Рекомендуемые сообщения

Монте Карло 2108 уже не интересен?(

• Ответов 2,5т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

отето новости)

@ZZ-top злые машины, посмотрим как оно все это себя покажет. 

Мякинен: «Ожье не мог оценить Yaris WRC…» | rally.ua - Все о ралли в Украине и мире  

Изображения в теме

• Upvote 1

Аварии случаются потому, что нынешние водители ездят по вчерашним

дорогам на завтрашних машинах с послезавтрашней скоростью...

«Для мене тут усе нове». Льоб - про дебют у WRC за Hyundai

«Для мене тут усе нове». Льоб - про дебют у WRC за Hyundai

За словами дев'ятиразового чемпіона світу з ралі, який вперше сяде за кермо машини Hyundai на етапі WRC, для нього все стане новим цього вікенду, на який заплановано Ралі Монте-Карло.

Себастьян Льоб і його штурман Даніель Елена полетіли з Перу за кілька годин після фінішу «Дакара» і якраз встигли на останні тести Hyundai у французьких Альпах перед Ралі Монте-Карло.

У суботу Льоб змінив за кермом машини Hyundai Андреаса Міккельсена, щоб протестувати автомобіль на снігу. У неділю йому вдалося потренуватися на сухому асфальті з крижаними ділянками.

44-річний Льоб, який проїхав понад 350 кілометрів на тестах, залишився з Hyundai в Ніцці в неділю. Останні два дні він провів у Гапі напередодні старту ралі. У четвер вранці на учасників чекає шейкдаун, а ввечері - дві спецділянки.

Льоб, який сім разів вигравав ралі Монте-Карло в складі Citroen, але не виступав тут з 2015-го, сказав у інтерв'ю Motorsport.com: «Буде складно почати саме з Монте-Карло.

Я досяг чималих успіхів тут у минулому. Але в цьому сезоні переді мною нові завдання з новою командою, з новою машиною. З нинішнього маршруту я знайомий тільки з підйомом на перевал Коль-де-Туріні.

Протягом десяти кілометрів я можу скористатися нотатками з минулого. А все інше - нове. Але так навіть цікавіше.

Мені ще ніколи не доводилося освоюватися з новою командою і новою машиною. Але ми плідно попрацювали на тестах.

Я вперше сів за кермо такої машини WRC, яка сильно відрізняється від того, що пілотував я раніше. Але порівнювати різні машини, ймовірно, зарано.

Можу сказати лише, що Hyundai i20 приємно керувати. Мені вдалося відчути машину, перебираючи різні налаштування. Нам вдалося вичавити максимум з того короткого проміжку, що був у нас для підготовки до ралі».

У цьому сезоні Льоб візьме участь у шести ралі. Він визнав, що готовий допомогти Тьєррі Ньовіллю в битві за титул. Водночас він визнав, що не проти здобути перемогу на тому чи іншому етапі. Зараз у Льоба 79 перемог в WRC.

Він додав: «У 2018-му я провів три ралі і виграв одне. Сподіваюся, я швидко освоюсь з новою машиною Hyundai і зможу показати гідний темп. Може, мені вдасться навіть позмагатися за перемогу».

• Upvote 1

Аварии случаются потому, что нынешние водители ездят по вчерашним

дорогам на завтрашних машинах с послезавтрашней скоростью...

• 3 месяца спустя...

А тем временем ралли Аргентины идёт полным ходом... Тут есть информация https://www.facebook.com/groups/2108rallyteam

• Upvote 1
15 минут назад, Rally_fan сказал:

А тем временем ралли Аргентины идёт полным ходом... Тут есть информация https://www.facebook.com/groups/2108rallyteam

По мере возможности следим. 

• Upvote 1
3 минуты назад, T... сказал:

За кого болеем? 

1 час назад, Rally_fan сказал:

За кого болеем? 

За Тянака!)

• Upvote 1
В 27.04.2019 в 16:14, T... сказал:

Хорошая гонка была. 

3 часа назад, Rally_fan сказал:

Хорошая гонка была. 

Да. Только за Тянака жаль...

• Upvote 1

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти