Dim.on-zt 343 Опубликовано 25 февраля, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 25 февраля, 2019 Підігрів дроселя можеш взагалі відключити. В мене і на карбі він був від'єднаний і на інжекторі зараз. Від мотора і так норм нагрівається. Або якщо хочеться залишити, то спершу на редуктор, а потім на дросель роби. І якщо газ в рідкій фазі з редуктора плюється, то на роботу мотора в мене на лайносі впливало, поки не підняли перемикання з бензу на газ з 30 до 40. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 25 февраля, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 25 февраля, 2019 Вигнув пластину і вгорі закріпив болтом, хотів знизу теж робити дирку, але бачу тримається добре і на одному, тому в нижню частину пластини підклав резинову кліпсу, буде менша вібрація Вигинав поастину щоб був досиуп до гайки редуктора. Редкутор на місці. Треьа щось думати із бачком омивача. Буду ставити від 2107. Вирізав диру в воздухані і приміряв черепаху А шланг на подачу газу має бути рівний чи байдуже? В мене є з якоїсь іномарки тосольний шланг і він так ідеально вигнутий і підходить туди. Редуктора поки замотав в пакет. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
av2108ri 235 Опубликовано 26 февраля, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 февраля, 2019 (изменено) Вовчик, не изобретай! Особенно с непонятными шлангами. Редуктор ставь на перегородку справа или слева (уже не помню) от кастрюли (в моей там отлично влез) и не надо тогда изобретать с бачком; шланги ставь везде только газовые термопластиковые - это твоя безопасность! Если влепишь редуктор вместо бачка, как магистраль уложишь? А так паралельно топливной пойдёшь и всё. Изменено 26 февраля, 2019 пользователем av2108ri Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 26 февраля, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 февраля, 2019 (изменено) А чим погане таке розташування редуктора. Не заважає добратися до рульлових тяг, маслофільтра та інше. Магістралі від балона до редуктора йдуть якісь тверді. Я питав про патрубок від редуктора до карба чи можна ставити іномарочний тосольний, але бачу в комплекті є десь 50 см якогось грубого прямого шланга, то він мабуть і для цього вложений. Цей бачок на пару днів прикріпив, поки не куплю новий Жигульовський, він має квадратну форму і компактніший. Изменено 26 февраля, 2019 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 26 февраля, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 февраля, 2019 Ну з розміщенням редуктора уже думай як тобі захочеться, а от бачок пропоную поставить під бампер, там все рівно вільне місце гуляє. Уже пару повноцінних зим відкатав з таким варіантом розміщення бачка - дуже задоволений. 1 1 ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 26 февраля, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 февраля, 2019 8 минут назад, Mustang-1991 сказал: Ну з розміщенням редуктора уже думай як тобі захочеться, а от бачок пропоную поставить під бампер, там все рівно вільне місце гуляє. Уже пару повноцінних зим відкатав з таким варіантом розміщення бачка - дуже задоволений. Гарно але: 1) треба знімати бампер, чого не дуже хочеться 2) Сверлити здоровезну дирку для горловини, теж не хочу крамсати кузов лишній раз. 3) Бачок від іномарки коштує дорожче ніж від Джигуля 2107. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Emissions 127 Опубликовано 26 февраля, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 февраля, 2019 56 минут назад, ВОВ@Н сказал: А чим погане таке розташування редуктора. тем что: дальше от карбюратора всякую канализацию(шланги) нужно тянуть бОльше. 57 минут назад, ВОВ@Н сказал: Не заважає добратися до рульлових тяг, маслофільтра та інше. вообще не мешает, ставил же знакомому на 09, то никаких вопросов на развале, или при замене масла не возникает вовсе. 58 минут назад, ВОВ@Н сказал: Магістралі від балона до редуктора йдуть якісь тверді. ради интереса возьми чуть медной трубки, и попробуй ее погнуть @Mustang-1991 тема годная, тоже хотелось бы, но кузов кромсать не буду, это самое ценное что есть в автомобиле вообще. In Bass We Trust Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 26 февраля, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 февраля, 2019 9 минут назад, Emissions сказал: ради интереса возьми чуть медной трубки, и попробуй ее погнуть Я дивлюся що у комплекті мідна трубка від заправного крана до балона, а від балона якась чорна, а всередині біла (це так по пам'яті.) Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Emissions 127 Опубликовано 26 февраля, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 февраля, 2019 Только что, ВОВ@Н сказал: дивлюся що у комплекті мідна трубка від заправного крана до балона блин, ну что за... Звони пусть меняют на термопластик. Только что, ВОВ@Н сказал: а від балона якась чорна, а всередині біла (це так по пам'яті.) это термопластик. 14 часов назад, ВОВ@Н сказал: Приміряв черепаху, щоб хоботок виходив в сторону стакана, ніде нічому не заважає і дросель і заслонка геть близько не дістають до неї хм, значит я сглупил и перепутал, к лобовому не получится из за ЭМК. In Bass We Trust Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 26 февраля, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 февраля, 2019 3 минуты назад, Emissions сказал: блин, ну что за... Звони пусть меняют на термопластик. А... що не так із трубкою? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти