emigrant-l Опубликовано 1 февраля, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2015 Льоня, а ти не думав піднять ступінь стиснення заодно при ремонті головки? Для газу дуже корисно буде, та й аитрати пального зменшаться.Пилят плоскость гловы вроде.Переговорив з майстром, сказв, що при шліфовці площини знімуть трохи більше (цифру не запам'ятав)... Сьогодні була в мене зустріч з 99... під капотом стало дуже багато місця - ГБЦ знята.5 клапан (той що проблемний) дуже низько сидить, правильніше буде для нового зробити пересідловку. інші +/- норм. Фаски відшліфуються та виведуться на +/- однаковий рівень.Також з "нюансів" було виявлено, що намічався прогар прокладки ГБЦ між 2-им та 3-ім циліндрами. "Хвіст" прокладки колектора від основної частини прокладки відламався та перекривав частину випуску (думаю по фото і нагару на прокладці та відповідному місті ГБЦ зрозумієте). Нова прокладка буде багатошарова з якогось металу...Додатково до ремонту добавились заміна диску зчеплення і, можливо, маховика (якщо в ньому буде виробітка)... Згодився з цими роботами спокійно, так як і раніше мав підозри щодо цього. Просто не було можливості порівняти роботи зчеплення в моїй 99 та в іншій 08-09-99... По поршневій групі і блокові - циліндри в дуже доброму стані, виробітку на площинах немає. Є питання по ущільнюючих кільцях поршнів - поршень має деякий хід в циліндрі в горизонтальній площині. Майстер каже що не критично (заміна 50/50), але якщо в такому стані двигун - то дешевше вийдуть роботи по заміні тих кілець, адже половина роботи по розборці зроблена. Я поки в роздумах... адже бюджет і так достатньо збільшився за рахунок зчеплення, до робіт по поршневій групі готовий не був...А так вродь поки все... Мій бортовик
Atom.DP Опубликовано 1 февраля, 2015 Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2015 Переговорив з майстром, сказв, що при шліфовці площини знімуть трохи більше (цифру не запам'ятав)...ну будет только лучше под газ! Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155
Palchik Опубликовано 1 февраля, 2015 Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2015 Є питання по ущільнюючих кільцях поршнівЯ б замiнив, поки розiбраний двигун.
Atom.DP Опубликовано 1 февраля, 2015 Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2015 Я б замiнив, поки розiбраний двигун.а я бы не лазил! кольца, это сразу все сальники + вкладыши + упорные кольца к\ва там еще вылезет что-то, итого уже бюджет (+потом обкатка)люфт там есть и будет, особенно на 8кл моторах (где зазор с завода ололо)пока не будет так, можно не переживать )) Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155
emigrant-l Опубликовано 1 февраля, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2015 ого! дякую за наглядний приклад... якраз шукав ынфу по цьому питанню... знайшов наступне:"измеряется величина зазоров между цилиндрами и поршнями. Величина зазора может быть от 0,015 до 0,045 мм. Допустим зазор в 0.25 мм. Если зазор превышает 0,25 мм, растачиваются цилиндры и устанавливаются поршни необходимого размера" вірно не вірно? где зазор с завода ололо ндя, автоваз продовжує дивувати....При натиску на поршень стуку такого немає. На відео Антона, є ще перший поршень, так вродь в мене такі люфти як в нього, важко сказати, так як для першого поршня камера в руках була...Двиг масла від заміни до заміни не хавав (може й хаває, але дуже мало)... Також починаю схилятись до думки лишити поки так... Щодо обкатки... в мене і так світить 1000 км тільки на бензі... Мій бортовик
Atom.DP Опубликовано 1 февраля, 2015 Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2015 ого! дякую за наглядний приклад... якраз шукав ынфу по цьому питанню... знайшов наступне:"измеряется величина зазоров между цилиндрами и поршнями. Величина зазора может быть от 0,015 до 0,045 мм. Допустим зазор в 0.25 мм. Если зазор превышает 0,25 мм, растачиваются цилиндры и устанавливаются поршни необходимого размера" вірно не вірно?0.25 ты бы туда с таким грохотом приехал )) ото поршень что стучал, там +- 0.18 было нормальный зазор десятка, 0.15 это уже даже на новых кольцах перебор...но чтобы это померять, надо вынуть поршни и нутромером перемерить горшок!не снимая ты ничего не узнаешь т.к. цилиндр подверх (в не рабочей зоне) более плотныйПри натиску на поршень стуку такого немає. На відео Антона, є ще перший поршень, так вродь в мене такі люфти як в нього, важко сказати, так як для першого поршня камера в руках була...первый поршень там идеальный зазор, район 0.06 Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155
emigrant-l Опубликовано 1 февраля, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2015 но чтобы это померять, надо вынуть поршни и нутромером перемерить горшок!не снимая ты ничего не узнаешь т.к. цилиндр подверх (в не рабочей зоне) более плотныйТрохи не зрозумів....Тобто протосо запхнути щуп між циліндром і поршнем не получиться? А якщо поршень опустити трохи в циліндрі в низ і всунути щуп?? Тобто ті зазори, що я знайшов про них інфу - це різниця між внутрішнім діаметром циліндра та зовнішнім діаметром поршня?первый поршень там идеальный зазор, район 0.06То певно я трохи погарячкував, сказавши що в мене такий) Зазор навряд в мене ідеальний))) Мій бортовик
Atom.DP Опубликовано 1 февраля, 2015 Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2015 Трохи не зрозумів....Тобто протосо запхнути щуп між циліндром і поршнем не получиться?неа А якщо поршень опустити трохи в циліндрі в низ і всунути щуп??круто! а кольца тобі заважати не будуть ?? то шо ти поміряешь - то погода на марсі.важливий розмір юбки поршняТобто ті зазори, що я знайшов про них інфу - це різниця між внутрішнім діаметром циліндра та зовнішнім діаметром поршня?такпричому робочоі зони (юбка поршня і центр гільзи)То певно я трохи погарячкував, сказавши що в мене такий) Зазор навряд в мене ідеальний)))в тебе с заводу більше було мабуть )))) Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155
emigrant-l Опубликовано 1 февраля, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2015 (изменено) такпричому робочоі зони (юбка поршня і центр гільзи)а я вже думав наступної поїздки до майстра брати набор щупів)) Изменено 1 февраля, 2015 пользователем emigrant-l Мій бортовик
АвтоМАЗаВаЗоХисТ Опубликовано 2 февраля, 2015 Жалоба Опубликовано 2 февраля, 2015 Никогда не понимал, зачем обкатывать мотор? Что в нем обкатывается?)) Зазор 4 сотки на сток мотор, ну и выше на спорт, и до 9 возможно на 4й цилиндр. Вообще в среднем делали 0,05мм и ниразу не прогадали еще Only Dropped Must DIE! по всем вопросам: ICQ 331-137-342 C МЕЧТОЮ о годовом абонементе на Nurburgring))
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти