Рекомендуемые сообщения

2 минуты назад, Mustang-1991 сказал:

Ціна точно космос, у мене набір насадок до викрутки є, набір маленькі головки 3/8", 4—19мм теж  є, купа радянських Рожкових і накидних також є, хочу купити ще чисто набір головок 1/2.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

• Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

1 минуту назад, ВОВ@Н сказал:

Ціна точно космос, у мене набір насадок до викрутки є, набір маленькі головки 3/8", 4—19мм теж  є, купа радянських Рожкових і накидних також є, хочу купити ще чисто набір головок 1/2.

Rozetka.ua | Набір інструменту 19 од. King Roy 8311. Ціна, купити Набір інструменту 19 од. King Roy 8311 у Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Запоріжжі, Львові. Набір інструменту 19 од. King Roy 8311: огляд, опис, продаж.

чисто набір, навіть без кейсу :)

36 минут назад, emigrant-l сказал:

Я коли тільки тільки починав крутити машину, купив в Атома ось такий набор  (колись вродь біля 300 грн коштував), довгий час його мені було достатньо. поштучно головки КінгРой також продаються, на деталях.зп.юа бачив.

Rozetka.ua | Набір інструменту 16 од. King Roy 7393. Ціна, купити Набір інструменту 16 од. King Roy 7393 у Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Запоріжжі, Львові. Набір інструменту 16 од. King Roy 7393: огляд, опис, продаж.

Да набор хороший, але ціна для мене велика.

r119p.gif

Бортовий журнал

брал себе вот такой в 2016-м году Rozetka.ua | Профессиональный набор инструментов Intertool 3/8", 39 предметов (ET-6039). Цена, купить Профессиональный набор инструментов Intertool 3/8", 39 предметов (ET-6039) в Киеве, Харькове, Днепропетровске, Одессе, Запорожье, Львове. Профессиональный набор инструментов Intertool 3/8", 39 предметов (ET-6039): обзор, описание, продажа. что б классику крутить, только кейс зеленый и трещотка хромовая.

В принципе норм, живой, гайки срывал, головки целые, единственное что свечная головка под жигулевскую свечу короткая, взял себе отдельно длиннее.

In Bass We Trust

1471004174_57adbe0e72eeb.gif

54 минуты назад, Emissions сказал:

брал себе вот такой в 2016-м году Rozetka.ua | Профессиональный набор инструментов Intertool 3/8", 39 предметов (ET-6039). Цена, купить Профессиональный набор инструментов Intertool 3/8", 39 предметов (ET-6039) в Киеве, Харькове, Днепропетровске, Одессе, Запорожье, Львове. Профессиональный набор инструментов Intertool 3/8", 39 предметов (ET-6039): обзор, описание, продажа. что б классику крутить, только кейс зеленый и трещотка хромовая.

В принципе норм, живой, гайки срывал, головки целые, единственное что свечная головка под жигулевскую свечу короткая, взял себе отдельно длиннее.

Не поганий, але не має головок на 30  і 32. 

Квадрат 3/8 слабуватий трохи.

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

1 час назад, ВОВ@Н сказал:

але не має головок на 30  і 32.

ну, в гараже есть у бати по мощней набор и с такими ключами + головки

а так, который в багажнике лежит, не всегда мне кажется такие головки нужны)

In Bass We Trust

1471004174_57adbe0e72eeb.gif

12 часов назад, pet сказал:

Ну не может хороший набор стоить 850 грн....даже привезенный фурами

Одна только толковая трещетка тянет на 300

Тож понятно,только для срыва и затяжки трещетку я не использую-есть вороток.Тут каждый судит со своей колокольни-у меня например ещё есть на замену немного головок от хорошего набора.Для домашнего пользования я считаю его достаточно.

42 минуты назад, Volf сказал:

Тож понятно,только для срыва и затяжки трещетку я не использую-есть вороток.Тут каждый судит со своей колокольни-у меня например ещё есть на замену немного головок от хорошего набора.Для домашнего пользования я считаю его достаточно.

Ну правильно, тріщотка для удобства відкрутити/докрутити, а зірватии чи зажати вороток має бути.

r119p.gif

Бортовий журнал

Дійшли руки помити зимові колеса, бо то часу немає, то води  немає.

IMG_20180413_161656_500.jpgi.gif

Також купив і замінив клеми АКБ на свинцеві, бо до того стояли якісь жовті, то чогось весь час на них була якась нарість. Хоча клеми були й змащені нігролом і електроліт ніде не пускає, а вони були як їжачки. Нові клеми.

IMG_20180413_161719_500.jpgi.gif

вимикач маси "переїхав" на нову клему

IMG_20180413_164318_500.jpgi.gif

Після установки

IMG_20180414_231138_500.jpgi.gif

Трохи навів порядок під капотом, помив двигун, КПП і остальні агрегати. Купив ось таке миюче для двигунів.

IMG_20180414_134336_500.jpgi.gif

Звичайно, те що розказував продавець,  воно не відмило, прийшлось старим способом -  кісточка і бензин, проте після бензину я пропшикав цією бурдою і зачекавши 15 хв. змив водою.

Змивав за допомогою електрооприскувача, надівши на кінець шланга канцелярську ручку (без стержня). Вийшов такий собі міні-керхер, який змив всю ту хімію і остальню грязюку.

IMG_20180414_231035_500.jpgi.gif

Фото мотора до мойки забув зробити, то даю фото після

IMG_20180414_135447_500.jpgi.gif

В закромах гаража знайшов ось такий динамоключ на 1/2. 

IMG_20180416_172220_500.jpgi.gif

IMG_20180416_172202_500.jpgi.gif

Прийшла посилка з Нової почти, знайшов на ОЛХ трапецію двірників б/у

IMG_20180416_174801_500.jpgi.gif

IMG_20180416_174859_500.jpgi.gif

на шатунах приводів написана навіть довжина. В порівнянні із трапецією, яку я бачив у магазині, ця взагалі "бомба"

Untitled_1_500.jpgi.gif

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Добре потрудились, моторчик аж виблискує)))

• ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти