Фотки затюнинех ВАЗов!

Рекомендуемые сообщения

Автор не в обіду але фонарі або сток поставити, або ці розтонувати. Бо буває в сонячну погоду їдеш ззаду "Отакого цюнінгу" і догадуєшся, що воно зараз зробить: чи поверне чи загальмує, так і хочеться вийти з машини із мунтіровкою і по цих тонованих стопах кілька раз гепнути.

Шоб лампочки видно было. +1.
  • Ответов 695
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Выехал наконец   

Как вам такое чудо?

Изображения в теме

Прийму к сведению. :pardon:

Я на Драйве https://www.drive2.ru/r/lada/508258/

• 1 месяц спустя...

Автор не в обіду але фонарі або сток поставити, або ці розтонувати. Бо буває в сонячну погоду їдеш ззаду "Отакого цюнінгу" і догадуєшся, що воно зараз зробить: чи поверне чи загальмує, так і хочеться вийти з машини із мунтіровкою і по цих тонованих стопах кілька раз гепнути.

щоб не здогадуватись, що там зараз загориться, треба роззути очі і дотримуватись дистанції, якщо наприклад у людини згоріла проводка, і машина неїде, а це сталось посеред дороги і людина зробила екстренну зупинку, то що в"їхати йому взад, чи мунтіровкою по фарах, бо вони взагалі не світять, в мене особисто стопи не тоновані, але я коли їду за машиною з тонованими, то мені взагалі нічого не заважає, ні сонячна погода, ні тон стопів, я так розумію ти з тих водіїв, які за 20метрів вживають 150 матюків, і у всіх навколо руки криві, і всі якось нетак їдуть...

щоб не здогадуватись, що там зараз загориться, треба роззути очі і дотримуватись дистанції, якщо наприклад у людини згоріла проводка, і машина неїде, а це сталось посеред дороги і людина зробила екстренну зупинку, то що в"їхати йому взад, чи мунтіровкою по фарах, бо вони взагалі не світять, в мене особисто стопи не тоновані, але я коли їду за машиною з тонованими, то мені взагалі нічого не заважає, ні сонячна погода, ні тон стопів, я так розумію ти з тих водіїв, які за 20метрів вживають 150 матюків, і у всіх навколо руки криві, і всі якось нетак їдуть...

Ага, была тут тема про эстрасенсорные способности))))))) А ты походу тож тонированый?

Ага, была тут тема про эстрасенсорные способности))))))) А ты походу тож тонированый?

если б ты повнимательнее прочитал, то вопрос бы не возник! Изменено пользователем maryan lv
  • 3 недели спустя...

Вот такие тазики гоняют у нас в Липецке

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Вот такие тазики гоняют у нас в Липецке

Изображение

парани подскажите- может кто знает что за спойлер стоит ??? не как не могу опознать (явно не "АК Hatchback")

:good::good: липецк!!!

Изменено пользователем ship

моб 068-056-20-49 Вадик.

бортовик-99 Made in Hohland

Изображение

Dem@n

и вот почему с завода таких не выпускать?

belka.jpg

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти