ukr823f 186 Опубликовано 19 марта, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 марта, 2010 хорошенько прибарахлился...... Молодчина!. Эхх, когда ж я уже начну....))) Бортовик - Мой "Амулет" Я на drive2.ru - http://www.drive2.ru/users/addelectronics/ Электроника для автомобилей Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
BASSBIN 0 Опубликовано 19 марта, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 марта, 2010 Магелан кастомз рулит))) доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Лежастритрейсер 2 Опубликовано 19 марта, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 марта, 2010 Респект!Отличная зубилка получаецца. П.С.Давай фото на новых колёсах.Или ещё не переобул? Масла.Фильтры MANN,Mahle,Nipparts и другие - в личку. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 20 марта, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 марта, 2010 (изменено) Ковку поставив поки лише одну бо вже небуло шо ставити. Одне колесо спускає х.з. чого - ше не розбирався, в другому шуруп стирчит . На 2 ковках немає покришок, а на 2х залишки "кама 217". В мене впринципі є майже нова 217 на штамповках, але вони на дачі, та й диски треба пофарбувати. Я так собі подумав шо буду простою емаллю красити. За ціну порошкової покраски я емаллю хоч 10 раз сам перекрашу Ше хочу віддати болти переточити під секретки.Сьогодні ше зняв накладки на задніх ліхтарях, бо одна поламалась (силікон задовбався відтерати). Поки приклеїв з оракалу хрестики аля гонка . Изменено 18 апреля, 2010 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 4 апреля, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 апреля, 2010 (изменено) ... правда потом заглох и нешвидко завівся, зато прикольно Із нового - поставив назад і другу ковку і вкрутив 2шпильки, посадивши на епоксидку. Почавши їхати, стало шось терти - виявилось трос ручника виліз із кріплення до балки і ободом (грузком) чиркало.Ше сталась халепа з системою ХХ - довелось вкрутити клапан без носика, хоча той шо був клацає. Мож блок вже здох?Ше треба вже якось таки поміняти гальм. диски бо чим більш сповільнююсь, тим більше руль тіпає... Изменено 4 апреля, 2010 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 18 апреля, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 апреля, 2010 Підправив погляд Задовбався відшкрябувати силіконовий клей , на лівій фарі просто замінив скло, тим паче шо білий герметиик без накладок кидався дуже в очі і було вірішено переклеїти на безколірний.Купив новий вогнегасник в Епіцентрі ВП-2 98 грн.Покрасив 2 диски які без резини і забрав з дачі колеса з яких її тре' перекинути на ковку. Вкрутив ще 2 шпильки (посажані на епоксидку) на друге заднє колесо - тепер ше на передні лишилось.Оголосив війну скрипу і провів перший бій на багажному фронті - проклеїв місця дотику панелей антискрипом. Тепер майже тихо, треба ще буде викинути стокові решітки для динаміків, але поки не хо' дірки лишати, бо динаміків там немає...хоча може і прикручу, хай там собі їздять ...Пробіг ~ 153 (+2 в умі) тис. км. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
<REMUS> 11 Опубликовано 18 апреля, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 апреля, 2010 (изменено) Скажи пожалуйста вижу у тебя вроде десяточные поводки дворников, они становятся без проблем? Изменено 18 апреля, 2010 пользователем <REMUS> Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 18 апреля, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 апреля, 2010 Пост 97 - тут написано. Додам хіба шо якшо купувати нові, то краще 2 коротких. Я довгий зправа поставив, то він вгорі чиркав по склу, довелось трохи підрізати. І ще одна проблемка в мене з ним - при перекладці десь стукає, а причину ще невдалось виявити, де шо саме і об шо стукає. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 24 апреля, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2010 Сьогодні нарешті перекинуто гуму зі штамповок на ковку (77 грн - 2 зняття з диска+2 надівання+балансування+1штуцер)На стоянці потім прикрутив їз і поставив по парі шпильок і на перед.Ось так (це заднє) :Прикупив замки капота 130 грн. Добратись би тепер до електрики подірявити капот Поставив сток решітку "дзьоб" Тюнінг скотч трохи псує картину - ніяк не зберусь купити 152мм птф чи фдс "Весем" "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Лежастритрейсер 2 Опубликовано 24 апреля, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2010 Зачет за машинку,особенно колёса и родная решетка-трушно! имхо:фтопку противотуманки (если конечно не ездишь часто ночью) и повторители поменяй на 11е.Тогда полный зачет будет!!! Масла.Фильтры MANN,Mahle,Nipparts и другие - в личку. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти