ukr823f Опубликовано 19 марта, 2010 Жалоба Опубликовано 19 марта, 2010 хорошенько прибарахлился...... Молодчина!. Эхх, когда ж я уже начну....))) Бортовик - Мой "Амулет" Я на drive2.ru - http://www.drive2.ru/users/addelectronics/ Электроника для автомобилей
BASSBIN Опубликовано 19 марта, 2010 Жалоба Опубликовано 19 марта, 2010 Магелан кастомз рулит))) доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=)
Лежастритрейсер Опубликовано 19 марта, 2010 Жалоба Опубликовано 19 марта, 2010 Респект!Отличная зубилка получаецца. П.С.Давай фото на новых колёсах.Или ещё не переобул? Масла.Фильтры MANN,Mahle,Nipparts и другие - в личку.
Dim.on-zt Опубликовано 20 марта, 2010 Автор Жалоба Опубликовано 20 марта, 2010 (изменено) Ковку поставив поки лише одну бо вже небуло шо ставити. Одне колесо спускає х.з. чого - ше не розбирався, в другому шуруп стирчит . На 2 ковках немає покришок, а на 2х залишки "кама 217". В мене впринципі є майже нова 217 на штамповках, але вони на дачі, та й диски треба пофарбувати. Я так собі подумав шо буду простою емаллю красити. За ціну порошкової покраски я емаллю хоч 10 раз сам перекрашу Ше хочу віддати болти переточити під секретки.Сьогодні ше зняв накладки на задніх ліхтарях, бо одна поламалась (силікон задовбався відтерати). Поки приклеїв з оракалу хрестики аля гонка . Изменено 18 апреля, 2010 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Dim.on-zt Опубликовано 4 апреля, 2010 Автор Жалоба Опубликовано 4 апреля, 2010 (изменено) ... правда потом заглох и нешвидко завівся, зато прикольно Із нового - поставив назад і другу ковку і вкрутив 2шпильки, посадивши на епоксидку. Почавши їхати, стало шось терти - виявилось трос ручника виліз із кріплення до балки і ободом (грузком) чиркало.Ше сталась халепа з системою ХХ - довелось вкрутити клапан без носика, хоча той шо був клацає. Мож блок вже здох?Ше треба вже якось таки поміняти гальм. диски бо чим більш сповільнююсь, тим більше руль тіпає... Изменено 4 апреля, 2010 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Dim.on-zt Опубликовано 18 апреля, 2010 Автор Жалоба Опубликовано 18 апреля, 2010 Підправив погляд Задовбався відшкрябувати силіконовий клей , на лівій фарі просто замінив скло, тим паче шо білий герметиик без накладок кидався дуже в очі і було вірішено переклеїти на безколірний.Купив новий вогнегасник в Епіцентрі ВП-2 98 грн.Покрасив 2 диски які без резини і забрав з дачі колеса з яких її тре' перекинути на ковку. Вкрутив ще 2 шпильки (посажані на епоксидку) на друге заднє колесо - тепер ше на передні лишилось.Оголосив війну скрипу і провів перший бій на багажному фронті - проклеїв місця дотику панелей антискрипом. Тепер майже тихо, треба ще буде викинути стокові решітки для динаміків, але поки не хо' дірки лишати, бо динаміків там немає...хоча може і прикручу, хай там собі їздять ...Пробіг ~ 153 (+2 в умі) тис. км. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
<REMUS> Опубликовано 18 апреля, 2010 Жалоба Опубликовано 18 апреля, 2010 (изменено) Скажи пожалуйста вижу у тебя вроде десяточные поводки дворников, они становятся без проблем? Изменено 18 апреля, 2010 пользователем <REMUS>
Dim.on-zt Опубликовано 18 апреля, 2010 Автор Жалоба Опубликовано 18 апреля, 2010 Пост 97 - тут написано. Додам хіба шо якшо купувати нові, то краще 2 коротких. Я довгий зправа поставив, то він вгорі чиркав по склу, довелось трохи підрізати. І ще одна проблемка в мене з ним - при перекладці десь стукає, а причину ще невдалось виявити, де шо саме і об шо стукає. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Dim.on-zt Опубликовано 24 апреля, 2010 Автор Жалоба Опубликовано 24 апреля, 2010 Сьогодні нарешті перекинуто гуму зі штамповок на ковку (77 грн - 2 зняття з диска+2 надівання+балансування+1штуцер)На стоянці потім прикрутив їз і поставив по парі шпильок і на перед.Ось так (це заднє) :Прикупив замки капота 130 грн. Добратись би тепер до електрики подірявити капот Поставив сток решітку "дзьоб" Тюнінг скотч трохи псує картину - ніяк не зберусь купити 152мм птф чи фдс "Весем" "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Лежастритрейсер Опубликовано 24 апреля, 2010 Жалоба Опубликовано 24 апреля, 2010 Зачет за машинку,особенно колёса и родная решетка-трушно! имхо:фтопку противотуманки (если конечно не ездишь часто ночью) и повторители поменяй на 11е.Тогда полный зачет будет!!! Масла.Фильтры MANN,Mahle,Nipparts и другие - в личку.
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти