emigrant-l 165 Опубликовано 12 февраля, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 12 февраля, 2021 14 часов назад, av2108ri сказал: Ляпота! Ну не настільки як хотілось би ) (може в перспективні сідухи перешиватиму, але поки не рішився, так як треба буде на деякий час без колес побути) По моїй машині була відзивна компанія по заміні піропатронів (це я нагуглив в неті, і компанія ця була ще десь +/- в 2015 році, можу помилятись). Приблизно в перший місяць як забрав машину попередній власник мене попередив що до нього дзвонили з дилерського центру по якихось питаннях по хонді і він передав їм мій тел. Через пару годин мені подзвонили і запросили поміняти піропатрони (довгенько вони розчехлялись ), але замінили все безкоштовно і без проблем. В друзів наших китайців також були куплені ЛЕД модуля замість лампочок в плафончики, пластикові заглушки петель замків. Купив на олх рем-комплекти вставок в обмежувачі відкриття дверей. Замінив у всіх дверях. Тепер є фіксація відкритих дверей в трьох положеннях. (нажаль фото не робив). І ще дещо зробив - замінив значок хонди на бібікалці. Це також один з слабких місць хонд. Вони протираються в багатьох моделях, не тільки црв . Було два варіант. 1 - зрізати свій і поверх приклеїти новий. 2. розібрати подушку і по-людськи переробити. Перший варіант відкинутий був із-за того, що в середині подушки лишаться типу пластикові грибочки якими кріпиться значок і по-ідеї при спрацюванні подушки вони полетять прямо в голову))) Розібрати подушку проблем не склало. Все тримається на трьох алюмінієвих заклепках з шляпками великого діаметру. Розібрав, стару зрізав, нову поставив, ніжки паяльником розплавив-розклепав), зібрав назад і на заклепки + шайби (заклепок з шляпками великого діаметру не знайшов). Результатом радуюсь по сьогодні)) 3 Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
av2108ri 235 Опубликовано 12 февраля, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 февраля, 2021 Казалось бы вроде хороший машин, не старое ведро, а всё равно приходится что то делать: менять, разбирать, перешивать и т.д У меня по салону тоже есть нюансы которые хочется исправить, но это ближе к лету Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 12 февраля, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 12 февраля, 2021 (изменено) Та ні, це все єрунда - ввечері від нічого робити на пару годинок забава))) Хонда реально скучна в плані ремонту (т.т.т.), за майже рік часу тільки і робив що 3 рази планове ТО , з непланового лише заміна задніх амортів перед НР, при тому ще її рідних (13 років). Саме цікаве що коли їх зняв то вони живі і з газом і м'яко йдуть... просто один з них почав пітніти, тому в принципі міг зекономити і ще з рік кататись на тих. Изменено 12 февраля, 2021 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 3 сентября, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 сентября, 2021 І знову я давно нічого не писав... лінивий став. та і писати особо немає чого... десь весною поміняв сток мафон на сток мафон від рестайла. вони стають "болт-он" без проблем. + доставив сток блок ЮСБ тепер слухаю музику з флешки + 6 дисків + без втрати якості по звуку і без гемора по підключенню саба (в машині штатний саб, якщо китайський мафон ставити то там гімору трохи є). Звісно масляні ТО як по двигу так і по КПП. Одне з ТО супроводжувалось регулюванням клапанів. Регулювання по суті просте, просто трохи важче як на 99 колись, десь за 1,5 години справився По весні щось почало постукувати в ходовці, заїхав на діагностику - стукає права стойка стаба. Замінив відразу обидві стойки. Далі поїхав на хонді в Болгарію відпочити. Поїздка хоч і трохи далека, але мені сподобалось. Чорне море там краще чим в наших краях, по широті - нижче крима, відповідно там тепліше. По дорозі назад при суттєвому нагріві підкапотки (затори або добре газувати) починав гудіти ГУР. ГУРи в хондах перебираються легко. Купив всі резинки + підшипник. Так як гаража не маю і не знімаю, а покрутити хотілось самому, то перебирав фактично в "полі" і "на колінці". З якоїсь сторони було трохи важко, так як авто "скучне", то ковиряюсь мало, а відповідно деяких конструктивних моментів не знаю. Із-за цього були деякі лишні "рухи". Ну але загалом все в мене получилось і все гуд. Десь є фотки на телефоні, згодом закину щось. А, розміняв недавно 290 000 пробігу. ще трохи і буде ювілей... 3 Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 29 октября, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 октября, 2021 старий мафон новий мафон знята клапанна кришка для регулювання клапанів Пара фоток з поїздки в Болгарію: Знайшов місце куди треба їхати коли вас посилають: Відео в відеореєстратора по одній з поїздок по Болгарії: Ось такий маршрут слідування в мене був: 2 1 Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти