Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Надо еще ворсовую обивку багажника.

Так, я думав над цим, думаю спробувати в майбутньому обклеїти карпетом, але це поки не в пріоритеті... В пріоритеті доїхати до Києва та встановити ГБО.

Зараз знаходжусь в Хмельницькій обл., в Тещі, проїхав від дому 250 км. Сьогодні оглянув ремінь ГРМ. Почало його під'їдати... З'їло десь міліметр чи півтора з зовнішньої сторони. Під'їдає по ходу ролик... Строьмно, завтра їхати ще кілометрів 400... В мене то недавно зняті і ремішок і ролик є, але якщо в дорозі стану, то хз чи зможу сам замінити... Задумуюсь придбати шестерні розподільчого та колінвала... Помпа була вродь нормальною... в розстрояних почуттях я... пробігу і 30 тищ немає, а заміна реміня проблемна....

Опубликовано

Так, я думав над цим, думаю спробувати в майбутньому обклеїти карпетом, але це поки не в пріоритеті...

Зачем? Есть готовые комплекты ворсовой обивки.
Опубликовано

Зачем? Есть готовые комплекты ворсовой обивки.

Думав зекономити :rolleyes: , все як завжди, економимо на сірниках, а серйозні речі купую не дешеві... :ph34r:
Опубликовано

Дякую, Халк, за поради! Зараз разом з авто знаходжусь в Києві, поки ще толком не маю знайомих ні майстрів ні гаражів... у зв'язку з чим і боюсь "перерегнути палку" і отримати погано транспортабельне авто...

Як їхав, із-за ремішка, старався більше 2500 не крутити, відповідно сунувся 80-90 км/год... По приїзду зробив фото реміня, це його поточний стан, стільки з'їло за приблизно 570-600 км... (сорі за якість, фото з телефону, однак думаю зрозуміло з якої сторони і скільки з'їло)

Изображение

Ну і обіцяні поточні фото авто після мийки.

Изображение

Изображение

Опубликовано

Дякую, Халк, за поради! Зараз разом з авто знаходжусь в Києві, поки ще толком не маю знайомих ні майстрів ні гаражів... у зв'язку з чим і боюсь "перерегнути палку" і отримати погано транспортабельне авто...

Як їхав, із-за ремішка, старався більше 2500 не крутити, відповідно сунувся 80-90 км/год... По приїзду зробив фото реміня, це його поточний стан, стільки з'їло за приблизно 570-600 км... (сорі за якість, фото з телефону, однак думаю зрозуміло з якої сторони і скільки з'їло)

Изображение

Ну і обіцяні поточні фото авто після мийки.

Изображение

Изображение

Машинка просто ляля)

ВАЗ 21099                                                                                           Chevrolet Volt

Опубликовано (изменено)

Так же само жрал, 100%.

Об ролик хавает...

І що з такими симптомами можна до 10 тищ накатувати? І на скільки обертів при такому стані речей можна крутити двигун?

Якось вилікував?

Можливо хтось порадить хорошого майстра в районі м. Нивки, щоб вилікувати цю проблему (нові шківи розподільчого та колінвала, шпилька ролика та ремінь мають бути завтра-післязавтра)...

Изменено пользователем emigrant-l
Опубликовано

І що з такими симптомами можна до 10 тищ накатувати? І на скільки обертів при такому стані речей можна крутити двигун?

Якось вилікував?

Можливо хтось порадить хорошого майстра в районі м. Нивки, щоб вилікувати цю проблему (нові шківи розподільчого та колінвала, шпилька ролика та ремінь мають бути завтра-післязавтра)...

Оце подивися і зрозумів, що в мене таке також постійно і ремінь бігає дуже багато (50-70 тисяч) без проблем. Так що якщо проблему не вирішеш, то не парся дуже.

ВАЗ 21099                                                                                           Chevrolet Volt

Опубликовано

Привет. Была такая же проблема. Решилась как раз заменой ролика, шестерни коленвала и распредвала. теперь стоит на краю шестерни ближе к лонжерону, но ничего не подъедает. А на подъеденном ремне катался порядка 25 тыс. и двигатель очень часто крутил до 4500 тыс. об., ремень не порвало. Удачи в решении проблемы.

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти