evgeniy33 Опубликовано 29 июня, 2017 Жалоба Опубликовано 29 июня, 2017 противотуманки если включить,задние,всё растанет
ВОВ@Н Опубликовано 29 июня, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 29 июня, 2017 Сьогодні вигнув поводок заднього склоочисника. 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
av2108ri Опубликовано 30 июня, 2017 Жалоба Опубликовано 30 июня, 2017 Класс, я в свое время тоже так хотел сделать... Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя"
ВОВ@Н Опубликовано 3 июля, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 3 июля, 2017 Сьогодні підтягнув ручник і перебрав ключі,а то забагато лишніх і однакових ключів возю з собою. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Bogdan 1001 Опубликовано 4 июля, 2017 Жалоба Опубликовано 4 июля, 2017 Це ти даремно))) ніколи не знаєш що коли знадобится............)))) 1
av2108ri Опубликовано 5 июля, 2017 Жалоба Опубликовано 5 июля, 2017 11 час назад, Bogdan 1001 сказал: Це ти даремно))) ніколи не знаєш що коли знадобится............)))) 100% Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя"
ВОВ@Н Опубликовано 5 июля, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 5 июля, 2017 18 часов назад, Bogdan 1001 сказал: Це ти даремно))) ніколи не знаєш що коли знадобится............)))) В мене було З ключі 22-24 і 4 ключі 17-19. Зробив підсвітку в багажнику. Ну як в багажнику - на кришці багажника. Купив в магазині ось такий діодний плафончик - 27 грн - білий підключив через кнопку, живлення взяв від підсвітки номера. Світть так, що можна газети читати. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ВОВ@Н Опубликовано 5 июля, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 5 июля, 2017 Замінив лампочку Н3 в туманці і прокачав тормоза. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
evgeniy33 Опубликовано 5 июля, 2017 Жалоба Опубликовано 5 июля, 2017 (изменено) о идея куда можно плафон втулить,а то я думаю куда прилепить шоб не в глаза светило,а в багажник Изменено 5 июля, 2017 пользователем evgeniy33
ВОВ@Н Опубликовано 6 июля, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 6 июля, 2017 (изменено) Маленький мінус такого розташування всеодно є: тінь від голови і тіла. Треба ставати збоку, щоб роздивитися що і де лежить в багажнику. Сьогодні затарився: масло ZIC 10W40, масл.фільтр КНЕХТ, возушний якийсь WIX, бензиновий - не пам'ятаю. і вже встиг замінити всі ці розходніки Далі придумав доп.стопсигнал. Із старого ДХО взяв корпус купив дві панельки діодів червоного кольору ціна 50 грн за 2шт і вставив їх у той корпус, підійшли по ширині ідеально Світять вночі добре, а от в день трохи гірше видно із-за тоніровки на задньому склі, бо кріпиться стоп із салону. Изменено 6 июля, 2017 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти