emigrant-l 165 Опубликовано 2 февраля, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 февраля, 2021 (изменено) Заглянув на форум, а тут життя! Радує що запрацював, хто читає - привіт! Не пам'ятаю що я там з фордом ще робив... В кінці березня 2020 року купив нове бу авто - Honda CR-V, 2008р, 2,4, акпп, комплектація Executive, пробіг 250 т.км На облік став пізніше, вже як МРЕО запрацювали. Я другий власник, попереднього добре знаю, тому купував з хорошою знижкою, історія авто також відома. Для мене це був просто ідеальний варіант і як то кажуть "гріх цією можливістю не скористатись". Найдорожче було поставити на машину ГБО, сумарно з документами біля 21 т.грн. А так машинка просто супер, порівнювально з 99ою і фордом - скучна)) Не треба нічого крутити/міняти, авто дуже виносливе і невимогливе. Форд з того часу почав сумувати, використовувався як підмінне авто, як авто на якому не шкода щось перевезти габаритне (в карантині трохи зайнявся меблярством, закінчую ремонт в квартирі - шафи/комод, кухня на підході). Було таке що місяць стояв складеним салоном. Изменено 2 февраля, 2021 пользователем emigrant-l 3 1 Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
av2108ri 235 Опубликовано 2 февраля, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 февраля, 2021 Лёня привет! Я за тебя рад и поздравляю с покупкой! Honda отличный выбор! А какой мотор? Сколько лошадок? 1 Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 2 февраля, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 февраля, 2021 5 минут назад, av2108ri сказал: Лёня привет! Я за тебя рад и поздравляю с покупкой! Honda отличный выбор! А какой мотор? Сколько лошадок? Привіт! Дякую! К24Z1 - 2.4 л, по коняках точно не пам'ятаю... чи то 160, чи 165, точно що 170 немає Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 2 февраля, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 февраля, 2021 Хонда дуже крута. На ходу сподобалась, а простір в салоні взагалі на рівні, панорамний дах робить практично безмежним. 1 ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 2 февраля, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 февраля, 2021 23 минуты назад, Mustang-1991 сказал: Хонда дуже крута. На ходу сподобалась, а простір в салоні взагалі на рівні, панорамний дах робить практично безмежним. а то, не то шо всякі там шевроле (шутю ) 1 Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 5 февраля, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 февраля, 2021 (изменено) Для історії лишу тут фотки, які робив для продажу форда. По задньому підлокотнку (з фото можливо погано видно буде) - там дві опції, одна підлокотник з стінкою в сидінні, друга - "вікно" в багажник". Салон з шкоди октавії тур +/- 2010 року. Изменено 5 февраля, 2021 пользователем emigrant-l 1 Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
av2108ri 235 Опубликовано 5 февраля, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 февраля, 2021 Лёня подскажи, до скольки кб тут фото можно загрузить? Попробую через комп на работе загрузить, а то через iPhone не получается Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 5 февраля, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 февраля, 2021 11 минут назад, av2108ri сказал: Лёня подскажи, до скольки кб тут фото можно загрузить? Попробую через комп на работе загрузить, а то через iPhone не получается Раніше (попередній мій пост) не грузилось - то через ссилки робив на зовнішні ресурси. Тепер ссилки зробив - а не показує, відображає просто ссилку на картинку )) попробував загрузити в месаг - загрузило. Кожна фотка десь по 3,3 - 3,5 Мб 1 Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 6 февраля, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 февраля, 2021 (изменено) Перша поломка Хонди після покупки - пердіння)))) ну не поломка, а проблемка вихлопа. Судячи з бортовиків на драйві, в тому місці не в мене одного в тому місці трабли - це місце стику задньої банки і середньої. походу там конденсат збирається і підгниває. В тому місці конструкція "пружинного з'єднання з графітовим консуним кільцем" - на 9-ці так само було на з'єднанні між штанами і каталізатором. Два сто по вихлопу пропонували "викинути" це з'єднання і вварити гофру. Але мені це рішення категорично не подобалось. Це нероз'ємне з'єднання, а труба проходить над задньою піввіссю і над ричагами. На одному з сток там так подьоргали, що тарабанити почало - зв'язав проводом тимчасово. Було куплено два флянця, прокладку та болти. Але в процесі роздумів придумано інше. Флянець діаметром більший від діаметру труби. Відрізали кусок, вставили флянець, приміряли, приварили трубу + до флянця вихлопа приварили крюк для підвісу (по заводу він кріпився до флянця резонатора, але новий флянець далі стоїть і тому до нього не приварити. Ітого - імітація заводського кріплення. На СТО прикрутили на ті болти, які "знайшлись". Пізніше я докупив рідне хондовське графітне кільце + болти вихлопа + пружини.. (замінив вже пізніше десь через тиждень, фото не робив). Изменено 6 февраля, 2021 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
av2108ri 235 Опубликовано 6 февраля, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 февраля, 2021 Что то похожее на Опеле было... Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти