toxa777 122 Опубликовано 30 апреля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 апреля, 2014 Была у мня такая клемма на аккуме, так из под нее все время голубоватый грибок вылазил. Все говорили, что плохой контакт из клеммой на аккуме. Что только я не делал и шлифовал до блеска, все окисления убирал и пастой специальной мазал, ничего не помогало. Решил проблему просто: купил новые медные клеммы такого плана: http://www.dx.com/ru/p/copper-battery-term...l-2-pcs-163682# И теперь все отлично уже как пол года прошло.У меня на стандартных (читай - родных) клеммах был налёт, белый "песок". Решил проблему очень просто и бюджетно - помазал клеммы литолом, тщательно, но тонким слоем. Уже года три нет и намёка на окисление. "Зачем платить больше?" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 5 мая, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 мая, 2014 (изменено) У мене плюсова вже більше року стоїть і ніякого нальоту немає, клеми промазані тонким слоєм нігролу.На вихідних кинув ще оджин кабель маси, від клеми "мінус" АКБ до шпильки стартера, тепер думаю маси вистачить.Також переміряв напругу на АКБ.1. Після простою у два дні (маса була відключена)2. Зразу післдя пуску двигуна3. Після проїзду десь 30 кмНа свято 1 травня посмажили шашликів, моя донечка вчиться смажити шашликЦе вже я з готовим продуктом до споживанняТакож вигуляв свого двоколісного друга, бо останній раз виїжжав ним ще осіннюДесь через місяць планую йти у відпустку. То скориставшись вільним часом хочу замінити радіатор пічки, бо мій вже сопливить. Але виникла проблема чим можна промити систему охолодження? Бо нараз помічав, що розширювальний бачок зробився якимись рижим всередині, я його рік назад вимив, але він знову порижів. Тосол міняю 1 раз на 2 роки. А тут якраз буду тосол зливати, то заодно хочу промити систему охолодження. Изменено 5 мая, 2014 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Spencerua 21 Опубликовано 5 мая, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 мая, 2014 Восходик,ай прелесть,модель 2 если не ошибаюсь Drive2 2108 "Mary" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 6 мая, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 мая, 2014 (изменено) Восходик,ай прелесть,модель 2 если не ошибаюсьНєа, ВОСХОД-3М. Там труби перероблені з Мінска, карбюратор новий теж з Мінска, кусок задниці з ЯВИ. Изменено 6 мая, 2014 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Spencerua 21 Опубликовано 6 мая, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 мая, 2014 Нєа, ВОСХОД-3М. Там труби перероблені з Мінска, карбюратор новий теж з Мінска, кусок задниці з ЯВИ.классный мот,сам владел таким,но заднюю часть делал с ижа 5го,тогда с явы было дорого)никогда не подводил,но один нюанс был всегда это заводная лапка,вечно слизывались зубцы на валу))) Drive2 2108 "Mary" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 7 мая, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 7 мая, 2014 классный мот,сам владел таким,но заднюю часть делал с ижа 5го,тогда с явы было дорого)никогда не подводил,но один нюанс был всегда это заводная лапка,вечно слизывались зубцы на валу)))Мені колись один дідок дав пораду: "Підіжми заводну лапку на валу так, щоб вона тільки трималась, не зажимаючти її, а лапку на перемикання передач підбий максимум до заводної і добряче зажми її". Так і зробив, при заводці раніше було заводна постійно злазила із шліців і бувало зачіплювалась за лапку передач, а коли зробив як порадів дідок то всі проблеми пропали. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 5 июня, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 июня, 2014 День перший.І так, дійшли руки до мого карбюратора. Коли весною я боровся з провалами при старті, то я його по 30 разів розирав на день, що й спровокувало зірвання болтів які кріплять кришку карба. Із 5 штук тримав нормально тільки один, інші заживалися за допомогоюгайки з іншого боку, али при кожній розборці ці гайки постійно губились, бо зняти чи поставити їх було не зручно. На "експерементальному" карбі я попробував перерізати різьбу на 6 мм, вийшло навіть дуже добре. Потім так зробив і на свому, переконавшись, що тіла цілком вистачає. І за допомогою мітчика на 6 мм понарізав різьбу у всіх дирках.А в кришці розсверлив дирки сверлом теж на 6 мм. Підібрати болти було важче зразу зотів поставити болтики під граньонку, але коротких не знайшов, а довгі не підходили. Потім знайшов короткі, але їх шляпка не влазила в дирку кришки. Озброївшись електродрелькою і кругом від наждака цю проблему було вирішено. А саме: болтика зажимав в дрельку і вмикав, прижимаючи шляпку до камінця наждака - болтик крутиться - шляпка сточується до потрібних розмірів а саме 8,5-9мм.Потім підібрав гроверкиЗамінив прокладку між половинками карба і поставив його на місце, тепер все нормально вжалося і не видно як бензин просочується через бомажну прокладку.День другийКоли пісял капремонту кузова збирав все до купи, то старався щоб зазори між кузовом і бампером були мінімальними. Це мене й погубило - за 2 роки бампер від вібрації протер місцями краску і грунтовку, а під нею почали вилазити "рижики".Знявши бампер, і все зачистивши і обробивши попідкрашував ті місця.Встановлював бампер вже трішки із більшими зазорами, щоб при вібрації він не торкався кузова.День третійБуло прибирання в машині: пилососеня витирання пилюки і прання чохлів із сидушок. А пока чохли сохли замінив на передньому правому колесі направляючі супорта і їх пильнички, бо старі геть порозлазились.Далі має бути заміна радіатора пічки і промивка мотора і всієї охолоджувальної системи. А також заміна панелі де краби і її внутрішньої частини де вуха мотора. Але трішки пізніше, бо пока що з фінансами трохи туго, а сварщик залупив ціну аж на 600 грн., хоча як на мене це наче дорого.Далі буде... Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
av2108ri 235 Опубликовано 6 июня, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 июня, 2014 Бачу в тебе робота кипить , а в мене поки нема що робити, хоча сьогодні їздив і знов сталася біда з двірниками і я навіть знаю куди лізти, але треба часу... мабудь завтра і зроблю... Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Caridi 2 Опубликовано 9 июня, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 июня, 2014 Бачу в тебе робота кипить , а в мене поки нема що робити, хоча сьогодні їздив і знов сталася біда з двірниками і я навіть знаю куди лізти, але треба часу... мабудь завтра і зроблю...Время найти ...... Я вон купил бензошланг поменять от бака к трубке - 1 месяц вожу с собой (бензина 0, только на газу езжу) - некогда. На дверной ручку болтик открутился - неделю ездил и открывал с опаской чтоб не поломать евроручку Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ваз 21083 21 Опубликовано 10 июня, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 июня, 2014 Время найти ...... Я вон купил бензошланг поменять от бака к трубке - 1 месяц вожу с собой (бензина 0, только на газу езжу) - некогда. На дверной ручку болтик открутился - неделю ездил и открывал с опаской чтоб не поломать евроручкуя например, сцепление возил в багажнике 3 месяца Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти