Рекомендуемые сообщения

Можна не прошиватись. Якщо в тебе январь, (якщо я правильно пам'ятаю), то можна тобі залити прошивку з двома наборами кутів запалення які будуть мінятись по факту переключення на газ та назад. як на своїй 99 газ ставив то грався з тими прошивками, хотів собі зробити, але в мене був бош 7.9.7 і там нічого не получилось, залили потім сток і так і катався пару років поки не поміняв авто на форд

• Upvote 1
  • Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

22 минуты назад, emigrant-l сказал:

Можна не прошиватись. Якщо в тебе январь, (якщо я правильно пам'ятаю), то можна тобі залити прошивку з двома наборами кутів запалення які будуть мінятись по факту переключення на газ та назад. як на своїй 99 газ ставив то грався з тими прошивками, хотів собі зробити, але в мене був бош 7.9.7 і там нічого не получилось, залили потім сток і так і катався пару років поки не поміняв авто на форд

В Январі 7.2 (дивився відео) треба виводити провід з ЄБУ, який має замикатися на масу, щоб була можливість переходу між прошивками. Але у нас в місті таким не займаються.

• Upvote 1

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

17 часов назад, ВОВ@Н сказал:

В Январі 7.2 (дивився відео) треба виводити провід з ЄБУ, який має замикатися на масу, щоб була можливість переходу між прошивками. Але у нас в місті таким не займаються.

ага, вроді там є вивід під "датчик нерівної дороги" і його кидають на упавляючий контакт з ГБО мізків на газовий клапан

В 01.09.2021 в 23:28, ВОВ@Н сказал:

А під ГБО 4 треба прошиватися, чи можна на стандарті їздити?

Газовые мозги сами все подкорректируют.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову.

Взяв у товариша планку з форсунками для проби. Валтек червоні 3 Ом.

54d2fe45a8d1.jpg

Дюзи десь мабуть 2.2 мм бо сверло 2 мм пролітає в них Все підєднав, включаю газ, кнопка матюкається і комп видає помилку-проблема з 3-ю форсункою. Думав може провода не підключив, перевірив все норм. Автокалібровка навіть не запустилася. Зняв, поставив свої сірі 2 Ом тільки з жиклерами від червоних. Калібровка пройшла але не написало що дюзи великі. І коефіцієнт видало ледь за 1.

Взяв свої жиклери і вирішив розсвердлити, у мене було два свердла: 1.96 і 2 мм, але ніодне не пролазило, а на мій об'єм (1,6 літра) рекомендовано 2 мм. Просвердлив зразу тоншим і заодно, явже як зняв всі форсунки вирішив відкалібрувати їх.

З підручних матеріалів зібрав перехідник для індикатора. Підключив провода і подавав короткими імпульсами напругу.

5b8384e43164.jpg

Зазори на моїх були від 0,60 до 0,78, хоча рекомендовані 0,45 -0,50. Я зробив 0,46.

Поставив на машину, підключив комп - автокаліброва пройшла успішно з коефіцієнтом  десь 1,30 але підняв лінію на пару кліків, щов час вприску бензинових форсунок не мінявся.

Покатався кілька днів десь кілометрів 250-300 картинка стала такою

efdd8b88dcf8.jpg

правда останні три точки трохи все ж таки підняв на пару клілків.

Машина стала їхати на багато краще. На тих відрізках дороги де я їхав на 3-й передачі і при натисканні газу вона тільки гуділа, то зараз доволі шустренько набирає оберти.

Поки що роботою ГБО задоволений

Изменено пользователем ВОВ@Н
  • Like 3
  • Upvote 1

r119p.gif

Бортовий журнал

• 3 недели спустя...

Сьогодні випадково знайшов "свою сестру" - 2115

c7ad706130f5.jpg

Замінив воздушний фільт. Цей раз взяв Zollex. Він із металейвою сіткою всередині, та й ціна майже в двічі менша.

А це мій старий WIX, пробіг майже 20000.

cd0e64ea2c4c.jpg

• Like 1
  • Upvote 2

r119p.gif

Бортовий журнал

Досить брудний в тебе повітряний фільтр. Він не такий дорогий, подумай щоб міняти щоразу з мастилом. Пил в двигуні  - це абразив. Економія на фільтрах може вилитись в суттєвий ремонт... 

Міняв його після 19750 тисяч. Тепер точно буду з маслом міняти, як і робив на 2108.

r119p.gif

Бортовий журнал

На днях зробив димогенератор із півлітрової банки з металевою кришкою, в яку вставлено два штуцера з безкамерок. За допомогою сигаретного диму і автокомпресора напускаємо в двигун дим, перекривше вхід пакетом на гофрі біля ДМРВ.

В мене димок пішов попід кільце датчику фаз і з під щупа. Вже все устранив.

r119p.gif

Бортовий журнал

15 часов назад, ВОВ@Н сказал:

На днях зробив димогенератор із півлітрової банки з металевою кришкою, в яку вставлено два штуцера з безкамерок. За допомогою сигаретного диму і автокомпресора напускаємо в двигун дим, перекривше вхід пакетом на гофрі біля ДМРВ.

В мене димок пішов попід кільце датчику фаз і з під щупа. Вже все устранив.

Всё вроде ничего, но а что делать если не куришь?

Мне просто тоже нужен дымогена, но ведь я то не курю!

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти