Рекомендуемые сообщения

1 час назад, taz resing сказал:

Я не ванга...по фото нелечю..и я ничо невыришив- а сказав шо он имел ввиду..

А воще у нас с торгують на базаре их 2вида)))и оба бэруть..кому шо нравится)))один дорожэ...он вечно живой..другий нормальный

Я хаходив на сайт ВРейнза, там є опис, яка має бути упаковка і тюбик оригінальні, у  2017 році вони змінили дизайн, у мене все зійшлося як на сайті, так що повинен бути оригінал.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

• Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

Купив сьогодні сальніки КПП і тримач привода спідометра, а також поводок двірника б/у, бо мій зламався на кріпленні.

IMG_20180407_181403_500.jpgi.gif

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

1 час назад, ВОВ@Н сказал:

Купив сьогодні сальніки КПП і тримач привода спідометра, а також поводок двірника б/у, бо мій зламався на кріпленні.

IMG_20180407_181403_500.jpgi.gif

Сальники полуосей?Если да,то почему не разного цвета(правый,левый).На девятку покупал были разного цвета.

Мне после праздников придется наверно тоже менять,течёт где-то там.

1 час назад, Volf сказал:

Сальники полуосей?Если да,то почему не разного цвета(правый,левый).На девятку покупал были разного цвета.

Мне после праздников придется наверно тоже менять,течёт где-то там.

Сальніки там всі 4 шт—комплект .Такі ж брав років 4 назад і ходять до цієї пори, а це буду ремонтувати КПП, то позамінюю. Правий і лівий там йде по номеру і по направленню стрілочки.

r119p.gif

Бортовий журнал

Привіт. Хочу купити набор головок 1/2"  10-32 мм. Є три варіанти, але який з них найкращий не знаю. Казати, що головки за 600 грн. то г..мно не треба, СТО відкривати не збираюся, для себе має вистачити.

Останні три цифри то ціна

Grad_6004225_620_500.jpgi.gif

Intertool_ET_6021SP_480_500.jpgi.gif

Sigma_mid_6003721_700_500.jpgi.gif

Першим варіантом Grad користувався - гайки на ступиці і на КПП відкрутив нормально - головки вціліли.

r119p.gif

Бортовий журнал

Не вижу между ними никакой разницы. Все Кэтай. Только названия и разукраска разная. На сколько их хватит одному Господу известно.

Я лет десять назад прикупил себе российского пр-ва ( стоили около 50$ ). Очень доволен.

Изменено пользователем Nikolja

бери інтертул за 480, це на 2-й фотці він.

In Bass We Trust

1471004174_57adbe0e72eeb.gif

41 минуту назад, Emissions сказал:

бери інтертул за 480, це на 2-й фотці він.

Є ще Інтертул за 797 грн, різниця в глибині головок (де сідає гайка) і удлінітєлі трішки довші, ну і ясно якість металу. З цих трьох (вище вказаних) поки що радять Сігму.

r119p.gif

Бортовий журнал

Сигма вроде неплохой инструмент по отзывам. Сам юзаю интертул, правда на 108 (вроде) позиций. Ремонтирую свою машину, иногда знакомым. За всё время эксплуатации ушел в небытие только карданчик 1/2, и то по мой вине. Набору уже около 10 лет.

Изменено пользователем toxa777

А посмотри наборы андрмакс. Я им очень доволен. Если брать головки поштучно выходит дешевле

тюнинг навсегдапродажа аксессуаров ОМР

• ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти