Рекомендуемые сообщения

Товариші підігнали оракал, який під ліхтарем на холоді і наклеїли. Пару косяків є, але "на шару..." - зійде. Поміняв передні габарити на СД (6грн) білі (ледь втримався аби не взяти зелені) :).

Треба поміняти шланг до " ВУТа" , здається там трохи проходить повітря, бо після натискання гальм оберти на ~100 падають.. Якшо не це, то знову колупатись в карбі. Коротше ,здається, десь є підсос, а по мірі прогріву зменшується :unknw: Буває оберти падають - торкну газ - норма (?) на холодній найбільш виражено.

post-6801-1226256043.jpg

post-6801-1226256061.jpg

post-6801-1226256109.jpg

Изменено пользователем Dim.on-zt

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• Ответов 940
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Відкатав гонку. Глобального нічого не відригнуло, як не дивно. Лише перед виїздом реле стартера відмовилось працювати. Так і не перевірив чи саме реле здохло, чи управляючий + втік. Заводи просто зами

Неочікувано для самих себе заїхали на тумбочку. Штрафи суперників допомогли. Нічого не відригнуло - вже добре. 

За 3 місяці вперше сходив на стоянку провідати корча. Навіть завівся з пів оберта ?  Ніби нічого не згнило і не по текло. Принаймні зверху не видно.  Із останніх придбань, то це купив за зиму на

Изображения в теме

Побольше фоток можна!!!!А т что там за 99 котораую никто не знает!!!Его там искали вроде!!!!

• 3 недели спустя...

Замінив шланг "ВУТа" - зникло падіння обертів при натисканні гальм. Продовжує псувати "картину" карб - при відпусканні газу з середніх обертів і вище ті самі оберти падають до "зупинки серця". І, здається, 1 камера видьоргуеться - при слабкому газі дьоргає, при повному ні.

П.с.: інфу про "раллі" шукайте на rcc.in.ua

Вчора пустили мене в гараж де я промучився з заміною задніх колодок, барабанів і тросів ручника :wacko: . Хотів ще поміяти стаб на -10й , КХ кулісу і подивитись до карба, але вже невистачило сил і терпіння (голодний з 9 год. до 18). Тепер ручник працює, але шось в гальмах шкребе...коротше тутнаписано.

Коли знімав старі колодки, то на правому колесі товщина колодок була ~4мм,а зліва ~2. :huh:

Весною думаю варто замінити ЗТЦ, бо в правому задній поршень ледве запхнув.

Доречі, хто мінятиме троси, то спершу одягайте їх на тягу ручника, а потім на колодки (я ж робив навпаки і багато промучився доки натягнув їх). Зате нарешті ручник працює :yahoo:

Ще виявив що потік задній лівий аморт (мокрий, але ніби працює ще):( .

Фото:

post-6801-1228056335.jpg

post-6801-1228056345.jpg

post-6801-1228056354.jpg

post-6801-1228056363.jpg

колхоз наф красить барабаны ну в черный ладно ИМХО

А смисл в чорний? :nea: Шо чорний, шо просто брудний один хрін невидно.Я люблю зелений.

Та і поки за штамповками невидно, а пофарбував зараз шоб потім, коли робитиму передні 14"(супорти тож будуть зелені), не відчищати бруд.

І взагалі - на смак і колір... ;) в самого "колхозу" типа небуло?..

Поприкручував барабани тепер не шкребе. Поправив глушник, бо з одної резинки знявся і разом з резонатором перекосились і тарабаніли об днище. Почистив контакти моторчика склоомивача - був перестав працювати.

Задні амортам здихають :( - якщо взятися зя шток і качати машину, то відчувається якесь шкрябання в середині (в лівому більше).Та і взагалі зад набагато м'якший за перед. Як дізнатись чи вони розбірні?

А смисл в чорний? :nea: Шо чорний, шо просто брудний один хрін невидно.Я люблю зелений.

Та і поки за штамповками невидно, а пофарбував зараз шоб потім, коли робитиму передні 14"(супорти тож будуть зелені), не відчищати бруд.

І взагалі - на смак і колір... ;) в самого "колхозу" типа небуло?..

неааа) красный рулит)) умя в бортовике небыло колхоза )

День розпочався офігенно :angry:(видно ліміт везіння скінчився) - навіть не виїхав зі стоянки і вже "порівняв" ланос. Згідно закону, то неправий він - я був перешкодою справа і він ізза крайньої машини "вискочив", але якби я незавтикав...тепер почуваюся винним. Все б нічого, але на ланосі був один з чергових стоянки. Він застрахований то; про гроші ше нічого не казав. В нього крило і дверця трохи - в мене номер погнувся("бампер самар сцуко практичний"(с)). А мені ше за відсутність страховки довелось забашляти сотню.

Тепер про більш приємне: зробив СД підсвітку щитка приладів(зелену), і лампочки дросельної заслонки, поворотів і фар поміняв, але чогось працює тільки фар :pardon: - робив без схеми, то мож + - переплутав, хоча наврят.

Покатався вперше на слизькій плитці з ручником - прикольно:)

Поки все...

Сьогодні навпаки - розпочався день звичайно, а закінчився на буксирі:(. Головний "підозрюваний" бензонасос (пекар). Їздив я їздив, думав приїхати сьогодні на зустріч до ЗАГСу, а трохи недоїхав да Володимирського Собору. Зразу подумав шо знов карб вийожуеться, качаю насосом, а там сухо як в підгузках хаггіс :angry: ,я давай з баку "пить" бензин - під'єднав до насоса, а з нього ледь цвиркає.

Коротше треба купу бабла, бо кпп треба робить, подачу палива,передні гальма, аморти...:mega_shok:

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти