emigrant-l Опубликовано 31 июля, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 31 июля, 2014 (изменено) Вот это цены на подкрас царапиныя бы искал ли бо других малеров, ну а если нет доверия другим, то взять коректор и подкрасить самому, будет точно так же как это сделают маляры, только в 6-раз дешевлещо маємо те маємо... в Києві ціни 100 - 150 долл за деталь.мені рекомендували заїхати ще до одних малярів на вул. Туполєва, заїду до них, поговоримо, але судячи з телефонної розмови, вони хочуть з мене зняти 400$ (знову таки по 100 за деталь)... навіть не знаю... звісно, допустимо, в м.Луцьк, буде дешевше, але це як мінімум треба на два дні авто там залишати (поки пофарбують, поки НОРМ висохне + полірування = мінімум 2 дні)... а авто використовується кожний день.... якось тепер навіть важко уявити, як це кожного дня їздити не за кермом.... Изменено 31 июля, 2014 пользователем emigrant-l Мій бортовик
Mustang-1991 Опубликовано 1 августа, 2014 Жалоба Опубликовано 1 августа, 2014 (изменено) що маємо те маємо... в Києві ціни 100 - 150 долл за деталь.мені рекомендували заїхати ще до одних малярів на вул. Туполєва, заїду до них, поговоримо, але судячи з телефонної розмови, вони хочуть з мене зняти 400$ (знову таки по 100 за деталь)... навіть не знаю... звісно, допустимо, в м.Луцьк, буде дешевше, але це як мінімум треба на два дні авто там залишати (поки пофарбують, поки НОРМ висохне + полірування = мінімум 2 дні)... а авто використовується кожний день.... якось тепер навіть важко уявити, як це кожного дня їздити не за кермом....Мій маляр робить по 100 зелених США за деталь, однак по курсу 8. Правда і черга зараз у нього більш ніж на місяць Изменено 1 августа, 2014 пользователем Mustang-1991 ВАЗ 21099 Chevrolet Volt
emigrant-l Опубликовано 6 сентября, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 6 сентября, 2014 (изменено) Всім привіт! Щось давно не писав, ніяк руки не доходили. З минулих записів в мене наступні зміни:15.08 на одометрі ~36800 - заробили мені царапину на лівому борту. 17.08 на одометрі 36871 - трохи долив гальмівної (під самий "max", а то при різкому гальмуванні загорався чек гальмів) та відремонтував попільничку.18.08 на одометрі 36922 - перше газове ТО, поміняли всі фільтра, до прошивки не лізли... 20.08 на одометрі 36986 - заїхав відрегулювати зазори клапанів. Вирішив на всяк випадок, виявилось, що не дарма, трохи підрегулювали. Також зробив розвал.Царапину лікували кісточковим ремонтом. Де до грунту, трохи затерли, тоненьким пензликом нанесли в декілька шарів суміш фарби та лаку. Так їздив три дні, щоб підсохло добре. Далі знову затерли і заполірували. Получилось як на мене дуже добре (по відношенню до того, що було). Полосочку трішки видно і то зблизька, корозія братись не буде (що є головне) ну і грошей не багато витратив (робив в друзів друга )... Вартувало це мені пачки кави та 100 грн (фарба моя). Фотки зроблю чуть пізніше, покажу як зробили.По гальмівній, давно задавався питанням, чому, якщо десь різко затормозити загорається в мене чек тормозної. Виявилось, що просто потрібно гальмівної рідини трошки долити і все буде ок. (видно із-за інерції гальмівна "збиралась" в початку бачка і поплавок сильно опускався).По попільничці вирішив розписати, авось в когось буде також трабл В мене висока панель... Я не палю Попільничка мені до одного місця, нею ніхто не користується (якщо я не палю, то ніхто в мене в авто цього робити не буде) )) Але якось в одній із дальніх поїздок ми з дружиною наминали вишні чи черешні і кісточки зкидали саме в ту попільничку... і от, на одній із заправок, коли я витряхував ті кісточки (а вон зарази поприліпали), я і не замітив як витряхнув стопорну пластину... після цього попільничка на свому місці не тримається... тобто не так, на рівній дорозі тримається, а як починаютсья будь-які ямки - вона сама виїзжає і в кінцці кінців випадає... Довгий час їздив без неї, щоб не надоїдала, та і знайти окремо ту пластину виявилось не так то і легко... Не пам'ятаю нащо, але перебирав всякий хлам. І при цьому знашов відрізок хомута шириною 1 см, який використовував для закріплення "вентиляції" балону ГБО. Тут то і загорілась лампочка )) В общому зробив так як на фото, тепер все нормас)По газовому ТО сказати особливо нічого... просто пройшло 10 тисяч з встановлення. Нарікань на ГБО в мене намає. Навпаки я задоволений. А ще, як я підрахував, що вартість встановлення ГБО вже мені відбилась, - так я геть радий! далі буде йти в "+" По регулюванню клапанів та розвалу-сходженню. Що сказати, на День незалежності їздив в Іллічівськ (під Одесою), от і хотів перед поїздкою бути у всьому абсолютно впевненим. Останній раз перевіряв зазори клапанів при пробізі 25 тис., тобто з того часу пройшло десь 12 тис. км. Додатковим фактором було те, що після встановлення ГБО в мене сопливила прокладка клапанної кришки (при встановленні з одної сторони її відкрутили, бо думали кріпити під ту гайку шину на якій форсунки газові тримаються). От і все відразу було зроблено. Клапани трохи підрегулювали, розвал трохи підрегулювали, - в загальному все ок. )) Изменено 6 сентября, 2014 пользователем emigrant-l Мій бортовик
emigrant-l Опубликовано 6 сентября, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 6 сентября, 2014 Товариші, потрібна ваша допомога!Давно хотів собі ралізувати камеру заднього вигляду. Камеру купив ще минулого року, моніторчик от недавно приїхав з китаю (у нас в два рази дорожчий ). Так що незабаром інстал!Маю ось таку камеру заднього виглядуАле!!!! Як протягнути провода від камери в салон? трохи поплазувавши і обмацавши всю "попку" моєї 99 під бампером так і не зрозумів яким чином я протягну ці проводи... Хіба що сверлити новий отвір. А мені цього ой як не хочеться... Полазив по драйву, подивився як народ собі ставив парктроніки... нічого толкового не побачив... народ щоб не сверлити отвори, протягував проводи через один з задніх фонарів, один чоловік навіть не робив "приямок", тобто по нижньому контуру фонаря залишалась щілина, що є взагалі нонсенс! Думав, що можливо через дренажні отвори... але складається враження що в мене "подвійне дно". Тобто зсередини є пласмасова заглужка, а заглядаєш вниз - там метал... нічого не розумію... В запасці в мене балон газовий, тому через ті дренажні точно не получиться, до них доступу не маю, хіба балон піднімати.Поки що єдиний отвір який є "прямий" - це той, щерез який заходять і виходять газові магістралі, але його не варіант використовувати, так як балон і так трохи вищий рівня підлоги, а якщо ще зверху буде два проводки, так вони 100% будуть пережиматись або перетиратись з часом від того, що вожу в багажнику.... В загальному, хто собі ставив парктроніки, камери чи будь-що в бампер і протягував проводку в салон, підскажіть, як ви це робили??????!!!! Або які в кого є ідеї? Мій бортовик
Palchik Опубликовано 7 сентября, 2014 Жалоба Опубликовано 7 сентября, 2014 Маю ось таку камеру заднього виглядуЭто рамка под номерной знак со встроенной камерой?
emigrant-l Опубликовано 7 сентября, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 7 сентября, 2014 Это рамка под номерной знак со встроенной камерой? Саме так! Кут нахилу камери можна регулювати і фіксувати. Камера видає вже картинку з розміткою (зелена, жовта та червона зони)... Мій бортовик
Palchik Опубликовано 7 сентября, 2014 Жалоба Опубликовано 7 сентября, 2014 Саме так! Кут нахилу камери можна регулювати і фіксувати. Камера видає вже картинку з розміткою (зелена, жовта та червона зони)...Делай дырку в кузове, провода крепи к жгуту, который идет по полу по левой стороне к торпеде.
emigrant-l Опубликовано 7 сентября, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 7 сентября, 2014 Делай дырку в кузове, провода крепи к жгуту, который идет по полу по левой стороне к торпеде. ех... видно так і буде... по камері... не зміг знайти в хісторі своїх замовлень, але ось така http://www.ebay.com/itm/Car-170-Rear-View-...=item20e5c8165f Мій бортовик
Mikeng Опубликовано 7 сентября, 2014 Жалоба Опубликовано 7 сентября, 2014 В мене теж камера Краще не сверли дір Дроти перекинув через ущільнювач багажника - трохи підрізав мет основу Буду біля машини - фотну Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com
emigrant-l Опубликовано 7 сентября, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 7 сентября, 2014 (изменено) В мене теж камераКраще не сверли дірДроти перекинув через ущільнювач багажника - трохи підрізав мет основуБуду біля машини - фотнуо! звісно зачекаю фото! Зроби плс ще фото, де ти монітор розміщував (звісно якщо це не магнітола 2 дін або дзеркало заднього виду з вмонтованим монітором)... І ще, хто як заживлював камеру з моніторчиком? я планую заживити і камеру і моніторчик від ламп заднього ходу, лампи я поставив світлодіодні, тому навантаження буде норм... Изменено 7 сентября, 2014 пользователем emigrant-l Мій бортовик
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти