Mustang-1991 636 Опубликовано 17 января, 2020 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 января, 2020 Не подана ідея, особливо враховуючи ціну ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 18 января, 2020 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 января, 2020 (изменено) 10 часов назад, Mustang-1991 сказал: Не подана ідея, особливо враховуючи ціну Ціну чого, лед фар? Я таких фар багато бачу на дорогах, але більшість її використовує як туманки чи допсвітло, а вони сліплять так що огого, тому я їх і підключив тільки разом з дальнім. Изменено 18 января, 2020 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Emissions 127 Опубликовано 18 января, 2020 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 января, 2020 21 час назад, ВОВ@Н сказал: Вже купив бачок омивача від Ниви-Шевроле, він більший вдвоє і має два насоси еее, а куди ще більше?) 21 час назад, ВОВ@Н сказал: інший піде на веєрні форсунки , які будуть стояти в бампері, щоб омивати ту площу фари де лінза. мені з цим більше повезло) In Bass We Trust Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 18 января, 2020 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 января, 2020 13 минут назад, Emissions сказал: еее, а куди ще більше?) мені з цим більше повезло) В мене де стояв рідний бачок стоїть редуктор ГБО, а між редуктором і фарою стоїть бачок від Жинуля на 1 мотор, а він трохи замалий по обєму. Через то буду ставити від Шниви на 2 мотори. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Emissions 127 Опубликовано 18 января, 2020 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 января, 2020 ааа, точно, вже згадав про той редуктор) In Bass We Trust Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 18 января, 2020 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 января, 2020 (изменено) 1 час назад, Emissions сказал: ааа, точно, вже згадав про той редуктор) Шнивовський такий же по ширині, але довший, тож має стати нормально. Изменено 18 января, 2020 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 1 февраля, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 февраля, 2021 (изменено) Ура Форум працює. Після установки газу, авто було покрашене повністю ще раз. І та їздив аж до Нового 2021 року. Перед новим роком свою 2108 продав тестеві. Собі взяв 21099 1,6. 2008 р.в. інжектор газ/бениз 4 покоління. Все таки 4 дверки це зручніше. Після покупки заміна масла, фільтрів, проводів, свічок, регулювання клапанів, бо були зажаті і доведення до ума після попереднього власника. Замінено задні пружини, на трошки б/у, авто стало нижче і м'якше. Потім МРЕО і нові номера Установка лінзованрих фар з моєї 2108 зняття мухобойки і т.д. Також не обійшлося без жертв. Не маючи досвіду з інжектором - підпалив ЕБУ. Після чого авто перестало заводитись. Дякуючи хорошому другу і майже земляку, який позичив мені свій ЕБУ, (поки мій ремонтувався) машина знову на ходу. Замінено щеплення, бо вижимний так вив, що на педаль щеплення була страшно натискати. В планах перехід з пари 3,7 на 3,9. Проблем і питань багато. Найбільша проблема це попадання води в багажник через заднє скло і частково через лобове. Вже куплено нові ущільнювачі і чекаю трохи потепління. Також були деякі питання по ГБО 4. Да, це не ГБО 2, де було два гвинти для настройки. Тут набагато більше нюансів. Поїздки кожен раз до ГАЗовщиків, які брали тільки гроші, а толком не дуже все робили, закінчились тим, що я купив собі діагностичний кабель і встановивши програму для газу на ноутбук, сам почав розбиратися що й до чого. Після консультація друзів і інформації в Інтернеті, газ вдалося нормально настроїти, навіть розхід впав з 10 літрів до 8. Згідно сервіс-книжки газ встановлений ще в 2016 році і дивлячись на той страшний, замучений редуктор, який іноді видає свої капризи, вирішено було його не ремонтувати, а купити новий. Що й зробив. Коли потепліє планую познімати молдінги з дверей, бо вони мені взагалі не подобаються. Також хочу замінити основний радіатор бо мокріє внизу і заміна всіх патрубків отоплення і охолодження. Планів багато, буду реалізовувати їх по мірі. Изменено 1 февраля, 2021 пользователем ВОВ@Н 2 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 1 февраля, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 февраля, 2021 В 18.01.2020 в 13:35, ВОВ@Н сказал: Шнивовський такий же по ширині, але довший, тож має стати нормально. Я вказагалі поставив бачок омивача під бампер і місця тепер дуже багато ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 1 февраля, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 февраля, 2021 В 21099 простіше, редуктор на моторному щиті Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 2 февраля, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 февраля, 2021 (изменено) Вчора прикупив жовту залізяку ТехноМастер. Опустив редуктор, рупора на сігналку і мозги газові, бо заважали поставити розпорку. Стала отак Ззаду поставив свою з 2108 Изменено 9 февраля, 2021 пользователем ВОВ@Н 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти