Рекомендуемые сообщения

11 час назад, ВОВ@Н сказал:

6 минут назад, ВОВ@Н сказал:

Тобто так і повинно бути?. У мене боковини літніх передніх коліс майже лисі, а середина ще має трохи протектора. Хіба так повинно бути?

Нет, не до такой степени. А кастор у тебя какой?

• Ответов 47
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Та не знаю, колесо відносно переднього бампера і кінця переднього крила стоїть посередині.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

В 02.11.2016 в 23:04, ВОВ@Н сказал:

Та не знаю, колесо відносно переднього бампера і кінця переднього крила стоїть посередині.

Примерно можно замерять от оси заднего до оси переднего с обеих сторон,при этом передние колеса должны стоять как можно ровно.

В 04.11.2016 в 19:52, Volf сказал:

Примерно можно замерять от оси заднего до оси переднего с обеих сторон,при этом передние колеса должны стоять как можно ровно.

Має бути якесь певна стала  відстань між осями передніх і задніх осей?

r119p.gif

Бортовий журнал

38 минут назад, ВОВ@Н сказал:

Має бути якесь певна стала  відстань між осями передніх і задніх осей?

2460мм по книжці і якщо книжка правильно пише(я надіюсь),а на заводі нічого не забули-то кастор виходить 1.30 градуса.Я собі хотів зробить 2 гр.,але не получилось,треба мінять краба(зігнуло:blink:) і порокручувать ромашки(геть-геть закисли,шайби знять не змогли)Товариш на 12-шкі взагалі всі повикидував,каже бомба-стойки меньше тарабанять.

Головне щоб відстань одинакова була,якщо з задньой балкой все гаразд.Я на вишневій девятці сам з кастором грався,з інтернета спосіб виставить вичитав-там уровні,одвіси,рейки в хід пішли,синуси,косинуси,градуси і т.д.-наче виставив.А потім така думка в голову-чого я ї....Поміряв од осі до осі-зійшлось і допобачення.Навіть після того і розвал не робив,резину не жерло.

38 минут назад, Volf сказал:

2460мм по книжці і якщо книжка правильно пише(я надіюсь),а на заводі нічого не забули-то кастор виходить 1.30 градуса.Я собі хотів зробить 2 гр.,але не получилось,треба мінять краба(зігнуло:blink:) і порокручувать ромашки(геть-геть закисли,шайби знять не змогли)Товариш на 12-шкі взагалі всі повикидував,каже бомба-стойки меньше тарабанять.

Головне щоб відстань одинакова була,якщо з задньой балкой все гаразд.Я на вишневій девятці сам з кастором грався,з інтернета спосіб виставить вичитав-там уровні,одвіси,рейки в хід пішли,синуси,косинуси,градуси і т.д.-наче виставив.А потім така думка в голову-чого я ї....Поміряв од осі до осі-зійшлось і допобачення.Навіть після того і розвал не робив,резину не жерло.

Треба буде поміряти.

r119p.gif

Бортовий журнал

В ‎02‎.‎11‎.‎2016 в 21:52, ВОВ@Н сказал:

Тобто так і повинно бути?. У мене боковини літніх передніх коліс майже лисі, а середина ще має трохи протектора. Хіба так повинно бути?

Недолжно такого быть на гражданских машинах.

Износ краёв покрышки это признак низкого давления в колёсах. Износ середины, соответственно, перекачивания колёс.

1 час назад, MotorManiac сказал:

Недолжно такого быть на гражданских машинах.

Износ краёв покрышки это признак низкого давления в колёсах. Износ середины, соответственно, перекачивания колёс.

Незнаю на сколько правда,от тягания прицепа говорили такое есть.

1 минуту назад, Volf сказал:

Незнаю на сколько правда,от тягания прицепа говорили такое есть.

Прицепа тягаю 1-2 рази в рік, і то не особо загружаю. Можливо про низький тиск і є правдою, я завжди качав 1,9-2 атмосфери, щоб менще тряски було і м'якше їхати, як результат вбив - резину. Хоча за 5 років і так мабуть добре, що стільки виходила.

r119p.gif

Бортовий журнал

55 минут назад, ВОВ@Н сказал:

Прицепа тягаю 1-2 рази в рік, і то не особо загружаю. Можливо про низький тиск і є правдою, я завжди качав 1,9-2 атмосфери.

Так більше мабудь ніхто і не качає,і книжка те саме пише.

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти