Dim.on-zt Опубликовано 20 января, 2022 Автор Жалоба Опубликовано 20 января, 2022 (изменено) Отакий подаруночок сусід по стоянці зробив... Изменено 20 января, 2022 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Dim.on-zt Опубликовано 2 июня, 2025 Автор Жалоба Опубликовано 2 июня, 2025 Станом на зараз пробіг складає 190т.км. Недавно замінив катушку запалення, бо іноді відмовлялась заводитись і ніякої помилки не показувала. Мозок винесла добряче, поки локалізував проблему. В зимку промивали систему антифризу. 2 рази довелось знімати радіатор пічки промивати. Зовні вже по шорхана вся, але їздить і окрім халепи з катушкою заплання особих проблем не доставляє. 3 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Dim.on-zt Опубликовано 26 июня, 2025 Автор Жалоба Опубликовано 26 июня, 2025 Хотів заправити кондиціонер. Навіть знайшов нові ніпелі по 85грн, а не по 900+. А компресор не працює. Вичитав інфу, що в компресорах Денсо болячка з керуючим клапаном. Бюджет ремонту мені озвучували в 7к. А якшо стружку погнало, то 33к. Поїжджу без кондиціонера поки. Не таке вже жарке літо... Треба ще і фото на нових дисках зробити. Минулого року купив 16 Дезенти. Пофарбував в "мокрий асфальт". Вид машини суттєво покращився. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Aron Опубликовано 24 сентября, 2025 Жалоба Опубликовано 24 сентября, 2025 то покажи як стало наразі? чи плануєш продавати чи ні?
Dim.on-zt Опубликовано 14 ноября, 2025 Автор Жалоба Опубликовано 14 ноября, 2025 193т.км. Перевзувся на зиму, замінив мастило. Ось фото ще на літніх колесах. В 24.09.2025 в 14:56, Aron сказав: то покажи як стало наразі? чи плануєш продавати чи ні? Продавати планую весь час володіння нею. Але все ніяк не продам. Дивлюсь на ринок - продати можна хіба дешево, а взамін дешево нічого не купити, або хлам якийсь. Хотілось би щось гібридне. Та і трохи розпродати автопарк не завадило б. Поки обстановка не сприяє якимось рухам стосовно купівлі/продажу авто. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти