованої сток. Також застелив темний коврик підлоги (150 грн на розборці + 50 грн на мийці) Шумка встала десь в 750 грн. 18.10.2018 сталось "ч/п". по дорозі на роботу в тягнуці почув запах антифризу - бігом на обочину і заглушив двигун. з під капоту пар, і десь з глибини, десь від моторного щита струйка близкає на двиг і аж до акума дістає. Відкрутив пробку бачка - зтравив тиск, прискати перестало. По факту "тріснув" патрубок на пічку. Тріснув так, наче його голкою прокололи. авто днювало на обочині. після обіду під'їхав кум, затягнув мене на сто неподалік. Там я попросив, щоб мені демонтували обидва патрубки пічки і замість них просто поставили шланг. Поки це мені робили, кум поїхав на авторинок і шукав патрубки, які мені треба. Фотки цих патрубків скинув розборщик... ох вони і закручені... таких патрубків нових нажель не було. але знайшовся патрубок вродь від ланоса. коли його в одному місці розрізати, то можна отримати два патрубки які дуже схожі на той що треба. це і пішло в роботу. на СТО лишив 250 грн., все інше (патрубки, перехідники 16-19, хомути, антифриз на заміну, дисц вода) - 500 грн вродь. з сто я поїхав відразу на гараж і до останнього грався з патрубками + в той же вечір, під натиском кума, відновив проводку лямбди (хотів щоб я його датчик поставив, а я впирався що все одно не запрацює, от і знайшли де "собака порилась") )) В той же день і була замінена приборка (поки чекав на СТО свою чергу). Це все робилось поспіхом із-за того, що наступного дня мав їхати на Волинь на весілля до друга дитинства, тому відступати було нікуди. Ну а намотувати на приборці ще одну тисячу км мені також було впадло)))) 444286 - оригінальна приборка 354330 - нова приборка приборку міняв бо тахометр глючив. приємним бонусом цієї стало те, що спідометр на швидкості до 50 км/год перестав подьоргуватись. (хоча я думав що проблема в тросику) Далі під кінець місяця в мене було досить важке відрядження. Київ - Бережани (Тернопільська обл.) - Винники (під самим Львовом) - Київ. Цей маршрут проїхав за один день. виїхав в 5:30 ранку, приїхав в 23:00. 1250 км круг. місцями не по самих хороших дорогах. Монька не підвела ні разу. Вирішив закінчити питання з заднім бампером. Той, з яким купив авто по перше вдарений, сильно вдарений (там навіть не всі куски були) в місці, що наклейками заклеєно; по друге бокові кріплення на якихось пістонах-кліпсах, які візуально виглядають як меблеві болти, по третє - біля арок прям дирки від шурупів.... ; по четверте - фарба з нього так і лізе... Перший крок - перенос заправного ГБО. довго я думав куди його всунути.... вихід знайшов наступний: ці мондео ж з двигунами 2,5 і вихлоп там з двома вихлопними. під кожну вихлопну є в бампері типу виямка. в мене ж вихлопна тільки одна. тому заправне вирішив розмістити в виямці під другу вихлопну. Купив в епіцентрі кутик і приварив його до кузава. За якість зварки сильно не сваріть, це вдруге в житті варю. Перший раз був коли вихлопну варив, але фоток з тої події немає. Це було десь на початку літа, по сьогоднішній день все тримається і ніде не сичить. Прикидка куди і що приварити: Потім грунтонув і фарбою з балончика пшикнув. Купив в китаї простий ЦЗ. В мене встановлений заводський ЦЗ. але хочеться ато відкривати з кнопки. Сигналку ставити на таке авто думаю резону немає. Тому самий простий ЦЗ, який я зможу подружити з заводським, але обов'язково з ктопкою для відкриття багажнику)))) Листопад 2018 Перевзувся на зимову резю. Р15 (літня була Р14) 195/65. Спереду бріджстону, ззаду Гуудєр. Попробував себе в ролі паяльщика бамперів Перший бампер - після легкого ДТП - паяв для того щоб зробити його тимчасовим. Другий бампер в кращому стані, але також попаяти прийшлось. Запаював знизу посередині тріщину (видно від фаркопу) пору отворів від шурупів (похоу від того ж таки фаркопу) і отвір під заправне ГБО. Тимчасовий бампер задув балончиком Коли все висохло, зкинув сток бампер і натягнув тимчасового (і зараз з ним їзджу). Сів криво, зазори в палець. Перша причина - ДТП, друга - в заводських (25 річних) є така проблема що осідають. тому цей що я зняв був прикручений не на сток отворах а на просверлених на 1 см вище. рулеткою заміряв основний бампер - він на 1,5 см ширший що того що я зняв, що того що тимчасовий - ура!) Зі знятим бампером краще видно як приварив кронштейн заправного гбо Далі приділив час для основного бампера. З знятого зняв бокові кріплення. Основіні кріплення тут вклеєні на піну в сам бампер. вже в мондео мк2 йшли підсилювачі і бампера окремо. а мк1 - разом однією деталлю. За 100 грн на розборці я взяв підсилювач від мк2. бампер мк-2 опукліший за мк1. Тому звичайною пилкою я його підрівняв під ту форму, яку мені треба. Тепер лишилось знайти якийсь день, коли я можу на авто закріпити підсилювач, натягнути "скорлупу" і запінити в декількох місцях та витримати достатньо часу щоб воно схватилось. Таким чином повторю заводську конструкцію. Піна сток підсилювача нічим не відрізняється від монтажної піни (по міцності). я про всяк випадок взяв піну, якою можна стіни класти, думаю вона щей міцніше буде сток підсилювача. Ну це типу всі фотки які в мене є. Надіюсь вгамував трохи цікавість))) Изменено 11 ноября, 2018 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 11 ноября, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 ноября, 2018 да ти маньяк по підвіконню 240-260 їздити і писати так багато букв) ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 11 ноября, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 ноября, 2018 (изменено) ну може трішки зато ти вранці за читанням встиг випити і кружку кави і кружку чаю))))) Изменено 11 ноября, 2018 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 11 ноября, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 ноября, 2018 5 часов назад, emigrant-l сказал: ну може трішки зато ти вранці за читанням встиг випити і кружку кави і кружку чаю))))) Ага, це точно) ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
av2108ri 235 Опубликовано 12 ноября, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 ноября, 2018 Ого, сколько всего забацал за последнее время Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 12 ноября, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 ноября, 2018 1 час назад, av2108ri сказал: Ого, сколько всего забацал за последнее время Якби ще з пів року форум не працював, то Льончик би написав цілий трактат) 1 ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Emissions 127 Опубликовано 12 ноября, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 ноября, 2018 нормально так 21099 преобразилась 1 In Bass We Trust Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти