emigrant-l 165 Опубликовано 24 октября, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 октября, 2017 1 час назад, Atom.DP сказал: ему надо шкив на самом генераторе поменять на нового образца (приора) усиленный (при условии что диаметр вала геренатора 17мм, а не 15) +1 :) Єдине що, то шків трошки торцанути треба. в нього виліт на пару мм більший. Собі недавно збирав резервного гену, шків торцував в Алекса1574, але на авто ще не ставив щоб перевірити як з соосністю получилось. Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 24 октября, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 24 октября, 2017 (изменено) Так може відразу і шків трошки збільшений ставити? Мотор до 7000 їде, а в мене ще колишні Антохині вали лежать. Може напрягти того ж таки Льоху виточити мені нового шківа? От тільки треба буде креслення зметикувати. Взагалі, є сенс заморочуватись із діаметром шківа гени в моєму випадку? Проєм лобовухи треба таки збільшувати: доварювати по 1.см стійки Изменено 24 октября, 2017 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 29 октября, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 октября, 2017 Залив тормозуху. Самому не надто зручно. Хочу ще, коли буде кому допомогти, по прокачувати більше. Може там пузирі ще є де. Далі є питання: 1 Як відкрутити гайку шківа генератора? Пробував викруткою стопорити, так крильчатка та гнеться щось 2 Треба міняти масло в моторі і фарбувати картера, бо він весь такий облізлий. Може противідливний купити зразу? Чи може с зі свого зробити? Наскільки то складно? 3 На майбутнє хочеться гідроручника. Є в ньому понт під барабани? Він взагалі дозволяється регламентом же наче? Може ЗДТ колись теж буде, якщо дозволяється, але то не на часі ще питання. 4 З чого роблять упори задньої ляди (на кшталт капотного) ? Бо ці гідравлічні довго не живуть шось. 5 Чим застелити підлогу в під ногами? Лотки пластикові бачив є. Хтось алюміній рифлений тулить. Які взагалі є варіанти? "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
kriket 22 Опубликовано 29 октября, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 октября, 2017 37 минут назад, Dim.on-zt сказал: Далі є питання: 1 Як відкрутити гайку шківа генератора? Пробував викруткою стопорити, так крильчатка та гнеться щось Едешь на ближайший шиномонтаж и ... 41 минуту назад, Dim.on-zt сказал: Далі є питання 4 З чого роблять упори задньої ляди (на кшталт капотного) ? Бо ці гідравлічні довго не живуть шось. Берешь с фольца и ... забываешь ... только отрегулировать что бы в открытом состоянии о кузов не чиркало ... с ув. Kriket Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
feshuk_yuriy 209 Опубликовано 30 октября, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 октября, 2017 17 часов назад, kriket сказал: Едешь на ближайший шиномонтаж и ... Насчёт шиномонтажа совсем не понял. Парень ищет способ как-то застопорить Якорь гены, чтоб потом открутить гайку шкива. Я на Драйве https://www.drive2.ru/r/lada/508258/ Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Кузьма 121 Опубликовано 30 октября, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 октября, 2017 На шиномонтаже есть инструмент, в народе называемый "тра-та-та", им и откручивается без проблем) 067-944-1840 Viber, 063-960-3274 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
feshuk_yuriy 209 Опубликовано 30 октября, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 октября, 2017 29 минут назад, Кузьма сказал: На шиномонтаже есть инструмент, в народе называемый "тра-та-та", им и откручивается без проблем) Пневмогайковерт чтоли? Я на Драйве https://www.drive2.ru/r/lada/508258/ Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 30 октября, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 октября, 2017 1 час назад, feshuk_yuriy сказал: Пневмогайковерт чтоли? Він самий :) "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 30 октября, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 октября, 2017 Я використовую вороточок 1/4 ", в нього прутик біля 5 мм в діаметрі. Він дуже класно залазить в щілину між пазами якоря і стопорить його. Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
feshuk_yuriy 209 Опубликовано 30 октября, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 октября, 2017 Дима! Зачистую, в теле оси якоря (со стороны гайки шкива) есть отверстие под шестигранник, именно для стопорения якоря при откручивании гайки шкива. Но для этого нужна спец головка для этой гайки, через которую пройдёт шестигранник для стопорения якоря. Как-то так! Я на Драйве https://www.drive2.ru/r/lada/508258/ Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти