Шукаю Сто Або Майстра Для Заміни Ущільнювача Лобового Скла

Рекомендуемые сообщения

Всім доброго дня! 

Власне потрібно замінити ущільнювачі лобового та заднього скла.  Однак як заїзджаю до тих хто займається переклейкою та ремонтом тріщин,  всі говорять що не дають гарантії що лобове не лопне.  

Точно знаю (десь в когось в БЖ читав)  що можна якось там зрізати резинку і тоді лобове буде ціле.  

Загалом.  Шукаю сто або людину яка візьметься за таку роботу.  Можу бути в підмайстрах, руки ростуть вродь прямо :)

Київ і його західні околиці

3 минуты назад, emigrant-l сказал:

Всім доброго дня! 

Власне потрібно замінити ущільнювачі лобового та заднього скла.  Однак як заїзджаю до тих хто займається переклейкою та ремонтом тріщин,  всі говорять що не дають гарантії що лобове не лопне.  

Точно знаю (десь в когось в БЖ читав)  що можна якось там зрізати резинку і тоді лобове буде ціле.  

Загалом.  Шукаю сто або людину яка візьметься за таку роботу.  Можу бути в підмайстрах, руки ростуть вродь прямо :)

Київ і його західні околиці

?% не кто не даст гарантии что стекло не лопнет. 

Если точно знаешь то почему сам не сделаешь?)

7 минут назад, Tolyan сказал:

?% не кто не даст гарантии что стекло не лопнет. 

Если точно знаешь то почему сам не сделаешь?)

Якби хоч раз бачив як це робиться,  то напевне і зробив би сам.  А так це тільки те,  що я прочитав, боюсь накосячити.  Або зняти лобове а вставкою назад не впоратись. Не маю практики в такого виду робіт. 

13 минут назад, emigrant-l сказал:

Якби хоч раз бачив як це робиться,  то напевне і зробив би сам.  А так це тільки те,  що я прочитав, боюсь накосячити.  Або зняти лобове а вставкою назад не впоратись. Не маю практики в такого виду робіт. 

Ютуб в помощь.

Льончик, приходилось таке робити. давай разом спробуємо, в принципі нічого складного. заднє я ставив зі своїм дядьком взагалі без проблем. Але гарантій ніяких, сам розумієш)

• Like 1

ВАЗ 21099                                                                                           Chevrolet Volt

Там делов то на 10 минут с помощником и с помощью шнурка пяти метрового, и резать там ничего не нужно, просто промажь проём жировой смазкой, так легче влазит

Изменено пользователем Aleksandr_m
  • Like 1
50 минут назад, Aleksandr_m сказал:

Там делов то на 10 минут с помощником и с помощью шнурка пяти метрового

Эт точно.

Но если уплотнитель все равно менять, лучше таки срезать. Иногда при вынимании лобовое стекло ломается.

А жирным чем нибудь помазать обязательно. Новый уплотнитель хреново влазит на сухую.

• Like 1

Автомалярка! * 067 173 13 31 * 099 227 02 77 *

Немає там нічого важкого, якщо зрізати ущільнювач (якщо авто ВАЗ 2108).

Я купляв канцелярський ніж, і зверху від середини зрізав ущілювач по саме кузово. Тобто почав з середини верха і дійшов до верхнього вугла однієї сторони, потім так само до верхнього вугла другої сторони, знову - до нижнього вугла бокової сторони і так само з іншого боку. А потім в кінці ріжеш низ від нижньго вугла однієї сторони і до середини,  і так само з іншого боку. Тільки коли будеш різати нижню частину ущільнювача попроси щоб хтось притримував скло, щоби воно не сповзнуло і не розбилось.

А ставити їздив уже до майстра.

Изменено пользователем ВОВ@Н
  • Like 1

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти