M0tвей 566 Опубликовано 11 марта, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 марта, 2016 14 часа назад, Dim.on-zt сказал: Я бачу, не варто писати нічого, про не готовий продукт. Експерти вже по фото визначають косяки... Доколупатись і до стовпа можна при бажанні. Стоп, ну реально никто не хочет просто так солнышко никого обливать... А уж темболее по каким то личностным причинам... Я просто отнесся к фото как на работе к ПО - "найди все ошибки" ))) А по советам - да, правильнее всего пригласить эксперта который предостережет создание себе же проблем в будущем. ПС. Да, я так не делал, потому что купил готовое... 1 С уважением, M0tвей Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 3 апреля, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 апреля, 2016 (изменено) Курва! Чого не можна як в іномарках: стоковий зняв, тюнінговий поставив??? Там відріж, там надріж-загни-склей, там доліпи, там пересвердли, там ще раз відріж, там довари...2 вечора вже витратив, зазори ні в 3.14зду...знову розрізати переклеювати...П.с.: і не питайте нахолеру корчу це треба!!! Так мені ХОЧЕТЬСЯ!!! Ось добре видно, як "чудово" боковини стають А ще треба придумати щоб ця лушпайка швидко знімалася і замість неї стокова склокапронка вішалась... Изменено 3 апреля, 2016 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 3 апреля, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 апреля, 2016 Дима, а нахуа тебе этот убожеский одноразовый бампер на корч ? круче мягкого резинового стокового ничего не придумали! Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 3 апреля, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 апреля, 2016 (изменено) 11 минуту назад, Atom.DP сказал: Дима, а нахуа тебе этот убожеский одноразовый бампер на корч ? круче мягкого резинового стокового ничего не придумали! Читай 3й рядок попереднього поста! Розламаю, поставлю стандартні покручі назад. Изменено 3 апреля, 2016 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ваз 21083 21 Опубликовано 4 апреля, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 апреля, 2016 (изменено) 9 часов назад, Atom.DP сказал: Дима, а нахуа ......... ? Он так хочет!!!! Не мешай человеку ваять Изменено 4 апреля, 2016 пользователем ваз 21083 1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 10 апреля, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 10 апреля, 2016 Якась апатія найшла на мене до колупання в машинах. Мабуть, старію. Хочеться просто їздити і нічого не колупати... Сьогодні лише передні фари по зазорам з "лижою" підігнав і варварським чином зрізав площадку кріплення АКБ. Буду його десь в салоні тулити. Швидше за все, що за штурманським кріслом... 1 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Bogdan 1001 35 Опубликовано 10 апреля, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 апреля, 2016 Тримайся, не падай духом!!! 1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 14 июня, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 14 июня, 2016 Підігнав цю гидоту під решту деталей. Довелось робити болгаркою купу надрізів, аби зазори були людські. Ну куди ж в тюнінХу ТАЗу без болгарки? Це ж вам не іно, де одне зняв, а інше поставив. Тут треба Порізані шви залив поліефіркою. Застигне, потім проклею порізі склотканиною. Треба фари дальнього світла 18см купити буде. Якісь весеми, бо моя Хелла раллі туди не влазить по глибині, треба ще підрізати балку. Та і шкода їх так низько ставити. Маленькі ПТФ будуть Хелла мікро ДЄ. Хоч їх по прикидкам має бути легко втулити. І ще треба буде якось підсилювача бампера купити та зібрати стоковий бампер на грунт. Чи може спробувати зробити, аби лише лушпайки міняти? Поки знімав радіатора, подумалось, що варто би і його нового поставити, бо мій заліплений холодною сваркою, буде лажа, якшо потече десь на покатусі, а з мотором вставленим його ще та радість міняти буде. Хто знає де дістати пружинки чи шось таке, аби на гальмівні шланги бронювання зробити? І з чого можна по дешевше наколхозити ємності для сапунів мотора (2л) і для КПП (0.5л) ? "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 14 июня, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 июня, 2016 дима сними это уйобисче не позорься! пружины на шланги не скажу, на трубки у меня есть сапун на мотор делаешь из бачка гура волга на кпп из канистры масляной 1литр сапун на мотор делаешь из бачка гура волга на кпп из канистры масляной 1литр Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 14 июня, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 14 июня, 2016 (изменено) 24 минуты назад, Atom.DP сказал: пружины на шланги не скажу, на трубки у меня есть сапун на мотор делаешь из бачка гура волга на кпп из канистры масляной 1литр Не зрозумів, а нашо на трубки пружинки? Є фото як воно виглядає? Бо я шось недопетраю. В бачку ГУРа там ше фільтр якийсь, дивлюсь. Сапун же назад в мотор не обов'язково заводити? На мотор я думаю взяти бачок омивача 2л. стандартний. На КПП хіба 1л мінімум треба? Шось я підзабув. Мені ше писали на мотор розширювальний бачок від класики можна брати, а на КПП від Оки. Изменено 14 июня, 2016 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти