Рекомендуемые сообщения

может надо еще на рейку обратить внимание!!

Ось тут про ремонт моєї рейки.

До ремонту і після звук залишився :pardon:

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

• Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

сайлентблоки стабилизатора

сайлентблоки стабилизатора

"Яйця"? Я їх теж міняв місцями: ліве з правим (блін аж смішно про що я пишу)?

Чи це ті що прикручені до днища хомутами?

r119p.gif

Бортовий журнал

На днях піджав сайлентблок ричага і розвернув на 180 градусів стойку стабілізатора (яйця). Стук наче пропав.

Поїхав на розвал

ИзображениеИзображение

Запатив 150 грн. Розвальщик довго кректав біля водійського рульовго наконечника, бо щоб його відрегулювати треба добряче попотіти, бо у мене стоїть розпорка передніх стаканів і вона йому дуже заважала.

Також виставили однакову кількість виворотів руля до упора, бо було в одну сторону майже 2, в іншу 1,5.

Тепер машина їде рівненько і нікуди не тягне, і навіть стало леке керувати.

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

На днях піджав сайлентблок ричага і розвернув на 180 градусів стойку стабілізатора (яйця). Стук наче пропав.

Поїхав на розвал

Запатив 150 грн. Розвальщик довго кректав біля водійського рульовго наконечника, бо щоб його відрегулювати треба добряче попотіти, бо у мене стоїть розпорка передніх стаканів і вона йому дуже заважала.

Також виставили однакову кількість виворотів руля до упора, бо було в одну сторону майже 2, в іншу 1,5.

Тепер машина їде рівненько і нікуди не тягне, і навіть стало леке керувати.

Щоб угодить майстру на розвалі в такому випадку можна замінить уси і наконечники на десяточні. Там потім сходження можна крутить з під крила.

ВАЗ 21099                                                                                           Chevrolet Volt

Щоб угодить майстру на розвалі в такому випадку можна замінить уси і наконечники на десяточні. Там потім сходження можна крутить з під крила.

Ага, зараз, буду міняти! Він за це гроші бере, то нехай потрудиться. На крайній випадок можна розпорку зняти.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ага, зараз, буду міняти! Він за це гроші бере, то нехай потрудиться. На крайній випадок можна розпорку зняти.

При встановленні роспорки назад буде варіант нарцшити тей же розвал :pardon:

ВАЗ 21099                                                                                           Chevrolet Volt

У тебя то хоть только распорка, а у меня еще и вут с е34. Развальщик вообще поплыл от умиления :bayan:

У тебя то хоть только распорка, а у меня еще и вут с е34. Развальщик вообще поплыл от умиления :bayan:

Блин, да твоей машиной можно развальщиков шугать)))

При встановленні роспорки назад буде варіант нарцшити тей же розвал :pardon:

Можна вперед відрегулювати розвал потім зняти розпорку (на крайній випадок), відрегулювати сходження, поставити розпорку і підкорегувати розвал (якщо збився.)

Вони бачу зовсім привикили регулювати на тягах тільки з пасажирської сторони, а з водійської не хочуть. В мене з водійської сторони рульовий накінечник закручений в муфту більше ніж з пасажирської сторони.

r119p.gif

Бортовий журнал

• ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти