Rally_fan 52 Опубликовано 1 декабря, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 декабря, 2018 1 час назад, User2108 сказал: Citroen не знайшла грошей на виступи Льоба в 2019-му Citroen не вдалося знайти кошти, необхідні для скороченої програми виступів Себастьяна Льоба в WRC. Бос Citroen П'єр Будар зустрівся зі спонсорами команди компанією Abu Dhabi під час гоночного вікенду Формули 1 в ОАЕ, проте сторонам не вдалося продовжити угоду на 2019-й. Разом з тим в Abu Dhabi підкреслили, що відновлять підтримку в 2020-му. Втрата фінансування Abu Dhabi означає, що Citroen буде складно боротися за перемогу в заліку виробників, оскільки у команди є лише два заводських гонщики - Себастьян Ож'є та Есапекка Лаппі, - а конкуренти виставлять на старт по три машини. Льоб сказав у інтерв'ю Motorsport.com, що в нього немає контракту на 2019-й, якщо винести за дужки виступ на «Дакарі» за кермом машини Peugeot 3008DKR приватної команди PH Sport. Льоб сказав: «Зараз у мене немає контракту. Я відкритий до перемовин з будь-якою командою з будь-якої серії». У Вілсона з`явився шанс? Папа на весь сезон вроде как не готов(, а было бы интересно. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 2 декабря, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 декабря, 2018 Ситроен в жопе конечно( Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Rally_fan 52 Опубликовано 2 декабря, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 декабря, 2018 1 час назад, Atom.DP сказал: Ситроен в жопе конечно( Ну не факт. Есть возможность побороться пока ещё. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
User2108 46 Опубликовано 13 декабря, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 13 декабря, 2018 Хюндай підписав Льоба на 2 роки.. В новому сезоні 6 стартів, перший в Монте-Карло, вже через 4 дні після Дакар-2019.. 1 1 Аварии случаются потому, что нынешние водители ездят по вчерашним дорогам на завтрашних машинах с послезавтрашней скоростью... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
rebus 97 Опубликовано 13 декабря, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 13 декабря, 2018 І це прекрасно! (с) RED LINE Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Rally_fan 52 Опубликовано 14 декабря, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 декабря, 2018 7 часов назад, User2108 сказал: Хюндай підписав Льоба на 2 роки.. В новому сезоні 6 стартів, перший в Монте-Карло, вже через 4 дні після Дакар-2019.. Будет очень интересный сезон. Папа многим нервы попортит. Очки точно заберёт у тех кому ой как они нужны будут. Борьба будет суперовая!!! 1 1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Rally_fan 52 Опубликовано 2 января, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 января, 2019 1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
User2108 46 Опубликовано 3 января, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 января, 2019 Льоб погодився на роль помічника Ньовілля Себастьян Льоб сказав, що він із радістю погодиться допомагати Тьєррі Ньовіллю у Чемпіонаті світу з ралі 2019 року. Відколи Льоб підписав контракт із Hyundai, розпочалися суперечки про те, яким чином найуспішніший раліст реагуватиме на можливі командні накази. Льоб, який у 2019-му проведе шість етапів включно з Монте-Карло, Швецією та Корсикою, визнав, що він прийшов у команду для того, щоб допомагати. «Дуже довгий час я перебував у статусі першого номера, або міг боротися за позицію, на якій мені дозволять перемогти», - написав Льоб на своєму сайті. «Навіть на «Дакарі» чи ралі-кросі моєю метою було опинитися попереду всіх. Цього разу в Hyundai моєю місією буде допомогти команді виграти Залік виробників та підтримувати Тьєррі Ньовілля - першого номера. Команда чітко про це сказала - з цим все гаразд. Я зупинив кар’єру в ралі більш ніж п’ять років тому. У мене вже немає колишнього темпу, я також не знаю гонки так само добре, як суперники. Це просто неймовірно, що така команда як Hyundai вірить у мене, попри вищесказане. Я з радістю погоджуся на роль другого пілота, оскільки тоді виступатиму з меншим тиском. Просто заради задоволення. Моєю метою буде принести очки». Проте Льоб також сказав, що він атакуватиме щосили, як і було колись у чемпіонаті. Льоб сказав: «Коли я вдягну шолом, то намагатимуся принести якомога кращий результат, як це було завжди. Проте підхід до справи буде іншим. Також гонка в Монте Карло буде особливою. Окрім того, що я вперше виступатиму на цій машині та буду лише знайомитися з командою, у мене буде лише один день для тестів. Це не ідеальна ситуація перед стартом найскладнішої гонки сезону. Сподіваюся, ви поблажливо до мене поставитеся». Льоб визнав, що його кампанія у 2018-му, коли він тричі виступив за Citroen та виграв Ралі Іспанія, переконала його в тому, що варто розширити програму. «Два місяці тому, ще перед виходом Peugeot з ралі-кросу, я не ставив перед собою запитань щодо майбутнього. Після перемоги в Іспанії я також не знав, що робитиму далі, але я навіть не міг уявити, що це буде наша остання спільна гонка. У мене не було мети завершити виступати в гонках. Мені сподобалася пропозиція Hyundai - шість гонок у ролі другого чи третього номера. У перемовинах ми посунулися вперед». Аварии случаются потому, что нынешние водители ездят по вчерашним дорогам на завтрашних машинах с послезавтрашней скоростью... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Rally_fan 52 Опубликовано 12 января, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 января, 2019 1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Rally_fan 52 Опубликовано 14 января, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 января, 2019 1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти