Dim.on-zt 343 Опубликовано 6 октября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 октября, 2015 АвтоМАЗаВаЗоХисТ сказал: Так как тебе ликви моли масло?Херня.Ще днів 5 і я закінчу з маляркою. Ну окрім обвісу. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
АвтоМАЗаВаЗоХисТ 274 Опубликовано 6 октября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 октября, 2015 Dim.on-zt сказал: Херня.Ще днів 5 і я закінчу з маляркою. Ну окрім обвісу.мне тож чет не понравилось(( Only Dropped Must DIE! по всем вопросам: ICQ 331-137-342 C МЕЧТОЮ о годовом абонементе на Nurburgring)) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 6 октября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 октября, 2015 АвтоМАЗаВаЗоХисТ сказал: мне тож чет не понравилось((Я не так багато чого заливав. ЛіквіМоллі - середняк, ціна завищена. Лив його в 1.3 мотор. Трохи шумно було. Раз пробував OMV - сподобалось. Але шось продавці цього масла здулись, більше його немає в продажу. А так поки лив Кютенкюллер. На 1.3К моторі його їло, хоч мотор і не дохлий був. На 1.5 16кл нормально себе поводив. На дизелі ніби нормально, але теж витрата біля 0.7л на 8000км (заливається 6л) Але в дизелі 1 циліндр підгулявший. Зараз Кюттенкюллер більше лити не буду, бо дорого. Хочу взагалі Лотос залити. А на 8ку Валволайна каністра стоїть. Спробую ще його. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
АвтоМАЗаВаЗоХисТ 274 Опубликовано 7 октября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 октября, 2015 Dim.on-zt сказал: Я не так багато чого заливав. ЛіквіМоллі - середняк, ціна завищена. Лив його в 1.3 мотор. Трохи шумно було. Раз пробував OMV - сподобалось. Але шось продавці цього масла здулись, більше його немає в продажу. А так поки лив Кютенкюллер. На 1.3К моторі його їло, хоч мотор і не дохлий був. На 1.5 16кл нормально себе поводив. На дизелі ніби нормально, але теж витрата біля 0.7л на 8000км (заливається 6л) Але в дизелі 1 циліндр підгулявший. Зараз Кюттенкюллер більше лити не буду, бо дорого. Хочу взагалі Лотос залити. А на 8ку Валволайна каністра стоїть. Спробую ще його.Я так лью Мотюль, если есть возможность, к нему претензий нету. Only Dropped Must DIE! по всем вопросам: ICQ 331-137-342 C МЕЧТОЮ о годовом абонементе на Nurburgring)) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 13 октября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 13 октября, 2015 Лак закінчився, отже з маляркою закінчив. Кілька потьоків треба буде ще прибрати. Буду по трохи починати збирати. Сьогодні замінив гальмівні трубки і шланги на балці. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 13 октября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 13 октября, 2015 Dim.on-zt сказал: Лак закінчився, отже з маляркою закінчив. Кілька потьоків треба буде ще прибрати. Буду по трохи починати збирати. Сьогодні замінив гальмівні трубки і шланги на балці.какие потеки , собирай и давай валячитт! Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 13 октября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 13 октября, 2015 (изменено) Atom.DP сказал: какие потеки , собирай и давай валячитт!Приїдемо з лиманів та й буду по трохи збирати шо сам зможу. Треба задні аморти завезти перетрусити ще, бо один потікший був. Ну то таке. Мене більше хвилює як торпедо начепити. Трубу між передніми стійками (шо під торпедо йде) я не вирізав. Повітропроводи викидати не дуже хочеться. Хотілось би середні і бокові дуйки залишити, але, схоже, залишаться лише на ноги і на лобовуху. І 2ге питання щодо монтажного блоку: на місце під лобовим він не стає через трубу каркасу. Всю проводку перерор***ти не хочеться, а переностит блок десь в салон, для чого треба буде всю косу подовжувати, хочеться ще менше + до того так і не знайшов я чіткої відповіді в регламентах чи можна змінювати форму накладки на торпедо. Потрібне місце для БК і тумблерів. Хочу типу подіумів зробити. Щось схоже на те, як я робив, але трохи інакше. Изменено 13 октября, 2015 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 14 октября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 октября, 2015 Dim.on-zt сказал: І 2ге питання щодо монтажного блоку: на місце під лобовим він не стає через трубу каркасу. Всю проводку перерор***ти не хочеться, а переностит блок десь в салон, для чого треба буде всю косу подовжувати, хочеться ще менше переделывай сразу всюкуча лишнего веса, соплей, половина проводов не того сечения и длинные Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 14 октября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 14 октября, 2015 Atom.DP сказал: переделывай сразу всюкуча лишнего веса, соплей, половина проводов не того сечения и длинныеА схемок, або прикладів нема часом? Шоб я велосипед не вигадував. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 14 октября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 октября, 2015 Dim.on-zt сказал: А схемок, або прикладів нема часом? Шоб я велосипед не вигадував.так все индивидуально вместо монтажного блока ставишь от классики дорожки с предами (евро)реле все рядом в отдельный блокпокупаешь проводов \ клеммок разных , и теплыми зимними вечерами это все раскладываешь \ распаиваешь Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти