Рекомендуемые сообщения

Пофарбував корпуси передньої оптики в середині.

Підсвітку в поворотники доки ставив фари поламав(мабуть десь обрив провода).

За вихідні 2 раза ледь не догнав в зад інші машини.

Заправився 76м - виходить не вигідно оскільки треба щоб їхати більше крутити мотор, а це білша витрата пального + більше зношуються тіж, скажімо, свічки.

Тосол через датчик на радіаторі трохи тече.

post-6801-1215464368.jpg

post-6801-1215464387.jpg

post-6801-1215464404.jpg

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• 4 недели спустя...
  • Ответов 940
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Відкатав гонку. Глобального нічого не відригнуло, як не дивно. Лише перед виїздом реле стартера відмовилось працювати. Так і не перевірив чи саме реле здохло, чи управляючий + втік. Заводи просто зами

Неочікувано для самих себе заїхали на тумбочку. Штрафи суперників допомогли. Нічого не відригнуло - вже добре. 

За 3 місяці вперше сходив на стоянку провідати корча. Навіть завівся з пів оберта ?  Ніби нічого не згнило і не по текло. Принаймні зверху не видно.  Із останніх придбань, то це купив за зиму на

Изображения в теме

За минулому тижні пофарбував задні штамповки - тепер хоч мають нормальний вигляд, а не страхіття і кришку каструлі.

Потім причепив підсвітку і в себе в ногах.

На ці вихідні обклеїв дах і задню полку ізолоном.

Поставив трохи допрацьований карбюратор.

По карбу зробив таке:

-загострив заслонки;

-зменшив товщину вісьок;

-малі дифузори зробив більш аеродинамічними і з насічками для закручування потоку.

Розточувати великі дифузори не став, тому шо паливний жиклер 1ї камери неможливо викрутити (викрутку скрутили), напевно його туди з іншого карба взяли і забили молотком :wacko:, і невідомо який він там. Коротше виходить така комбінація жиклерів 1камера - паливо хз/вовітря 165; 2 - 97,5/125.

Кулачок прискорювального насоса на рідному був №7 - тепер №5.

Але як завжди є якась х...ня - заводиться добре, на хх працює нормально, а потім тупо глохне, знов заводжу - те саме :blink:

Зразу пов. жикл. 1ї камери був 155, але я поставив індикатор якості суміші - вогонь в циліндрі жовтий. Значить шо? Правильно - вона занадто багата. Закручую гвинт якості до упору - і нічого. Ну я поставив 165 - вже краще, але всеодно не те. А 175 в мене вже нема. Шо за байда :unknw:

ХХ великуватий - треба трос газу відпустити бо пружинка не вертає заслонку до упора. Треба ше під 2 шпильки нарізати різбу, а то корпус фільтра на 2х прикручаний...

Трохи пограюсь з низом рідного карба де все викручується. То окремою темою в розділі "тюнінг" буду питать порад.

Їхав з дачі додому і таке враження ніби десь шось чи клинить чи розбалансоване :wacko: - коротше шось не так, тільки ше не зрозумів де і шо.

Фотки:

post-6801-1217843214.jpg

post-6801-1217843223.jpg

post-6801-1217843235.jpg

post-6801-1217843244.jpg

post-6801-1217843254.jpg

post-6801-1217843270.jpg

Изменено пользователем Dim.on-zt

Сьогодны купу часу втратив на возню з цим корчем :angry::wacko: Історія тут пост 5, бо вже впадло ше раз писати.

Купив стробоскоп "Джет-Сенсор" (120грн), цифротахометр "multitronics DM10"(80), барабани ВАЗ в УкрАвтоЗапчастині 2шт (316,80), в АТЛ свічки БОШ 4х електродні (марку незапам'ятав) - 104грн.

Виставив УОЗ. Тепер лишилось розібратись з УН, бо при розгоні дьоргається.

Я їй і те і се, а вона мені стільки нервів висотала :( ... Спалив літрів 5 бензину впусту...

... другий карбешник зняв, поставив старий з 1 доробленим малим дифом і 2м звичайним. Шось бажання розточувати карб покишо відпало на невизначений термін. Може зимою зніму рідний помию його, загострю заслонки, шліфану площину прилягання до колектору...А від іншого (того який попиляний) залишу верхню частину...

З тахометром відкрив багато для себе нового відносно обертів і швидкості :huh: - виявляється хх був десь 1,2 тис/об, а перемикався не вище 3,7 тис/об. Крутнув на 2 передачі до 5 з копійками тис/об (десь90 км/год) - як воно реве. Аж невіриться шо тах правду показує...

З тахометром відкрив багато для себе нового відносно обертів і швидкості :huh: - виявляється хх був десь 1,2 тис/об, а перемикався не вище 3,7 тис/об. Крутнув на 2 передачі до 5 з копійками тис/об (десь90 км/год) - як воно реве. Аж невіриться шо тах правду показує...

Без тахо совсем другие ощущения звука)

пы.сы. Как его подключал?

nomuaold_26_-M@RseL-.png

Підключав + на +, - на - і 3й на контакт "1" катушки запалення - в інструкції написано та й на форумі теж. Можна на контакт комутатора який іде до катушки - без різниці.

Хто може поремонтувать мені 06 тах, бо неппрацює зовсім? Скільки грошей? Якусь хрінь поміняти дешевше чим новий куплять. Я сам неосилю зробить бо не петраю. :unknw:

Вчора мене " обрадували" - з'ясувалось шо дребезжить КПП :sad: Я вже було подумав шо то в моторі. Скільки вона ше протягне :unknw: .Їде як і раніше,але при навантаженні :wacko: В карб не лазив - не було бажання.Їздив на підсосі - так хоч при перемиканні передач не тіпає. ХХ якийсь не зрозумілий - то без підсоса нормально, то глохне і ковбаситься. До зими би з коробкою дотягнути (аби хоч не заклинила - масло там є, а шо дребезжить незнаю, можливо підшипник). З'їжджав з бровки стукнувся захистом двигуна - тепер ше й він брязчить (треба підігнути шоб не торкався нічого площиною) :wacko:

Заводиться шось херово. Стартер крутить нормально, а хапає при втопленому газу і то не завжди з першого разу, може це через кпп, але з вижатим щепленням не краще :unknw: Буду тепер їздити по мінімуму доки не буде грошей на ремонт, одне шо можна знайти позитивне в цій ситуації - привід "прокачати" кпп...

Про свічки - Bosch 503 wr 78 super4

Спробував проїхатись на драгу - 1 і 3 раз невключилась 2 передача, 2 на останніх 50м програв пів корпуса, а до того вигравав 1,5. Їхати, звичайно, цікавіше ніж дивитись. :pardon:

post-6801-1218314478.jpg

post-6801-1218314499.jpg

Если не хочешь устроить мангал под капотом, то замени топливные патрубки на карбе! :nea:

280208.jpgb35bb2dd213b.jpg<----- 823a579f1ef5.gif

Бортовик 21099 * * * * *Бортовик Daihatsu

Иномарки покупают те люди, которым не хватает денег для содержания ВАЗ.....

Так ці патрубки через місяць зверху тріскаються. Вони в середині мають армування і внутрішній шар нормальний, так шо не лопнуть ше довго.Це я про підводящі, а про "обратку" таки так - поміняю.

Сьодні купив прокладки під карб 2/5/2 грн ( буду міняти то треба шліфанути площину карба, а то крива) і повітряний фільтр бо "резинки" вже розсипаються (7грн). Їздити буду в кінці тижня, тоді і поміняю.

Треба готувати$$$ на кпп, плакав новий мафон і плани на всмпо ((

П.с.: забув написати - зняв спойлери з двірників - набридли.

Поміняв прокладки під карбом повітряний фільтр. Чистив, продував,шліфанув карб, ставив старий комутатор, який після 5хв роботи сдох(пізніше з'ясувалось шо до всього не було іскри) і в 2ночі мене з КХ притащили на тросі . Набридло мені колупатись і, знову ж таки, на тросі (який по дорозі попав під колесо з відповідними наслідками) мене затащили до тих хто заробляє на ремонті. Ліки від головної болі стали в 110 грн( поправили контакти на роз'ємі да комутатора, продув карб, виставив УОЗ і, о чудо, корч запрацював майже як треба(хх 900+-40 об)).Лишилась невелика запинка в момент натискання газу на 2 передачі, на 3 не відчув (може то ше коробка дає - доречі ніби перестала звеніти чи, принаймні, не так помітно :blink: ).

Поїхав шоб хтось зробив, бо вже мене замахало колупатись, а треба ше в село поїхати, а стати на трасі посеред поля, перспектива не радісна.

При заводі буває шось ніби пробуксовує зі скрежетом - шо це?((

Наступного разу ( дай Бог не скоро) буду краще знати звідки і куди копати.

... та й одному наявність іскри не перевіриш, так, свічку викрутив видно шо була :pardon: , а заводить - не пашить. Зимою буду далі ламать карб, коли не треба буде далеко їхати :ph34r: ))...

:angry: рано я зрадів. Виї..ни продовжуються. Вчора їду на дачу - при їзді на низких обертах відчутні поштовхи, а на хх оберти скачуть/падають і глохне, при натисканні назу стріляє в карб - поправив УОЗ(не даганяю шо за прикол - на сто уоз виставляли, я дивився - було правильно) стало так як до заїзда до карбулюторщиків . Потім взагалі відмовилась заводиця. Потім заведеться, на підсосі 2,5 тис/об з вихлопа дим з помітним чорним кольором, знов оберти падають, глохне, свічки в сажі. Далі знов не заводиться - свічки спершу заливало, потім подьоргавши вв провода N раз викручування свічок( дивився чи не залиті ) і перевірки іскри перестав надходити бензин. Причина була в поплавку який чіплявся за стінку карба при закритому клапані (тут я мабуть провтикав - знімав кришку карба дивився жикльори,думаючи може через них копотить, а трубки еконостата в кришці були недокінця всунуті, мож через них і каптило :unknw:хоча наврят , бо потім у вихлопі копоті не було видно, хз в чім річ) - поправив, розібрав-зібрав трамблер( тепер знаю наочно шо там), зарядив підсівший акб (до зарядки крутив К/В 240 об/хв потім біля 4сот). Завівся - непрогріта глохне, на підсос пох - спершу тримається, потім оберти знижуються, треба як ось-ось заглохне дати газку - сек 3 і знов подають. Короче, дригаючи газом, прогрівся. Поїхав додому. Гаряча хх тримає нестабільно, але краще ніж недокікця прогріта. При розгоні з низьких обертів і на низах дьоргає, на сталій швидкості ше більш-менш. По Київу кілька раз глохнув - з горем навпіл добрався до стоянки. Думаю шо трабл в датчику холла, піду на базар за новим, не поможе - до електрика на діагностику, бо я більше схиляюсь до того шо проблема зі запаленням. Доречі уоз скаче в межах +-4о і відчувається шо троїть (пропуски в запаленні).

Вирішив в кпп долити масла( може менше торохтітиме думав) - тепер ше й спідометр не працює - 3 раза перевставляв - ніби правильно, а непрацює :wacko: .

Коротше нервів витрачено до...уя і ше скільки попереду :wacko: ,на непрацююче л.ближнє світло поки пох.. - не до нього.

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти