Dim.on-zt 343 Опубликовано 16 марта, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 марта, 2009 Стосовно акумулятора... Якщо тобі дійсно треба - готовий подарувати (якщо знайду в гаражі, на якийсь час буде....Дякую, мені вже сказали де шукати хто їх робить , та й далеко.А з приводу коробки, то я нехотів їздити на сток. гидоті хоч і новій, а так і не сток і можна сказати нова (за виключенням 1 частини корпусу і 1 та задньої передач і штоків вибору. Як казав, здається Кронос :" який смисл їздити на стоці?" ...якщо є проблеми по кузову, двигуну і підвісці,По двигуну вже/поки немає (тьху 3 рази). Кузов я буду сам робити. На свій вік він ше у доброму стані, більш нові вази я бачу куди гниліші. Фарбувати я буду сам (компресор і пульвер є) по частинам(гірше не буде ), а потім на поліровку вже десь поїду. Підвіску дасть Бог до кінця весни перетряхну... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mikeng 27 Опубликовано 17 марта, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 марта, 2009 удачі тобі в твоїх задумах! Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 29 марта, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 марта, 2009 Сьогодні трохи покатались по парку Дружби народів. Їхав на 2 передачі, зупинився, а з-під капоту пар - вилилось літра 1,5 тосоловоди , залив купленого 3 дні назад дистиляту. Виходить знов непрацює авто вкл карлсона ... Треба зайнятись системою охолодження, бо ше й десь чито з-під термостата чи ше де тече на кпп, пробую рукою - сухо, шо перед, шо після їзди Буду викупать якось Вижимний своїм торохтінням дістає. Та і кпп більш шумна ніж була стокова. Коли-небудь ці "приколи" закінчатся ? - риторичне питання... Фото "жип"- дубль №2:) : "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 12 апреля, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 12 апреля, 2009 Поставив на перед колеса 175/65 14 на залізяках - морда піднялась трохи - тепер жип. А ті колеса, шо були спереду, перекинув на зад. Зняв "бороду" - тулю туди вказівник тиску масла від 06. Тройник знайшов на базарі і датчики вже прикрутив. Присобачив в кнопки СД підсвітку, тепер ше треба буде її підключити. Фотки будуть як дороблю всю "бороду"... Поміняв фільтр картерних газів (на тонкому шлангу), бо той маленький менш ніж за тис км так загадився - жах, це ж раніше все було на клапанах і в циліндрах Без "приколів" же ж ніяк ... Їду собі, на світлофорі тормозю, бачу у відображенні авто шо попереду шо разом зі стопсигналом загорається ПТФ яка підлючена до штатної кнопки (там 1 лампа бо 2га сдохла). Незнаю, мабуть і задні ПТГ загорались. Потім на стоянці здаю назад - світять при першому натисканні гальм пара ПТФ які на окремому тумблері ( при подальших несвітять, а якшо викл і вкл задню, то знов засвітяться потім ні). Припаркувався, заглушив, повторити при ввімкненому запаленні і не заведеній "фокус" невдалось. Давай я клацати світловими приладами в різних комбінаціях - виявив шо в задньому правому ліхтарі погана маса, перегорів стоп і на платі в місці роз'єму окис (стоп+маса). Зачистив - стало горіти все як треба. Тепер треба дивитись чи неповториться фокус із ПТФ Хоча взаємозв'язку незнайду поки ще шось "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 20 апреля, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 апреля, 2009 Думав поставити важелі двірників від 2110, але вони довгі ,треба на см10-12 укоротити, думаю якби без зварки обійтися . Перестав працювати омивач скла - ні моторчик непрацює (сам він робочий)ні щітки не труть (в цьому положенні - в ін. нормально). Мож реле, це те шо на, здається, 7 контактів? Перестали працювати ПТФ , які окремо від штатних підключені - зараз впадло шукати чого . Треба колись зняти торпедо - понаводити порядок зі всякими проводами, які я туди натулив. Вказівник тиску масла ніби попідключав, але не заводив не дивився чи показує, тай х.з. чи правильно підключив (м'яко кажучи ), хоча ніби так , потім буде видно. Далі буде... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Troll 0 Опубликовано 20 апреля, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 апреля, 2009 А чео не завёл? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 22 апреля, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 22 апреля, 2009 Тиск масла не показує , треба зняти і провірить, мабуть нетак підключив чи неконтачить десь (бо тулив нашвидкоруч). Та і скоріш за все буду переробляти, а то втулив прибор на місце прикурювача, там ногою закривається і низько - незручно . Втулю туди краще пару кнопок, а вказівник, якшо працюватиме, то, мабуть, на стійку поселю.А чео не завёл?Бо не хтів зайвий раз акум нагружати, а то поїхати води долити ніяк не виходить (зранку напряжно до роботи, а після роботи вже пізно). Хоча зараз індикатор більше зеленим показує, білим рідко Повідки склоочисників від 2110 мабуть буду за допомогою епоксидки укорочувати. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 4 мая, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 мая, 2009 Замінив моторне мастило омв (більше непродається в Києві ) на лікві моллі (ціну непам'ятаю), фільтр кнехт 30 грн. Мотор став шумнішим , може поки притреться до нового мастила ? Зробив 2й варіант консолі, але з контактами кнопок, підсвіток треба думаю трохи по іншому - буду перепаювати, ше й 1 кнопка не в тон світится . Саму консоль загрунтував з балончика, подивлюсь як тримається, тоді пофарбую. Помив машину і повитирав пилюку в салоні, та повиймав різний мотлох, який можна і не возити з собою весь час Зробив лівий склоочисник від 2110 - правий ше ні, бо пружинка вискочила, а зачепити без інструменту невиходить - раз зачепив, але скобу мабуть нетою стороною, бо не тримається у відведеному положенні . Було перестала працювати підсвітка приладів - сдох регулятор яскравості світла -просто замкнув контакти. От думаю він мені взагалі при СД підсвітці треба? Він ремонтується? Фото: "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 6 мая, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 мая, 2009 Купив і встановив тахометр ... тайваньський ... 650 грн . Скло брязчить , треба якось приклеїти. Шифтлайт перед тим як загорітися за обертів 300 блимає( і стрілка ніби дьоргається), а потім вже горить наскільки виставлено - схоже на пропадання контакту від катушки, мож прикрутив недостатньо?.. Якби не ці 2 недоліка, то був би задоволений, а так враження трохи зіпсоване ... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
BASSBIN 0 Опубликовано 6 мая, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 мая, 2009 Купив і встановив тахометр ... тайваньський ... 650 грн . Скло брязчить , треба якось приклеїти. Шифтлайт перед тим як загорітися за обертів 300 блимає( і стрілка ніби дьоргається), а потім вже горить наскільки виставлено - схоже на пропадання контакту від катушки, мож прикрутив недостатньо?.. Якби не ці 2 недоліка, то був би задоволений, а так враження трохи зіпсоване ...абалдеть цена доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти