Dim.on-zt 343 Опубликовано 21 августа, 2008 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 21 августа, 2008 (изменено) Замінив датчик холла(26грн) - це ж зовсім інша справа . Проїхався по стоянці - не тіпає, не давиться, хх пргріта тримає і 750, але з моїм р/в, де треба 900 думаю хай буде 850об/хв. Лишилось відрегулювати УОЗ (стробоскоп перестав працювати), і якість паливної суміші (шось свічка чи теж не працює чи просто не видно, бо мотор з нею робить нормально, а вогню невидно - хз шо таке).Подивився на фази грм - р/в опинився на зуб попереду. На шківі лишилось 2 різби - поставлю сток, а не тому буду перенарізати різьбу (крутив то разів 3-5 і вже позривалась - от сілумін мля, чи з чого він там). Ше вчора купив аварійне запалення АЗ-1 (15грн) і ключ з трищіткою під головаки toptul CJBG1220 - 80 грн, старий зламався і не тримав 1/2 ходу... Изменено 13 сентября, 2008 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 23 августа, 2008 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 августа, 2008 Проїхався по стоянці - не тіпаєНе тіпає якшо втопити газ або навпаки ледве розганятись, а при звичайному розгоні навіть коли педаль газу не рухається (тобто УН не працює), то дьоргає. Доводиться газувати на розгонах. Найбільше відчувається на 2 передачі.При сталій швидкості (десь 90 км/год) шось не зрозумію - ніби то є, то нема і слабо... Шо то може бути вже й не знаю (не ДХ, не УН(поміняв цілу діафрагму на нову стало ніби навіть гірше)) Залежність я помітив від обертів і навантаження.Поставив стокову шестерню р/в. Порихтував нарешті колесо (рихтовка+балансування 60грн) .Купив нові шестерні привода спідометра (25+10 грн), бо позминало зуби - їжджу по тахо((, лічильник завмер на 44560, прїхав вже десь 250км...Переставив робочу лампу з права на ліво, купити нові вже нема грошей (буду брать Osram NightBreaker 65 грн шт). "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 26 августа, 2008 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 августа, 2008 Купив і поставив нову лампу в фару, поки одну - Осрам світить в сумерки трохи краще, побачим як в темряві. Запасний комутатор ВТН (45грн) поставив, дьоргання не припинились і свічки нідочого.Де копать хз(((... Паливний шланг на "обратку" 50см -8грн. На хх економетр стоїть посередині, а не напочатку шкали... Десь прої..в стробоскоп - незнайду, на стоянці регулював УОЗ і де дів В машині і дома незнайшов (( "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 2 сентября, 2008 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 сентября, 2008 Наїздив без спідометра і на підсосі ше десь 500км... Дьоргаємся далі (на підсосі нормально). Машино погано їде... Треба новий донкрат, бо цей вже перекошений... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 10 сентября, 2008 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 10 сентября, 2008 Поміняв малий дифузор карбюратора на трохи поіншому попиляний у 2 камеру, а в 1 поставив сток з лише сточеними кругляшками на верху ніжок - за 10 км лише раз дьоргалось на трохи недогрітій на 2й передачі, а так, ніби, тепер нормально, подивимся шо буде далі... Здохла друга лампа - тепер знов з однією, яка, правда,в лівій фарі світить так, нача і права є - осрам рулить! Акум здихає(, кпп шось підозріло перестала брязчати... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 13 сентября, 2008 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 13 сентября, 2008 (изменено) Наїздив без спідо-/одометра км180. Політ ніби нормальний Поміняв другу лампочку. Датчик рівня палива чи бреше чи витрата пального справді зменшилась до 5.4 по трасі(коли недоливала+в "аеромішках" за фурами і автобусами 1/3шляху, хача зараз також менше ніж було) .В друге шось тяжко вірится (хоч хочеться) після 8.8 л в змішаному циклі на невідрегульованій тоді. От непам'ятаю: здається після заміни р/в економетр спочатку теж став стояти на хх не скраю ... Хто собі міняв не звертали увагу як воно? Изменено 13 сентября, 2008 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Guniamin 11 Опубликовано 13 сентября, 2008 Жалоба Поделиться Опубликовано 13 сентября, 2008 (изменено) Наїздив без спідометра і на підсосі ше десь 500км...Дьоргаємся далі (на підсосі нормально). Машино погано їде...Треба новий донкрат, бо цей вже перекошений...у меня летом былы те же траблы..., даже троило ( читай бортовик) НО !! у меня причина была в очень хреновом бензине ( в сельской местности заплавка) а еще свеча одна.., приехал в городд..., залил норм бинзин, новые свечи , всё прекрасно.., по трассе 160 бежала рысью...и еще..., незнаю как тебе.., но я бы посоветовал снять эти накладки на фары...., тем более ты ж покарсил внутренность.., так что лучьше реснички поставь !!!!! Изменено 13 сентября, 2008 пользователем Guniamin Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 14 сентября, 2008 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 14 сентября, 2008 (изменено) и еще..., незнаю как тебе.., но я бы посоветовал снять эти накладки на фары...., тем более ты ж покарсил внутренность.., так что лучьше реснички поставь !!!!! . 1 Мені подобаються + 2 таких більше ні в кого нема (є схожі, але трохи не такі)+ 3 на них витрачено немало зусиль(1й раз мазав скловолокно епоксидкою)+4 не хочу шоб "погляд" був агресивним.А реснички є у відносно багатьох...Зараз, я згоден, для більшості виглядають недуже, але я ше хочу зробити бампери після (тех частини).Перше на черзі - зробити КПП, потім підвіску і гальма, а вже тоді екстер'єр та інтер'єр. А так планую зимою поялозить впуск.колектор наждачкою,підправити р/решітку (потріскалась шпаклівка) і дорівняти вставку між задні фари; назбирати $ і зробити вище вказане... Изменено 4 октября, 2008 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 4 октября, 2008 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 октября, 2008 Купив і поставив навий "патіфон" - Blaupunkt Sevilla MP38(567грн) Тепер би звук настройти, а то після касетника настройок в 4 рази більше . Звук став краще, але недостатність "низів" відчувається сильніше (вони й ніби є, але не такі як хотілося б). Роз'єм iso1(чи як його) не купляв - за півтора десятка проводків з кантактами 75грн - Спаяв сам - собіватрість деся біля десятки. Роблю новий корпус доп.стопа, старий із кришки телевізора літом на сонці розплавився .Цей роблю з ЕДП+склотканина і розсіювач здається від копійки. Лишилось пофарбувати. Долив в тосол 1,5л дист. води (в аптеках не знайшов ) Треба загерметизувати на радіаторі пробку і датчик (видно потьоки), але випаровується більше через пробку ніж витікає. Сдохло реле поворотників - горять, але не блимають, 23 роки відпрацювало все ж. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 18 октября, 2008 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 октября, 2008 (изменено) Замінив реле поворотників(20грн). Пофарбував стоп додатковий, давай підключать - непашить. Я думаю "шо за нах?", попросив друга глянуть чи горить - з'ясувалось шо стопи взагалі не роблять - видно засовуючи провід закоротив з масою - спалив запобіжник - поставив цілий - теж не робить але думаю тай підігну контакти - винімати запобіжник, а він надвое, ну нічого, підігнув, поставив іншого - тепер все працює. Знайшовся стробоскоп - забув на бампері, сусід по стоянці віддав черговим, а вони забули (я нечасто їжджу). Переробив підсвітку в ногах - з ненаправленими СД набагато краще і достатньо 2х5мм , а не 4х, поки тільки пасажиру поставив - собі немаколи. Треба тепер підсвітку щитока приладів як-небудь переробити на СД... Изменено 28 октября, 2008 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти