Рекомендуемые сообщения

http://auto.ria.com/auto_opel_monterey_15948883.html

По причині відсутності нормальної роботи змушений продавати "бобіка" :cray: і підшукувати шось інше. В моїй професії окрім того, шо майже не реально знайти роботу, так ше і грошей платять копійки за роботу з 9ранку до 7-8 вечора. А окрім як робити зубні протези і їздити на машині я не вмію робити нічого, аби за це нормально платили. Хоч і з руками трохи дружу, але без досвіду роботи в якихось інших сферах теж нахрін нікому не потрібно. Залишимо лірику.

Перейдем до суті.

Отже шо мені треба:

-Ціна 7000 +-500 (дорожче 7 я навряд продам Монтерея, а докладати є лише 500у.й. Якшо віддадуть борги поки я продам свою, то бюджет до 8 можна буде підняти, але то не скоро буде.)

- Вік: не старше 2007року (взагалі би то не старше 5 років, але то не реально за такі гроші)

- Незадрочений салон і хороший зовнішній стан.

- Шоб на задній диван нормально поміщались 3 чоловіка.

- Багажник не менше 400л.

- Адекватна ціна обслуговування.

- Кондиціонер.

- Мотор в принципі бажано бензинку з газом, але не принципово. До 2л можна і дизеля.

- Хотілося би через 2-3 роки потім продати не сильно втративши в ціні. Тут напевне ВАГ найкращий варіант?

Ось список претендентів, які я поки розглядаю.

1. Сеат Альтеа\Толедо

2. Шкода Октавія Комбі чи ліфтбек, тур чи А5

3. Шкода Румстер

4. ФВ Кадді

5. Рено Меган 2 грандтур (але "рено, пежо гівно і тд" трохи мене насторожує)

6. Кіа Маджентіс

7. Шевроле Епіка

8. Міцик Лансер 9

9. Форд С-Макс\Фокус вагон.

Китайців не пропонувати!

Изменено пользователем Dim.on-zt

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• Ответов 154
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Октавия самый лучший вариант как по мне

моб 068-056-20-49 Вадик.

бортовик-99 Made in Hohland

Воно то так, але якшо брати наприклад Меган 2 і Октавію 2007 року за 7000, то стан в ренохи буде близький до ідеалу, а октавія погірше буде. Просто я чогось французів побоююсь. Хочу аби ше й тут мене відмовили її розглядати :) Але обгрунтовано. По дизайну і салону мені Меган універсал подобається.

Просто имел дело с октавией поэтому ее и посоветовал.

Оченьпрактичная крепкая машина. И салон для моего роста :good:

моб 068-056-20-49 Вадик.

стоматологам мало платять?)

а якщо по темі, то я б ваги не дивився... якщо ти ну дуже везуча людина, то можно покататися по Україні пошукати, але в реалі живі машини ніхто зараз не продає за такі гроші...

на твоєму місці я б дивився лансер 9 2.0, або ніссан ноут... ну або корейців (церато, епіка), реально за такі гроші можна взяти нормальний живий екземпляр

У друга рено по комфорту не плохо. Про техн части ничего не могу сказать . Машина свежая пока никаких косяков не вылазило

моб 068-056-20-49 Вадик.

стоматологам мало платять?)

Я зубний технік, а не стоматолого. Ти вважаєш 4-6 тисяч за 10 годин роботи то для Києва багато? Більше 6 тисяч зараз дуже мало де можна заробити. Для моєї спеціалізації то взагалі майже не реально. Зараз і об'ємів роботи майже не має. Я 4 місяці взагалі сидів без роботи, тепер шось знайшов. Але і тут за 2 тижні був на роботі 4 з половиною дні, та і то так багато, бо на новому місці поки роздуплявся шо де лежить, шо як працює.

Зараз навіть 4 заробити, то вже добре. Причому ті, хто самі на себе працюють десь так же заро***ють в середньому. Не думайте, шо медом намазано. То власники кабінетів і лабораторії гребуть все собі, а нам в кращому випадку 15% перепадає.

Церато не хочеться. Не лежить до нього душа.

9й лансер 2.0 але 2005го знайомий з качалки збирається продавати. Як варіант буду дивитись.

Зараз головна проблема буде продати моє...

а якщо по темі, то я б ваги не дивився... якщо ти ну дуже везуча людина, то можно покататися по Україні пошукати, але в реалі живі машини ніхто зараз не продає за такі гроші...

От тому я і думаю на рахунок Реношки. Вони якось навіть по фоткам виглядають свіжіше. Але вони і в ціні втратять більше церез пару років.

Хоча щодо них основне питання в ціні обслуги і надійності.

Бери Лансера 2.0.. можешь даже универсал найти.. но смотри на состояние.. ибо за 7500 будет явно или с большим пробегом или после ДТП. ухоженная будет около 8500. И не бери с тюнингом. Сотруднику искали двушку. осенью, пересмотрели два десятка авто.. в итоге взяли двухлитровый универсал в стоке.. ну разве там музыка и тонировка+ диски ... пробегу под 90 тысяч..

Отдал он за машину 8700.

Любой выбор – это дорога, которая исчезает у тебя за спиной

i-11.jpg

ЗАЗ 968м -> ВАЗ 21099 -> KIA ShumaII RS -> Mitsubishi Lancer IX Sport

Брать надо самое свежее из того что есть на рынке по твоему списку) и по году и по пробегу за 7 )))) . Октавии за 7 я мало видел в хорошем состояние и с не большим пробегом, но машина крепыш, мне очень понравилась.

Вот эти ребята и меня настораживают, но я правда о них ничего и не знаю:

5. Рено Меган 2 грандтур (але "рено, пежо гівно і тд" трохи мене насторожує)

7. Шевроле Епіка - был у товарища, говорил что много проблем с ним было, что то все время с двс у него не алё было .

актуальна тема и для меня, буду следить! :rolleyes:

я кстати посматриваю на церато и на ленсера :ph34r:

Изменено пользователем mario052
ab230096.gif
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.