Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

походу те ваз на уаз менять нада )

Я про це не раз думав.Деж стіки $$$ так швидко заробить?

Тільки не міняти, а додати))...

Усунута проблема відкривання капоту(сподіваюсь на довго)

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• Ответов 940
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• 3 недели спустя...
Опубликовано

. На вихідних усунув проблему з вмиканням вертилятора систю охолодження. Треба якось весь провід замінити шоб далі не відгнивав контакт.

. Запхнув шумоизоляцію(10мм) в двері (на ї..вся поки карту назад прикрутив - ручки "мясорубок"(прошарок шумки недавав притиснутикарту шоб надіти стопор) и нижні гвинти ручок ледь закрутив (довжини невистачало)).Для появи ефекту замала площа обробки - підлога і т.д. потім.

. Роз"єднав підсвітку радіатора з 1 парою птф (2га до штатної кнопки).Зробив типу колодки куди далі підключати підсвітки.Треба придумать куди тумблери/кнопки тулить бо вже незнаю.

Жду SIA. Може чимось прибарахлюся, якшо знайду шось цікаве(пружини "Фобос" -2, ключ-трещітку або ше якийсь інструмент...).

П.с. 200-й пост. )

Опубликовано

Купив комплект шарових "ТРЕК Мастер"(64грн) і к-кт рульових наконечників "Чемпіон"(54) - поназбираю з/ч ,тоді все заразом міняти(коли незнаю); інжовий бензоBIGфільтр (30); шведського ключика 8"(18)...

Опубликовано

Пробував приклеїти ізолон до полиці на двосторонній скотч - не клеїться, сподіваюсь 88 клей допоможе :unsure: .Той же ізолон між картою і металом двері на нерівній (більше ніж зазвичай) дорозі (на Ровжі за ГЕС, якшо то можно назвати дорогою :bad: ) рипить, поки не буду перероблять.

По дорозі назад через дамбу тягнувся за волгою без стопів - відчуття не з приємних.

Стартер іноді крутить як при сівшому акумі - шо це може буть?

Вбилось в голову думка (ніби нема важливіше де діть гроші :dry: )пофарбувати в середині передні повороти і фари, і тут дилема - чорним чи типу хромом(потім може скло в поворотах лаком) :pardon:

Пробіг по "наших безасфальтових дорогах"(с) - 143174км.

Опубликовано

. На вихідних робив "подіуми" на фронт на торпедо.Зробив один та й той шось :nea: , буду переобклеювать і поролон нафіг звідти;другий динамік прикрутив через проставку з фанери - дороблять буду другим разом (блін ремонт в хаті вже запарив).В торпедо треба видовбать місце під магніти бо трохи не влазять и протягнути провода шоб зверху не було видно.

. Ше треба придумать як прикрутити його до торпедо шоб не було видно шурупів, як не придумаю то наклею чорні заглушки.

. Купив "безшумні" болти на дверні замки, а вони на 2 мм більшого розміру - треба розточувати гнізда в дверях і висверлювать мет.втулки в самих замках. :wacko:

. В п"ятницю машинго трохи "вигребла на горіхи" - на 1 десь до 45 км/год і я поставив носий рекорд швидкості для себе і машини -150 по харьківському шоссе вночі :ph34r::pardon: За 23 роки над нею так не знущались ...харош дурачитись...

. А, ше машину освячено.

...Шось ше хотів напсАти - забув...

post-6801-1213034557.jpg

post-6801-1213034567.jpg

• 2 недели спустя...
Опубликовано

На минулих вихідних з друзями обклеїли потолок ковроліном на двосторонній скотч, але ковролін від скотчу при нагріванні на сонці машини відклеюеться :sad: .Поки аби якось тримався натягнув його по краям такби мовити між силовими елементами даху і власне між ним самим по периметру.Треба ще шось придумать із поперечними стиками.

На тиждні зробив типу подіума під лівий динамік,який трохи на влазить через магніт; хотів було видовбать місце в торпедо, а там мет. каркас(я не знав).Збоку щілина (на фото не видно) і став трохи криво, але зараз нема можливості робити ретельно, підганяти як слід. Є пара плям від клею на дермонтині - чим його змить?

На цих вихідних підняв задній коврик, а там й... - після дощів повно води, довелось навіть пас. крісло знімати витирати :wacko: Кудою воно аж туди де раніше не було затекло??? :bad: І так після кожного сильного дощу...

Поставив інжекторний паливний фільтр і фільтр карбовий перед розширювальним бачком( шось він через 70 км надто чистий.

Знову спробував до палиці приклеїти ізолон на правильний двосторонній скотч(той раз клеїв на шось інше з такою ж назвою) - тепер до ізолона скотч тримається, а до полиці ні (треба залишки ворсу обсмалити :ph34r:

Підключив підсвітку в ноги переднього пасажира до лампочки підсвідки прикурювача.

Їхав з дачі замітив шо на 90-100км/год стрілка економетра на 3 мм не доходила до середини - може це найекономічніша стала швидкість :) раніше "дивилась" на крапку. Поки наче усьо ...

post-6801-1214257229.jpg

post-6801-1214257259.jpg

post-6801-1214257273.jpg

Опубликовано

Ну зачем же ковролином потолок... есть же специально для потолков ткани, мягкие, приятные.

Покупал шота 40 грн. за пагонный метр. В бортовике есть у меня фоты.

Насчет воды - та же проблема, вот ломаю голову кудой может, под уплотнитель лобовуху силиконом замажу, но сверху уже многократно раз смотрел - обезшумка сухая, а снизу кудой она может попадать... думаю мож где краник у меня был, я его выкинул, протянул трубки напрямую (вектра торпеда)... , кожух печки хорошо загерметирован....что еще может быть немогу понять.

Мои работы: "Pashko 2108M" - КЛАНЦ раС  "ПасЦат" -  Кланц дваС

Опубликовано

Я 2 роки назад робив антикор обробку в середині на полу спереду, то полив зі шлангу і побачив шо текло посередині де пічка і з-під ЧЯ, а також з дверей(з-під карт десь 15см від передніх країв. Під ЧЯ я замазав тепер під ногами на місці водія мокро тільки після сильних дощів. Раніше до задньої частини вода не добиралась. Ше в мене поломався козирьок над пічкою під капотом(текло і коли він був цілий).Через "лобовуху" не замічав шоб текло. В багажнику то треба поміняти ущільнювачі...

Про тканину знаю, тільки де вона продається? Більше хотів би дермонтином, та незнаю мож він на жарі посипеться? А ковролін дістався на шару. Потолок однозначно буду перероблять.

Ше взяв накладки на передні стійки на роботі обклеїти дермонтином бежевим, якшо він зіпсується, то є трохи чорної шкіри.

Опубликовано (изменено)

Обклеїв накладки на стійки.

Підключив підсвітку в ногах у переднього пасажира - вийшло надто яскраво, треба дати більший резистор - поки зняв на переробку.

Купив 3 кнопки з підсвіткою - буду мудрить з підеднанням тої ж підсвітки в ноги і т.д..

Викинув ковролін зі задньої і середньої частини, спереду поки хай побуде.

Зняв сьодні праву фару на покраску "нутрощів" і в поворотники тож вставлю підсвітку в додаток до радіаторної. Погрунтував їх. На днях куплю фабу і пофарбую.

На сонці від нагріву каробиться коробочка стопсигнала:( (зроблена з кришки від телека)- тепер не знаю з чого зробити; з текстоліту? - його різати фігово і клеїти. І панельку для кнопок з чого :unknw:

Ше надумав пофарбувати клапанну кришку і каструлю. Супорти і барабани всеодно за штамповками не видно, хоча коли мінятиму їх то тоді.

Думав разом мінять задні гальма, але узнавши ціни на барабани думаю спершу подивитись чи треба, а поки пошукаю варіанти з колодками .З такими цінами то й різниця зі ЗДТ не така буде й велика.

Наче все шо хтів сказав...

post-6801-1215465296.jpg

Изменено пользователем Dim.on-zt

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти