ВОВ@Н 209 Опубликовано 23 апреля, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 апреля, 2018 (изменено) Сьогодні на вечір в планах заміна внутрішньої лівої гранати, заміна пружин передньої підвіски, бо мої здається вже зовсім просіли і таке відчуття, що їздю на відбійниках. Тільки так не хочеться ставити сток нові пружини. Як згадаю як підніметься морда, то капець, авто стає схожим на торпеду. Зараз зазор між підкрилком і колесом десь 6 см, а на нових пружинах стане цілих 10. Изменено 23 апреля, 2018 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Vasjok 8 Опубликовано 23 апреля, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 апреля, 2018 2 часа назад, ВОВ@Н сказал: Сьогодні на вечір в планах заміна внутрішньої лівої гранати. Хрустить при їзді по нерівностях? І мені треба міняти, також зліва, але то буде лише літом, коли прийде відпустка )) Із всієї операції заміни як на мене найпаскудніше то залив масла, як згадаю через трос спідометра та ще й зверху 250 гр. для п'ятої передачі Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 23 апреля, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 апреля, 2018 13 минут назад, Vasjok сказал: Хрустить при їзді по нерівностях? І мені треба міняти, також зліва, але то буде лише літом, коли прийде відпустка )) Із всієї операції заміни як на мене найпаскудніше то залив масла, як згадаю через трос спідометра та ще й зверху 250 гр. для п'ятої передачі У меня проблем с заливкой масла в 09 уже не было-взял шланг 3/4 поливочный(который зелёный еще),взял от быстро съёмный соединитель На другой конец лейку,как раз подошла плотно,дальше рассказывать я думаю не надо. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 24 апреля, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2018 Пляшка обрізана 1,5 літра, в горло вставлений шланг з ВУТа, і через привод спідометра заливажться аж бігом. Найважче було виняти стойку в зборі із ступицею і валом на кінці з гранатою. Вчора зробив тільки ліву сторону. Сьогодні буду робити праву, хоча тут тільки заміна пружини. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Vasjok 8 Опубликовано 24 апреля, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2018 (изменено) 1 час назад, ВОВ@Н сказал: Найважче було виняти стойку в зборі із ступицею і гранатою. :) Ліпше вже ступичну гайку відкрутити ніж такий секас. Це ж ще треба наконечник вибивати і супорт знімати. Изменено 24 апреля, 2018 пользователем Vasjok Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 24 апреля, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2018 13 минут назад, Vasjok сказал: :) Ліпше вже ступичну гайку відкрутити ніж такий секас. Це ж ще треба наконечник вибивати і супорт знімати. Який секас? Наконечник знімається за допомогою зйомника за 3 хв, відкрутити два болтики на супорті ключем на 17 ще 3 хв., тут навіть для прелюдія мало часу. А на правій стороні відкручу ступинчасту гайку, бо я там гранату не міняю. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 25 апреля, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 25 апреля, 2018 (изменено) Все, вчора замінив пружини передка. Машина стала схожа на джип. ось відстань від землі до підкрилка Доречі мій вороток вищезгаданий за 100 грн витримав відкручення і закручення ступинчастої гайки, правда за допомогою метрової труби. Підкажіть які з цих синхронів нормальні. перші два то нові, а третій б/у. мене смущає висота зубів перших двох, вона різна. Изменено 25 апреля, 2018 пользователем ВОВ@Н 2 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 2 мая, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 мая, 2018 І так, відбувся довгоочікуваний ремонт КПП. А саме заміна всіх підшипників, заміна синхрона 2-ї передачі, заміна пари з 3,7 на 3,9. У ремонті КПП допоміг майже земляк і форумчанин ivelop. Шарікові підшипники поставили Пріоровські закриті, ролікові - EPK. Прокладку між корпусами викинуои посадиоли всю КПП на геремитк Віктор Рейнз. Пара 3,9 яка була куплена ще взимку дочекалася установки. Процес зборки Масло залив ZIC 75W85 Але як на мене воно якесь рідке, мабуть трішки поїздю, а потім залию ZIC 80W90. Після усановки пари 3,9 стало легше рушати, авто набирає обороти швидше і легше. Там де їхав на 3-й, зараз можна вже їхати 4-ю. Правда в максималці трішки відчутно що вона менша. Фото відношення оборотів і швидкості на 5-й передачі до заміни пари. Обороти 2500 - швидкість 100 км/год на 5 передачі. і після заміни. Обороти десь 2700- 2750 - швидкість 100 км/год на 5 передачі. тобто різниця до 300 обертів, наче невелика але відчувається. 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 2 мая, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 мая, 2018 (изменено) Після ремонту КПП захотів поставити Калино-кардан. Купив один, приніс додому, а в ньому якось дивно забиті втулки, пішов віддав. Купив в іншому магазині, втулки в нормі, приніс додому, почав роздивлятися. а вньому тріщина де надівається пильник. пішов здав назад. Короче не пруха з карданчиками. Думаю, ладно, залишу сток, а на ці гроші куплю ремінь ГРМ, бо треба скоро міняти. Доречі після заміни пари на 3,9 показники спідометра до 100 км/год, майже співпадают із спідометром встроєному на смартфоні, ну може на 2 км спідометр показує більше ніж телефон, бо на парі 3,7 не сходилося майже на 10 км., а то й більше. Изменено 2 мая, 2018 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 2 мая, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 мая, 2018 16 минут назад, ВОВ@Н сказал: Короче не пруха з карданчиками. Думаю, ладно, залишу сток, а на ці гроші куплю ремінь ГРМ, бо треба скоро міняти. В мене є калинокарданчик, новий, продам дешевше нового (купував давно на свою 99, але вже ж їзджу на форді... ) Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти