Рекомендуемые сообщения

Прикрутив "попиляний" карб, навіть завів, прогрів :yahoo: . Багато з цим не грався - робить і, думаю, доїду своїм ходом шоб зробити КПП і налаштувати весь цей безлад з карбом і запаленням. Шось із контори де масло OMV продають глухо, ше на тижні спробую "достукатись", а ні то доведеться на шось інше переходити:(

Подивився на колеса - вони всі в іржі після солі і 1,5 міс простою, в середині повно води:(.

На кінець літа планую дасть Бог поїхати в село порізати жабри в крилах чи капоті (чи і там і там :pardon: ), трохи попідварювати дірочки (впринципі можно обійтись просто шпатлівкою, але чому б і не поварити). Може спробую літом фарбувати по трохи (частинами)...

Про карб:

загострив заслонки, вісі, малі дифузори, позглажував вугли;

розширив 2гу камеру до ~25мм, позбирав сходинки в дифузорах, поставив на дросельні заслонки гвинтики потай(на фото ше звичайні), розклепав їх(ніби не повинні викрутитись :ph34r: );

поміняв кільце на гвинті хх і мамбрани.

post-6801-1233506518.jpg

post-6801-1233506544.jpg

post-6801-1233506560.jpg

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• 3 недели спустя...
  • Ответов 940
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Відкатав гонку. Глобального нічого не відригнуло, як не дивно. Лише перед виїздом реле стартера відмовилось працювати. Так і не перевірив чи саме реле здохло, чи управляючий + втік. Заводи просто зами

Неочікувано для самих себе заїхали на тумбочку. Штрафи суперників допомогли. Нічого не відригнуло - вже добре. 

За 3 місяці вперше сходив на стоянку провідати корча. Навіть завівся з пів оберта ?  Ніби нічого не згнило і не по текло. Принаймні зверху не видно.  Із останніх придбань, то це купив за зиму на

Изображения в теме

Сьогодні забрав машину з ремонту :yahoo:

Зроблено було таке:

по сист. живлення мотора:

-відрегульовано карб (трохи получив "по шапці" від Магелана за деякі нюанси які йому довелось поправляти - але ж я лише аматор :pardon: ) і запалення;

-відрегульовано тз клапанів рс шайбами;

-замінено свічки і повітряний фільтр;

по трансмісії:

-перероблена з 4 ст в 5 ст із заміною ряду на 11й (3100) і майже всіх нутрощів(2000+);

-облекшений маховик;

-кх куліса(80) і карданчик 1118 (90);

-к-т зчеплення валео;

-мастило мобіл 237,60 за 4 л.

Ще треба замінити привід щеплення і поіншому відрегулювати його, бо так як зараз неподобається.

Також відновлені опори двигуна і кпп (передня "техномастер"), замінено передні гальм. шланги і колодки (червоні феродо) і ше кілька шлангів, встановлено "10й" стаб.

Всього по приблизним підрахункам весь цей ремонт із роботою і з/ч обійшовся в 10 000грн :mega_shok: (тепер кілька місяців висітиму на геть мілі :( )

Тепер буду звикати до перемикання передач ходом ручки в 2-3 см (від нейтралки) і нелутати попадати в 3 і 5 передачі:). Ше й глушак прогорає і звук стає прикольним (як не дивно) :)

Далі в планах переоформити і пройти ТО :wacko: , потім буду по-трохи нашкрябувати на підвіску (резинки розподаються і з амортів лише 1 напів живий - коротше яким може бути все шо ще з заводу 23,5 роки немінялось)...

п.с. забув - тепер спідометр працює :yahoo:

, а то я вже зіскучився. Треба ше докрутити на ньому 2050 км...

Изменено пользователем Dim.on-zt

Паздравляю с обновачками..пускай радуют!!!

32531dd444b8072966f611521415a1d1.gif

доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей

Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=)

А не дороговато млин за такой маленький перечень 10000грн,просто реально сумма анриал! :)

Продажа кованых дисков SLIK,Vindetta,ВСМПО,ДИСКИ ИЗ ЯПОНИИ,под заказ

099468588пять 

gansti@mail.ru

Доставка товаров из РФ

10штук конеч жесть, но шо поробиш...

А так вітаю!

Мои работы: "Pashko 2108M" - КЛАНЦ раС  "ПасЦат" -  Кланц дваС

А не дороговато млин за такой маленький перечень 10000грн,просто реально сумма анриал! :)

Дорогувато звісно :wacko: . Лише запчастини які я купляв: ряд 3100, хвостовик пари 320, решта дріб'язку по кпп 2100+ ось вже і 5500.+ Регулювання клапанів РС шайбами 300, колодки (по старій ціні) 75, кардан90 , куліса80, стаб75(б.в.), щеплення 600(чи 620 забув), масло - вже 7000+ .А ще шків р/в, шланги свічки, фільтр, опори,шестерні спідометра, маховик і т.д. Все через цей клятий долар :angry: - запчастини дорожчі на порядок. Я розраховував сам, шо буде десь на 1500-2000 менше.

Саме головне звикнути до перемикання не по "пів метра" :pardon:

Паздравляю с обновачками..пускай радуют!!!

10штук конеч жесть, но шо поробиш...

А так вітаю!

:thank_you: Изменено пользователем Dim.on-zt

• 2 недели спустя...

Вітаю з оновленням техніки!!! Ціни - жах!!! Самому треба робити щось із кпп, але на найближчий рік я передумав :pardon: ... Зчеплення Валео я ще восени брав за 400 грн. за комплект... А ще я ніби бачив на Перова нову стокову коробку в зборі за 3500... чи то глюка, чи то клятий долар...

А ще можна буде пересіктися десь, поділитися враженнями... ))) живемо близько... я на вул. Бойченка.. М. Чернігівська... :rolleyes:

Ціни - жах!!!

І некажи :wacko:

А ще я ніби бачив на Перова нову стокову коробку в зборі за 3500... чи то глюка, чи то клятий долар...

Клятий долар :angry:

А ще можна буде пересіктися десь, поділитися враженнями... ))) живемо близько... я на вул. Бойченка.. М. Чернігівська...

Можна, тільки нескоро - бо часу вільного зараз :pardon:

По темі:

Поміняли трос зчплення (75 грн типу заводськи). Магелан довго сушив мозок з тим тросом шо я купив(40грн "СоВа"), а все через те шо він на 2 см довше ніж треба, довелось ше раз платити - сцуко вже й таку херню неможуть полюдськи зробити :angry:, з тросом капота теж така фігня була - оболонку залишив стару.

Акум (необслуговуваний) здихає :( - вчора показував низький "рівень електроліта", сьогодні шойно зелена фішка в пів оберта :blink: на білому фоні. Грошей на новий немає, шо робити х.з. :unknw: ?

• 3 недели спустя...

За минулий час поміняв неправильний трос на "ромашки", купив сайленти для заніх амортизаторів (2х18грн) и 3 колеса 175/65 14" :) штамповки з камою-217 за 1000грн (3те на запаску) шоб можна було в майбутньому гальма передні 2112 поставити.

Проїхався нарешті по трасі 100км/год, від гойдання на підвісці, де живі лише пружини, по заміській "дорозі" і блюванути можна :bad: . Після цього думаєш, які там 15" катки, так покришок ненапасешся, коли 100м рівно 200м ями по 10см глибиною :sad::angry: .Таке враження шо там танкісти з "Десни" бойові навчання проводили :hunter:=@ чи кроти порили :wacko: .

Зате нарешті скористався 5 передачею - раніше шоб 90км/год їхати було 3,2 к об/хв, тепер 2,7 :).

Із неприємного: сдохла 1 ламочка в птф, переключив шоб тумблером вмикалось 2, а штатною кнопкою1;

на низькій швидкості шось пищить, мабуть, амортизатори, бо і на гальмуванні і на повільному розгоні, і при їзді при невеликих коливаннях;

з акб шо робити незнаю - там де мають бути пробки невідковирюється ніяк. Може їх там і нема?.. Тоді як електроліту долити :unknw: ? Може хто знає де і за скільки реанімують "необсуговувані" акуми?

post-6801-1237147707.jpg

post-6801-1237147763.jpg

прочитав твій бортовик і преклоняюсь перед твоїми зусиллями, хоча я б то і трохи по-іншому все зробив, наприклад який смисл ставити ряди в коробку, якщо є проблеми по кузову, двигуну і підвісці, логіки не сильно бачу, нова 5ст коробка в кінці мин року коштувала 4-4,5, на базарі дійсно реально було взяти за 3,5, за решту грошей все крім кузова можна було б вивести в сток.....

Великий респект тобі за наполегливість

Стосовно акумулятора, то нема смислу з ним бавитись, впринципі в мене є б/у акумулятор Іста, що достався мені з "крихіткою"

Я його поміняв по дурості - для профілактики вивернув пробки, там не було рівня, долив дист. води, але щільність мені не сподобалась, хоча машина на ньому заводилась навіть в морози нормально.

Якщо тобі дійсно треба - готовий подарувати (якщо знайду в гаражі:), на якийсь час буде....

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти