Рекомендуемые сообщения

1 час назад, User2108 сказал:

Citroen не знайшла грошей на виступи Льоба в 2019-муCitroen не знайшла грошей на виступи Льоба в 2019-му

Citroen не вдалося знайти кошти, необхідні для скороченої програми виступів Себастьяна Льоба в WRC.

Бос Citroen П'єр Будар зустрівся зі спонсорами команди компанією Abu Dhabi під час гоночного вікенду Формули 1 в ОАЕ, проте сторонам не вдалося продовжити угоду на 2019-й. Разом з тим в Abu Dhabi підкреслили, що відновлять підтримку в 2020-му.

Втрата фінансування Abu Dhabi означає, що Citroen буде складно боротися за перемогу в заліку виробників, оскільки у команди є лише два заводських гонщики - Себастьян Ож'є та Есапекка Лаппі, - а конкуренти виставлять на старт по три машини.

Льоб сказав у інтерв'ю Motorsport.com, що в нього немає контракту на 2019-й, якщо винести за дужки виступ на «Дакарі» за кермом машини Peugeot 3008DKR приватної команди PH Sport.

Льоб сказав: «Зараз у мене немає контракту. Я відкритий до перемовин з будь-якою командою з будь-якої серії».

У Вілсона з`явився шанс? ?

Папа на весь сезон вроде как не готов(, а было бы интересно.

• Ответов 2,5т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

отето новости)

@ZZ-top злые машины, посмотрим как оно все это себя покажет. 

Мякинен: «Ожье не мог оценить Yaris WRC…» | rally.ua - Все о ралли в Украине и мире  

Изображения в теме

Ситроен в жопе конечно(

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

1 час назад, Atom.DP сказал:

Ситроен в жопе конечно(

Ну не факт. Есть возможность побороться пока ещё.

• 2 недели спустя...

Хюндай підписав Льоба на 2 роки..

В новому сезоні 6 стартів, перший в Монте-Карло, вже через 4 дні після Дакар-2019..

• Like 1
  • Upvote 1

Аварии случаются потому, что нынешние водители ездят по вчерашним

дорогам на завтрашних машинах с послезавтрашней скоростью...

І це прекрасно! (с) ?

RED LINE

7 часов назад, User2108 сказал:

Хюндай підписав Льоба на 2 роки..

В новому сезоні 6 стартів, перший в Монте-Карло, вже через 4 дні після Дакар-2019..

Будет очень интересный сезон. Папа многим нервы попортит. Очки точно заберёт у тех кому ой как они нужны будут. Борьба будет суперовая!!!

• Like 1
  • Upvote 1
  • 3 недели спустя...

Льоб погодився на роль помічника Ньовілля

Льоб погодився на роль помічника Ньовілля

Себастьян Льоб сказав, що він із радістю погодиться допомагати Тьєррі Ньовіллю у Чемпіонаті світу з ралі 2019 року.

Відколи Льоб підписав контракт із Hyundai, розпочалися суперечки про те, яким чином найуспішніший раліст реагуватиме на можливі командні накази.

Льоб, який у 2019-му проведе шість етапів включно з Монте-Карло, Швецією та Корсикою, визнав, що він прийшов у команду для того, щоб допомагати.

«Дуже довгий час я перебував у статусі першого номера, або міг боротися за позицію, на якій мені дозволять перемогти», - написав Льоб на своєму сайті.

«Навіть на «Дакарі» чи ралі-кросі моєю метою було опинитися попереду всіх.

Цього разу в Hyundai моєю місією буде допомогти команді виграти Залік виробників та підтримувати Тьєррі Ньовілля - першого номера. Команда чітко про це сказала - з цим все гаразд.

Я зупинив кар’єру в ралі більш ніж п’ять років тому. У мене вже немає колишнього темпу, я також не знаю гонки так само добре, як суперники.

Це просто неймовірно, що така команда як Hyundai вірить у мене, попри вищесказане. Я з радістю погоджуся на роль другого пілота, оскільки тоді виступатиму з меншим тиском. Просто заради задоволення. Моєю метою буде принести очки».

Проте Льоб також сказав, що він атакуватиме щосили, як і було колись у чемпіонаті.

Льоб сказав: «Коли я вдягну шолом, то намагатимуся принести якомога кращий результат, як це було завжди. Проте підхід до справи буде іншим.

Також гонка в Монте Карло буде особливою. Окрім того, що я вперше виступатиму на цій машині та буду лише знайомитися з командою, у мене буде лише один день для тестів.

Це не ідеальна ситуація перед стартом найскладнішої гонки сезону. Сподіваюся, ви поблажливо до мене поставитеся».

Льоб визнав, що його кампанія у 2018-му, коли він тричі виступив за Citroen та виграв Ралі Іспанія, переконала його в тому, що варто розширити програму.

«Два місяці тому, ще перед виходом Peugeot з ралі-кросу, я не ставив перед собою запитань щодо майбутнього.

Після перемоги в Іспанії я також не знав, що робитиму далі, але я навіть не міг уявити, що це буде наша остання спільна гонка.

У мене не було мети завершити виступати в гонках. Мені сподобалася пропозиція Hyundai - шість гонок у ролі другого чи третього номера. У перемовинах ми посунулися вперед».

Аварии случаются потому, что нынешние водители ездят по вчерашним

дорогам на завтрашних машинах с послезавтрашней скоростью...

• 2 недели спустя...

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти