Рекомендуемые сообщения

Авто куплене десь у серпні 85 року.Одне з перших що з"явились у Києві(кузов № 0003ххх).Перейшла тепер мені як спадок.Весь час стоїть під відкритим небом на стоянці.Зимою майже не експлуатуєтся.

Пробіг десь 142тис.км.

Кузов:покоцане трохи праве крило и ліва дверка, незначна корозія по периметру вікон,на нижн. кутах дверей; протікає;треба перекрашувать.Стайлінг:турецькі зеркала(75грн), накладки на задні фари(30чи35), білі поворотники, накладки на передні фари зі склоткані й епоксидки :wacko: ,радіаторна решітка - перероблена базарна(70-80грн), дефлектор на кришу.

Силовий агрегат: 1.3К,тищі 4 після капіталки.Із тюнінга: р/в 107Динаміка(~720грн),шків Вернье(~75),комутатор АД 5+ :) .КПП :погана включаються 1 і 2 (мабуть синхрони)масло леол 15W40 :bad: скоро їй каюк.

Ходова: туда ше ніхто не лазив за весь час.Колеса - ВС43(165/70/13)на штамповках.

Салон:бридкий коричневий колір :bad: з сірим торпедо.Стайлінг:руль PRO Evo, саморобні алюм.накладки на педалі, -ричаг кпп,-де повзунки пічки.Провисший і гидкий велюровий потолок знятий.А/С : касетник LG б/у(хоть токий ніж зовсім без музики),задні динаміки domotec(85грн),

передні Celsior CS 524u валяються по салону (ніяк руки не дойдуть присобачити до торпедо - в двері не хочу).

На початок досить...

UPD 2016: Через стільки років полистав, перечитав чим я раніше займався - який жах:o_bozhe:

UPD 2018: Фотки по злітали старі нажаль. Докину щось із архіва якою машина була колись 

46523808_2116502628663454_6522874923877138432_n.jpg

foto 019.jpg

IMG_0002.jpg

IMG_1238.JPG

IMG_2532.JPG

IMG_2709.jpg

post-6801-1206052773.jpg

Изменено пользователем Dim.on-zt

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• Ответов 940
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Відкатав гонку. Глобального нічого не відригнуло, як не дивно. Лише перед виїздом реле стартера відмовилось працювати. Так і не перевірив чи саме реле здохло, чи управляючий + втік. Заводи просто зами

Неочікувано для самих себе заїхали на тумбочку. Штрафи суперників допомогли. Нічого не відригнуло - вже добре. 

За 3 місяці вперше сходив на стоянку провідати корча. Навіть завівся з пів оберта ?  Ніби нічого не згнило і не по текло. Принаймні зверху не видно.  Із останніх придбань, то це купив за зиму на

Изображения в теме

Глибокий тюнінг буде??

nomuaold_26_-M@RseL-.png

Будем бачить, як буде з фінансами.

Плани такі:

КПП : Гп 4,1 (або 4,3) 18 ряд ,може блокіровка(поки схиляюсь до черв"ячної;якби ж була не підвищеного тертя, а "вкл/викл",кулісу;

Ходова:диски ВСМПО Солярис(білі) шини175(185)/65(60)/14; пружини -2см(Мабуть Фобос прогесивні трохи жорсткіші стока); амо хочеться з регулюванням кліренсу(хочаб самопальні або... незнаю поки); гальма: перед -112 ,зад -передні 08 з гідрачем; поліуретанові сайленти і т.д.;шарові-ТрекЧемпіон;стабілізатор для початку -10 ...

Салон: переробити торпедо і перефарбувати пластик; поставити тахометр,альфаметр кращу музику; сидіння водійське UNP ,3-х чи 4-х точкові ремені; потолок мабуть просто заклею типу шумки(якшо на сонці не повідпадає),нові чохли; ше якісь приколи...

Екстер"єр: тонування, хапальник(не бутафорський) на дах;можливо саморобний обвіс(на базі базарного); і найголовніше - ПОФАРБУВАТИ ; якісь деколі...

...зменшити вагу...зробить карб (шоб менше жерла і т.д.)

Коротше - бажань дофіга, були б можливості ... та й на стоянці й з зарплатою на данний час не дуже розженешся ...

Першочергове - колеса і гальма(бо вже пора)

• 2 недели спустя...

Вчора зранку зібрались виїхати на природу. Заводити (після місячної стоянки), а хрін там - паливний фільтр сухий, насос не качає ні мотором ні ричажком.Таке минулої весни вже було - кілька разів насос зняв-поставив(при знятому прокручував стартером,щоб змінити положення штока) і запрацювало. :wacko:

Хотів поставити тахометра, а він падло не працює(купляв на перова де розбірці) :sad:

На полі ледь не відірвав краб, добре земля м"ягка.А от днище таки подер(на фото в кутку).

Кілька нових фоток:

post-6801-1206877631.jpg

post-6801-1206877643.jpg

post-6801-1206877662.jpg

post-6801-1206877671.jpg

Раритетный салон, кстати! :good:

280208.jpgb35bb2dd213b.jpg<----- 823a579f1ef5.gif

Бортовик 21099 * * * * *Бортовик Daihatsu

Иномарки покупают те люди, которым не хватает денег для содержания ВАЗ.....

Встановлений додатковий СД стоп и подвійні сцикалки омивача(без лампочок :D ) 2 гр шт. :yahoo::D

Треба міняти трос відмикання капота,бо спрацьовує на 2ий раз в самому кінці;верхній патрубок сист. охолодження(сочиться і тосол зникає).Де б знайти силіконові патрубки?

Шось із вказівником/датчиком температури - зупиняється на початку вилки і далі не йде(думав зимою чераз холод,а ні) навіть коли при паркуванні вмикається карлсон.

• 2 недели спустя...

Причепив до + акума колодку щоб підключати дод. провода(готові клеми дорогувато, а так дешево і сердито).Там вже "висять" патіфон, вкл. карлсона і ше шось...

Крутили запалення і фази - стала заводитись зразу, а не через 5 сек.,але їхала погано (при перемиканні спершу захльобується/дьоргається/гальмує,а потім валить).Я подумав: "хай гірше заводиться зате їде нормально ніж навпаки".Зробив як було.

На шківі р/в під два болти зірвана різба, шо робить?:( Будем ше крутить, бо трамблер до упора в + і длубатись в карбі, паралельно знущаючись з другого вдома (як зроблю,поставлю і шей поїду напишу шо робив).

Показник температури став нормально показувать, тепер незнаю - був глюк зимою чи недогрівалась.

Третя спроба запустить тах не увінчалась успіхом :(

Поклав, нарешті, в машину нову аптечку.

Далі буде!

142511км

Замінений трос відкривання капота (10грн).Правда гади продають з короткою оболонкою, тому її залишив стару.

"Крутили" запалення і фази грм - виявилось, шо в мене 3 свічки пробивають :sad: (доки не лазили туда, то нормально їхала :blink: )Коротше - купляю нові свічки(Denso?) і їду на сто регулювати запалення з карбом (шоб на обладнанні, а не на "приблизно так"). :sad:

Приїхавши з тіпа драгу на монетці в суботу, на стоянці доки паркувався закипів(карлсон не включився (чи не поміг), а сам включить не звернув на стрілку уваги) витік тосол зпід кришки. Вчора долив 2,5л ,хоча калюжа така наче витекло більше(може повітряна пробка лишилась).Заодне замінив верхній патрубок до радіатора (старий сочився).

Поки не буде добре їздити, ніяких "приколів" не куплятиму і не робитиму... :wacko:

П.с. порахував витрату пального - десь 8,7л/100км в змішаному циклі (більше по місту)

• 2 недели спустя...

26.04 куплено свічки АТ (поки) - 25грн.Мембрани УН і економайзера - замінені 28.04.

Прийшов зранку поміняв, капот нормально відкрився; поїздили на природі, а він, падло, тепер не хоче - доведеться лізти знизу, а відкучувати захист картера це :wacko: більша морока.Треба долити ше тосолу бо закипів коли загруз - карлсон сцуко не включається сам, а я провтикав.

Фотки "парк дружби народів троффі" :D

Домкрат перекошений - йому після таких offroad торба.

post-6801-1209591866.jpg

post-6801-1209591879.jpg

post-6801-1209591891.jpg

походу те ваз на уаз менять нада )

Продам Форд Транзит 2006 г.в - ЛС или 0503904202... .

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти