Rally_fan 52 Опубликовано 22 января, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 22 января, 2019 Монте Карло 2108 уже не интересен?( Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
User2108 46 Опубликовано 22 января, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 22 января, 2019 1 Аварии случаются потому, что нынешние водители ездят по вчерашним дорогам на завтрашних машинах с послезавтрашней скоростью... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
User2108 46 Опубликовано 24 января, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 января, 2019 «Для мене тут усе нове». Льоб - про дебют у WRC за Hyundai За словами дев'ятиразового чемпіона світу з ралі, який вперше сяде за кермо машини Hyundai на етапі WRC, для нього все стане новим цього вікенду, на який заплановано Ралі Монте-Карло. Себастьян Льоб і його штурман Даніель Елена полетіли з Перу за кілька годин після фінішу «Дакара» і якраз встигли на останні тести Hyundai у французьких Альпах перед Ралі Монте-Карло. У суботу Льоб змінив за кермом машини Hyundai Андреаса Міккельсена, щоб протестувати автомобіль на снігу. У неділю йому вдалося потренуватися на сухому асфальті з крижаними ділянками. 44-річний Льоб, який проїхав понад 350 кілометрів на тестах, залишився з Hyundai в Ніцці в неділю. Останні два дні він провів у Гапі напередодні старту ралі. У четвер вранці на учасників чекає шейкдаун, а ввечері - дві спецділянки. Льоб, який сім разів вигравав ралі Монте-Карло в складі Citroen, але не виступав тут з 2015-го, сказав у інтерв'ю Motorsport.com: «Буде складно почати саме з Монте-Карло. Я досяг чималих успіхів тут у минулому. Але в цьому сезоні переді мною нові завдання з новою командою, з новою машиною. З нинішнього маршруту я знайомий тільки з підйомом на перевал Коль-де-Туріні. Протягом десяти кілометрів я можу скористатися нотатками з минулого. А все інше - нове. Але так навіть цікавіше. Мені ще ніколи не доводилося освоюватися з новою командою і новою машиною. Але ми плідно попрацювали на тестах. Я вперше сів за кермо такої машини WRC, яка сильно відрізняється від того, що пілотував я раніше. Але порівнювати різні машини, ймовірно, зарано. Можу сказати лише, що Hyundai i20 приємно керувати. Мені вдалося відчути машину, перебираючи різні налаштування. Нам вдалося вичавити максимум з того короткого проміжку, що був у нас для підготовки до ралі». У цьому сезоні Льоб візьме участь у шести ралі. Він визнав, що готовий допомогти Тьєррі Ньовіллю в битві за титул. Водночас він визнав, що не проти здобути перемогу на тому чи іншому етапі. Зараз у Льоба 79 перемог в WRC. Він додав: «У 2018-му я провів три ралі і виграв одне. Сподіваюся, я швидко освоюсь з новою машиною Hyundai і зможу показати гідний темп. Може, мені вдасться навіть позмагатися за перемогу». 1 Аварии случаются потому, что нынешние водители ездят по вчерашним дорогам на завтрашних машинах с послезавтрашней скоростью... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Rally_fan 52 Опубликовано 24 января, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 января, 2019 1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Rally_fan 52 Опубликовано 27 апреля, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 апреля, 2019 А тем временем ралли Аргентины идёт полным ходом... Тут есть информация https://www.facebook.com/groups/2108rallyteam 1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Tolyan 1 493 Опубликовано 27 апреля, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 27 апреля, 2019 15 минут назад, Rally_fan сказал: А тем временем ралли Аргентины идёт полным ходом... Тут есть информация https://www.facebook.com/groups/2108rallyteam По мере возможности следим. 1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Rally_fan 52 Опубликовано 27 апреля, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 апреля, 2019 3 минуты назад, T... сказал: По мере возможности следим. За кого болеем? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Tolyan 1 493 Опубликовано 27 апреля, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 27 апреля, 2019 1 час назад, Rally_fan сказал: За кого болеем? За Тянака!) 1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Rally_fan 52 Опубликовано 30 апреля, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 апреля, 2019 В 27.04.2019 в 16:14, T... сказал: По мере возможности следим. Хорошая гонка была. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Tolyan 1 493 Опубликовано 30 апреля, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 апреля, 2019 3 часа назад, Rally_fan сказал: Хорошая гонка была. Да. Только за Тянака жаль... 1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти