Dim.on-zt 343 Опубликовано 30 августа, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 августа, 2021 Неочікувано для самих себе заїхали на тумбочку. Штрафи суперників допомогли. Нічого не відригнуло - вже добре. 4 2 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
feshuk_yuriy 209 Опубликовано 1 сентября, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 сентября, 2021 В 30.08.2021 в 11:59, Dim.on-zt сказал: Неочікувано для самих себе заїхали на тумбочку. Штрафи суперників допомогли. Нічого не відригнуло - вже добре. Ну красавчик конечно! Ну а видосик какойто закинуть с мероприятия данного? 1 Я на Драйве https://www.drive2.ru/r/lada/508258/ Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 1 сентября, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 сентября, 2021 (изменено) 40 минут назад, feshuk_yuriy сказал: Ну красавчик конечно! Ну а видосик какойто закинуть с мероприятия данного? Навряд хто відоси знімав. Може хіба онборди якось руки дійдуть по заливати. Якщо не дуже соромно буде Треба ще щось зі сходженням задніх колес робити. Бо колеса плугом стоять. Шайби, напевне, підкладати під (чи над) розвальні пластини. Изменено 1 сентября, 2021 пользователем Dim.on-zt 2 1 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 12 октября, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 12 октября, 2021 Приладнав нарешті 3" паски безпеки. Загвоздка була в тому, що одна закладні під болти кріплення на внутрішні нижні лямки з кроком різьби 1.5, а не 1.25 і туди римболти не вкручувались. Тому прикрутив в тому місці просто болтами з широкими шайбами, як були попередні паски прикручені. 2 2 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 20 января, 2022 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 января, 2022 Встановив електропідсилювач керма куплений з @Mustang-1991 99ї. Здавалось би, вже стояло на машині, просто прикрутити треба буде. Але ні. Без болгарки не обійшлось. Треба ще пару шпильок якось вкоротити, бо заважають регулюванню керма. Замість датчика швидкості під'єднав потенціометр для регулювання зусилля. 3 вечора на це діло пішло. З них 1.5 на проводку (паралельно там ще шматок проводки переробити вирішив раз уж один дріт на тахометр треба було під'єднати) і 1 на зняти все, допиляти і поставити назад. Наступний фронт робіт: замінити пильник рульової рейки (потімив розрив), замінити розтрісканий паливний шланг від магістралі на рампу, замінити задню опору кпп (бо вискакує 2 передача на нерівностях, що в ралі трохи відбирає часу) і накинути "штурманське світло" ( є шанс, що на зимових Черкасах буде СД по темному, дуже хотілось би). 1 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 22 января, 2022 Жалоба Поделиться Опубликовано 22 января, 2022 эур это кафй 1 Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 22 января, 2022 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 22 января, 2022 Замінив пильник рейки. Невже буває, щоб просто відкрутив, зняв, вдягнув, закрутив? Якось незвично)) Залишається ще в задніх ліхтарях трохи паяльником по працювати, напряму до лампочок дроти по припаюю, бо піджимний пластик контактів вже посипався на деяких. На деяких вже такий радикальний спосіб застосував. Замінити опору задню мотора, вчепити захист, кріплення вогнегасника переварити з 2х одне і по розміру підігнат. Перевзути ще пару коліс в зиму. І можна буде виїхати покататись на тести. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
hahashka 41 Опубликовано 24 января, 2022 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 января, 2022 Сурово, потом лампочки с паяльником менять Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 25 января, 2022 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 25 января, 2022 В 24.01.2022 в 09:45, hahashka сказал: Сурово, потом лампочки с паяльником менять Зато не зайобують постійно тим, що не горять)) Та і думаю, світлодіодні запхаю туди. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 26 января, 2022 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 января, 2022 Взявсі замінити задню опору кпп, бо на горбах вискакували передачі. А тут така задачка. Дрелі не було, була болгарка)) Схоже, ще одна особливість "раннього" кузова. Опора ще рідна 85 року була)) В результаті навіть вихлоп став плотніше до кузова. Але і виникла ще одна проблемка, яку виявив вже коли бавився з паянням дротиків до лампочок, бо задовбали ті контакти на тих кончених платах. Вмикав задню, а куліса ледве ворушиться. Знизу був не звернув уваги на то. Коротше, тепер труба куліси впритул до кузова опинилась і треться об нього. Треба чи то підгинати якось чи ще що. Наступного разу буду кумекати. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти