Tolyan 1 493 Опубликовано 6 августа, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 августа, 2016 2 минуты назад, Dim.on-zt сказал: Поки стоїть, то витрати лише на аренду гаража, які були б і без того. То іграшка - не чіпай Гроші смокче те, шо їздить - а зараз в мене і те накатує кілометрів 500 в місяць. Що ти маєш на увазі? В чому не чесність, якшо державні нормативні акти так дозволяють?? Дозволяють? Так чого не робиш? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 6 августа, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 августа, 2016 9 часов назад, Tolyan сказал: Дозволяють? Так чого не робиш? Бо погано вмію читати букви законів, тому не достатньо розумію як в конкретно цьому випадку то робиться. Через це сюди і пишу, може хто краще читати вміє. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
kievyurka 13 Опубликовано 7 августа, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 августа, 2016 ну что государство разрешает? Государство разрешает сотрудникам закордонной фирмы ездить на машине юр лица в стране. А ты что хочешь? Ты хочешь обдурить государство, фиктивно зарегистрироваться сотрудником юр лица и ездить в Украине на нерастаможенной машине. Потом выехать на границу и снова ездить. Т.е ты хочешь заняться мошенничеством. Почему бы не поступить как законопослушный гражданин, не уплатить все налоги и не ездить легально на легальной машине? Вот к чему мой предыдущий пост. 2 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 7 августа, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 августа, 2016 Наверное поставлю это здесь. Нові перешкоди для ввозу авто в Україну за зниженими акцизами. 1 ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Tolyan 1 493 Опубликовано 7 августа, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 августа, 2016 1 час назад, Mustang-1991 сказал: Наверное поставлю это здесь. Нові перешкоди для ввозу авто в Україну за зниженими акцизами. @Mustang-1991 все для людей! 1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 7 августа, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 августа, 2016 13 часов назад, kievyurka сказал: ну что государство разрешает? Государство разрешает сотрудникам закордонной фирмы ездить на машине юр лица в стране. А ты что хочешь? Ты хочешь обдурить государство, фиктивно зарегистрироваться сотрудником юр лица и ездить в Украине на нерастаможенной машине. Потом выехать на границу и снова ездить. Т.е ты хочешь заняться мошенничеством. Почему бы не поступить как законопослушный гражданин, не уплатить все налоги и не ездить легально на легальной машине? Вот к чему мой предыдущий пост. Але ж держава дозволяє їздити так, то чому не користуватись цим? Ти хочеш, шоб всі чесні були і платили всі податі державі? Але вибачай, так би багато людей не те шо без штанів, а й без трусів би залишились. Там на горі нас кидають на багато більші суми ніж можемо ми. Най зроблять податки і доходи як в цивілізованих країнах і самі крадуть менше, тоді лише мене буде гризти совість за те, що я щось недоплатив державі. А поки мене відверто обдирають, я при будь-якій змозі буду намагатись ухилятись. Коли в нас ціни на розмитнення будуть як в Європі, тоді і будеш мене упрікати в чомусь, що я ще навіть не зробив. Спершу хай "голова у риби" стане законослухняною... І тут тема не про чесність і не про політику. Давно срачів не влаштовував? "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти