ВОВ@Н Опубликовано 30 января, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 30 января, 2016 В мене взагалі страховка закінчувалась у червні це 6 місяць, а дві машини починає висвітлювати вже з 26 вересня Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Mustang-1991 Опубликовано 1 февраля, 2016 Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2016 Я би також радив звернутись до правоохоронних органів у випадку, якщо ви впевнені у своєму авто. 1 ВАЗ 21099 Chevrolet Volt
ВОВ@Н Опубликовано 1 февраля, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2016 (изменено) У своєму авто я впевнений, але хто його знає, яким способом власник Нісана отримав номера, чи можливо це помилка людини, яка вносила дані в базу МТСБУ дані про Рено. В нас така країна, що зараз щоб добитись своєї правди, можуть ще й ці номера забрати. Друзі, а хто є кліентом СК "Провідна" позвоніть будь-ласка чи може таке бути, що одні номера і два авто? А потім мені напишіть або зателефонуйте 0977229464 Володимир. Изменено 2 февраля, 2016 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
TURBO Опубликовано 1 февраля, 2016 Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2016 Звичайна помилка в базі МТСБУ. Дуже багато таких випадків, або цифру не правильно занесли, або букву. Немає сенсу по цій базі шукати своїх двійників.
ВОВ@Н Опубликовано 1 февраля, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2016 (изменено) 18 минуту назад, TURBO сказал: Звичайна помилка в базі МТСБУ. Дуже багато таких випадків, або цифру не правильно занесли, або букву. Немає сенсу по цій базі шукати своїх двійників. Хотілося б вірити, але як бути з тим ,що я звонив до агента Прат СК "Провідна", і вона сказала, що у них в базі рахується авто Нісан з номерами АВ2406ВА і його власник проживає у м.Чечельник Вінницької обл. Доречі, а можна скачати базу даних ДАІ хочаб за 2014 рік, або хоча б подивитись? Изменено 1 февраля, 2016 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
usja Опубликовано 1 февраля, 2016 Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2016 36 минуты назад, ВОВ@Н сказал: Хотілося б вірити, але як бути з тим ,що я звонив до агента Прат СК "Провідна", і вона сказала, що у них в базі рахується авто Нісан з номерами АВ2406ВА і його власник проживає у м.Чечельник Вінницької обл. Доречі, а можна скачати базу даних ДАІ хочаб за 2014 рік, або хоча б подивитись? неа, база гаи уже хер знает сколько недоступна нормальная. Пиши заяву. Мол видел авто с таким же номером. пусть разбираются. Друзей не обижают, даже шутя.
ВОВ@Н Опубликовано 1 февраля, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 1 февраля, 2016 (изменено) 37 минуты назад, usja сказал: неа, база гаи уже хер знает сколько недоступна нормальная. Пиши заяву. Мол видел авто с таким же номером. пусть разбираются. Найшов у себе в місті де виписуюють страховки СК "Провідна", попитаю, що вони скажуть? Изменено 1 февраля, 2016 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Mustang-1991 Опубликовано 2 февраля, 2016 Жалоба Опубликовано 2 февраля, 2016 Был у меня такой случай у практике. Подавай заявление, откроется производство, проведут экспертизу что у тебя номер кузова не менян и, если подтвердятся твои данные, то вторую машину с таким же номером подадут в розыск и пусть он тогда разбирается. За то свою задницу прикроешь. ВАЗ 21099 Chevrolet Volt
ВОВ@Н Опубликовано 2 февраля, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 2 февраля, 2016 А що означають ОСТАННІ букви на держномерах для авто? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ВОВ@Н Опубликовано 2 февраля, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 2 февраля, 2016 (изменено) Ось що я знайшов на сайті МТСБУ І щоб переконатися чи дійсно може бути, що під одним номером два різні авто різних категорій, чи помилка того, хто вносив дані в базу МТСБУ, я написав лист і відправив на їхню електронку. Буду чекати відповіді. Изменено 2 февраля, 2016 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти