21099 ==> Ford Mondeo mk1 ==> Honda CR-V ІІІ by Emigrant-L

Рекомендуемые сообщения

Льоня, а ти не думав піднять ступінь стиснення заодно при ремонті головки? Для газу дуже корисно буде, та й аитрати пального зменшаться.

Пилят плоскость гловы вроде.

Переговорив з майстром, сказв, що при шліфовці площини знімуть трохи більше (цифру не запам'ятав)...

Сьогодні була в мене зустріч з 99... під капотом стало дуже багато місця - ГБЦ знята.

5 клапан (той що проблемний) дуже низько сидить, правильніше буде для нового зробити пересідловку. інші +/- норм. Фаски відшліфуються та виведуться на +/- однаковий рівень.

Також з "нюансів" було виявлено, що намічався прогар прокладки ГБЦ між 2-им та 3-ім циліндрами. "Хвіст" прокладки колектора від основної частини прокладки відламався та перекривав частину випуску (думаю по фото і нагару на прокладці та відповідному місті ГБЦ зрозумієте). Нова прокладка буде багатошарова з якогось металу...

Додатково до ремонту добавились заміна диску зчеплення і, можливо, маховика (якщо в ньому буде виробітка)... Згодився з цими роботами спокійно, так як і раніше мав підозри щодо цього. Просто не було можливості порівняти роботи зчеплення в моїй 99 та в іншій 08-09-99...

По поршневій групі і блокові - циліндри в дуже доброму стані, виробітку на площинах немає. Є питання по ущільнюючих кільцях поршнів - поршень має деякий хід в циліндрі в горизонтальній площині. Майстер каже що не критично (заміна 50/50), але якщо в такому стані двигун - то дешевше вийдуть роботи по заміні тих кілець, адже половина роботи по розборці зроблена. Я поки в роздумах... адже бюджет і так достатньо збільшився за рахунок зчеплення, до робіт по поршневій групі готовий не був...

А так вродь поки все...

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

• Ответов 594
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Заглянув на форум, а тут життя! ? Радує що запрацював, хто читає - привіт! Не пам'ятаю що я там з фордом ще робив... В кінці березня 2020 року купив нове бу авто - Honda CR-V, 2008р, 2,4

старий мафон новий мафон знята клапанна кришка для регулювання клапанів     Пара фоток з поїздки в Болгарію:  

І знову я давно нічого не писав... лінивий став. та і писати особо немає чого... десь весною поміняв сток мафон на сток мафон від рестайла. вони стають "болт-он" без проблем. + доставив сток блок ЮСБ

Изображения в теме

Переговорив з майстром, сказв, що при шліфовці площини знімуть трохи більше (цифру не запам'ятав)...

ну будет только лучше под газ!

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

Є питання по ущільнюючих кільцях поршнів

Я б замiнив, поки розiбраний двигун.

Я б замiнив, поки розiбраний двигун.

а я бы не лазил!

кольца, это сразу все сальники + вкладыши + упорные кольца к\в

а там еще вылезет что-то, итого уже бюджет (+потом обкатка)

люфт там есть и будет, особенно на 8кл моторах (где зазор с завода ололо)

пока не будет так, можно не переживать ))

Запчасти для Клуба

Бортовик

ого! дякую за наглядний приклад... якраз шукав ынфу по цьому питанню...

знайшов наступне:

"измеряется величина зазоров между цилиндрами и поршнями. Величина зазора может быть от 0,015 до 0,045 мм. Допустим зазор в 0.25 мм. Если зазор превышает 0,25 мм, растачиваются цилиндры и устанавливаются поршни необходимого размера"

вірно не вірно?

где зазор с завода ололо

:ph34r: ндя, автоваз продовжує дивувати....

При натиску на поршень стуку такого немає. На відео Антона, є ще перший поршень, так вродь в мене такі люфти як в нього, важко сказати, так як для першого поршня камера в руках була...

Двиг масла від заміни до заміни не хавав (може й хаває, але дуже мало)... Також починаю схилятись до думки лишити поки так...

Щодо обкатки... в мене і так світить 1000 км тільки на бензі... :(

ого! дякую за наглядний приклад... якраз шукав ынфу по цьому питанню...

знайшов наступне:

"измеряется величина зазоров между цилиндрами и поршнями. Величина зазора может быть от 0,015 до 0,045 мм. Допустим зазор в 0.25 мм. Если зазор превышает 0,25 мм, растачиваются цилиндры и устанавливаются поршни необходимого размера"

вірно не вірно?

0.25 ты бы туда с таким грохотом приехал ))

ото поршень что стучал, там +- 0.18 было :ph34r:

нормальный зазор десятка, 0.15 это уже даже на новых кольцах перебор...

но чтобы это померять, надо вынуть поршни и нутромером перемерить горшок!

не снимая ты ничего не узнаешь :pardon:

т.к. цилиндр подверх (в не рабочей зоне) более плотный

При натиску на поршень стуку такого немає. На відео Антона, є ще перший поршень, так вродь в мене такі люфти як в нього, важко сказати, так як для першого поршня камера в руках була...

первый поршень там идеальный зазор, район 0.06

Запчасти для Клуба

Бортовик

но чтобы это померять, надо вынуть поршни и нутромером перемерить горшок!

не снимая ты ничего не узнаешь :pardon:

т.к. цилиндр подверх (в не рабочей зоне) более плотный

Трохи не зрозумів....

Тобто протосо запхнути щуп між циліндром і поршнем не получиться?

А якщо поршень опустити трохи в циліндрі в низ і всунути щуп??

Тобто ті зазори, що я знайшов про них інфу - це різниця між внутрішнім діаметром циліндра та зовнішнім діаметром поршня?

первый поршень там идеальный зазор, район 0.06

То певно я трохи погарячкував, сказавши що в мене такий) Зазор навряд в мене ідеальний)))

Трохи не зрозумів....

Тобто протосо запхнути щуп між циліндром і поршнем не получиться?

неа :pardon:

А якщо поршень опустити трохи в циліндрі в низ і всунути щуп??

круто! а кольца тобі заважати не будуть ?? :D

то шо ти поміряешь - то погода на марсі.

важливий розмір юбки поршня

Тобто ті зазори, що я знайшов про них інфу - це різниця між внутрішнім діаметром циліндра та зовнішнім діаметром поршня?

так

причому робочоі зони (юбка поршня і центр гільзи)

То певно я трохи погарячкував, сказавши що в мене такий) Зазор навряд в мене ідеальний)))

в тебе с заводу більше було мабуть ))))

Запчасти для Клуба

Бортовик

так

причому робочоі зони (юбка поршня і центр гільзи)

а я вже думав наступної поїздки до майстра брати набор щупів)) Изменено пользователем emigrant-l

Никогда не понимал, зачем обкатывать мотор? Что в нем обкатывается?)) Зазор 4 сотки на сток мотор, ну и выше на спорт, и до 9 возможно на 4й цилиндр.

Вообще в среднем делали 0,05мм и ниразу не прогадали еще

Only Dropped Must DIE!

по всем вопросам: ICQ 331-137-342

C МЕЧТОЮ о годовом абонементе на Nurburgring))

• emigrant-l изменил название на 21099 ==> Ford Mondeo mk1 ==> Honda CR-V ІІІ by Emigrant-L

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти