emigrant-l 165 Опубликовано 1 февраля, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 февраля, 2015 Льоня, а ти не думав піднять ступінь стиснення заодно при ремонті головки? Для газу дуже корисно буде, та й аитрати пального зменшаться.Пилят плоскость гловы вроде.Переговорив з майстром, сказв, що при шліфовці площини знімуть трохи більше (цифру не запам'ятав)... Сьогодні була в мене зустріч з 99... під капотом стало дуже багато місця - ГБЦ знята.5 клапан (той що проблемний) дуже низько сидить, правильніше буде для нового зробити пересідловку. інші +/- норм. Фаски відшліфуються та виведуться на +/- однаковий рівень.Також з "нюансів" було виявлено, що намічався прогар прокладки ГБЦ між 2-им та 3-ім циліндрами. "Хвіст" прокладки колектора від основної частини прокладки відламався та перекривав частину випуску (думаю по фото і нагару на прокладці та відповідному місті ГБЦ зрозумієте). Нова прокладка буде багатошарова з якогось металу...Додатково до ремонту добавились заміна диску зчеплення і, можливо, маховика (якщо в ньому буде виробітка)... Згодився з цими роботами спокійно, так як і раніше мав підозри щодо цього. Просто не було можливості порівняти роботи зчеплення в моїй 99 та в іншій 08-09-99... По поршневій групі і блокові - циліндри в дуже доброму стані, виробітку на площинах немає. Є питання по ущільнюючих кільцях поршнів - поршень має деякий хід в циліндрі в горизонтальній площині. Майстер каже що не критично (заміна 50/50), але якщо в такому стані двигун - то дешевше вийдуть роботи по заміні тих кілець, адже половина роботи по розборці зроблена. Я поки в роздумах... адже бюджет і так достатньо збільшився за рахунок зчеплення, до робіт по поршневій групі готовий не був...А так вродь поки все... Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 1 февраля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 февраля, 2015 Переговорив з майстром, сказв, що при шліфовці площини знімуть трохи більше (цифру не запам'ятав)...ну будет только лучше под газ! Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Palchik 40 Опубликовано 1 февраля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 февраля, 2015 Є питання по ущільнюючих кільцях поршнівЯ б замiнив, поки розiбраний двигун. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 1 февраля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 февраля, 2015 Я б замiнив, поки розiбраний двигун.а я бы не лазил! кольца, это сразу все сальники + вкладыши + упорные кольца к\ва там еще вылезет что-то, итого уже бюджет (+потом обкатка)люфт там есть и будет, особенно на 8кл моторах (где зазор с завода ололо)пока не будет так, можно не переживать )) Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 1 февраля, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 февраля, 2015 ого! дякую за наглядний приклад... якраз шукав ынфу по цьому питанню... знайшов наступне:"измеряется величина зазоров между цилиндрами и поршнями. Величина зазора может быть от 0,015 до 0,045 мм. Допустим зазор в 0.25 мм. Если зазор превышает 0,25 мм, растачиваются цилиндры и устанавливаются поршни необходимого размера" вірно не вірно? где зазор с завода ололо ндя, автоваз продовжує дивувати....При натиску на поршень стуку такого немає. На відео Антона, є ще перший поршень, так вродь в мене такі люфти як в нього, важко сказати, так як для першого поршня камера в руках була...Двиг масла від заміни до заміни не хавав (може й хаває, але дуже мало)... Також починаю схилятись до думки лишити поки так... Щодо обкатки... в мене і так світить 1000 км тільки на бензі... Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 1 февраля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 февраля, 2015 ого! дякую за наглядний приклад... якраз шукав ынфу по цьому питанню... знайшов наступне:"измеряется величина зазоров между цилиндрами и поршнями. Величина зазора может быть от 0,015 до 0,045 мм. Допустим зазор в 0.25 мм. Если зазор превышает 0,25 мм, растачиваются цилиндры и устанавливаются поршни необходимого размера" вірно не вірно?0.25 ты бы туда с таким грохотом приехал )) ото поршень что стучал, там +- 0.18 было нормальный зазор десятка, 0.15 это уже даже на новых кольцах перебор...но чтобы это померять, надо вынуть поршни и нутромером перемерить горшок!не снимая ты ничего не узнаешь т.к. цилиндр подверх (в не рабочей зоне) более плотныйПри натиску на поршень стуку такого немає. На відео Антона, є ще перший поршень, так вродь в мене такі люфти як в нього, важко сказати, так як для першого поршня камера в руках була...первый поршень там идеальный зазор, район 0.06 Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 1 февраля, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 февраля, 2015 но чтобы это померять, надо вынуть поршни и нутромером перемерить горшок!не снимая ты ничего не узнаешь т.к. цилиндр подверх (в не рабочей зоне) более плотныйТрохи не зрозумів....Тобто протосо запхнути щуп між циліндром і поршнем не получиться? А якщо поршень опустити трохи в циліндрі в низ і всунути щуп?? Тобто ті зазори, що я знайшов про них інфу - це різниця між внутрішнім діаметром циліндра та зовнішнім діаметром поршня?первый поршень там идеальный зазор, район 0.06То певно я трохи погарячкував, сказавши що в мене такий) Зазор навряд в мене ідеальний))) Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 1 февраля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 февраля, 2015 Трохи не зрозумів....Тобто протосо запхнути щуп між циліндром і поршнем не получиться?неа А якщо поршень опустити трохи в циліндрі в низ і всунути щуп??круто! а кольца тобі заважати не будуть ?? то шо ти поміряешь - то погода на марсі.важливий розмір юбки поршняТобто ті зазори, що я знайшов про них інфу - це різниця між внутрішнім діаметром циліндра та зовнішнім діаметром поршня?такпричому робочоі зони (юбка поршня і центр гільзи)То певно я трохи погарячкував, сказавши що в мене такий) Зазор навряд в мене ідеальний)))в тебе с заводу більше було мабуть )))) Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 1 февраля, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 февраля, 2015 (изменено) такпричому робочоі зони (юбка поршня і центр гільзи)а я вже думав наступної поїздки до майстра брати набор щупів)) Изменено 1 февраля, 2015 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
АвтоМАЗаВаЗоХисТ 274 Опубликовано 2 февраля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 февраля, 2015 Никогда не понимал, зачем обкатывать мотор? Что в нем обкатывается?)) Зазор 4 сотки на сток мотор, ну и выше на спорт, и до 9 возможно на 4й цилиндр. Вообще в среднем делали 0,05мм и ниразу не прогадали еще Only Dropped Must DIE! по всем вопросам: ICQ 331-137-342 C МЕЧТОЮ о годовом абонементе на Nurburgring)) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти