ВОВ@Н Опубликовано 27 марта, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 27 марта, 2014 В тебе просто ЦЗ працює з ключа а от сама сигналка залишається незадіяна. Для того, щоб задіяти сигналку треба плату з брелка засунути в той ключик відкідний.Мінус в тому, що не працюватиме датчик удару і датчик відкритих дверей. Якщо монтіровочкою все-таки відкрити двері цього ніхто не помітить.Тю, так от ви до чого. Ніякої сигналки не буде (може покищо). Буде просто центральний замок з дистанційним відкривання і закриванням. Може й цього не було б, але коли зробив відкриття багажника за допомогою соленоїда, то появилась мисля вже поставити електрозамки і на двері. Через що і був вибраний такий комплект. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
AncLoosee Опубликовано 27 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 27 марта, 2014 Блин,класс)Было тоже такие ключики с ЦЗ искал,весь инет перерыл не нашел,или нет в наличии,а ты б/у взял?? 380935332269 Бывший ник ЖЕНЯ ШУЛЬГА Вконтакте Бортовик
ВОВ@Н Опубликовано 27 марта, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 27 марта, 2014 Блин,класс)Было тоже такие ключики с ЦЗ искал,весь инет перерыл не нашел,или нет в наличии,а ты б/у взял??Купував тут на форумі, ось ссилка тут Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
av2108ri Опубликовано 27 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 27 марта, 2014 Було трохи часу і вирішив проглянути твій бортовик, але він мене так зацікавив, що прочитав увесь. І чого я раніше його не читав? Классний бортовик, а машинка ляля Я отримав масу задоволення і узяв для себе пару уроків. Завтра спробую перенести бризгалки з копота. Так тримати! Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя"
ВОВ@Н Опубликовано 28 марта, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 28 марта, 2014 Було трохи часу і вирішив проглянути твій бортовик, але він мене так зацікавив, що прочитав увесь. І чого я раніше його не читав? Классний бортовик, а машинка ляля Я отримав масу задоволення і узяв для себе пару уроків. Завтра спробую перенести бризгалки з копота. Так тримати! Дякую за компліменти Я за твоїм бортовиком теж постійно слідкую. Особливо мене вразило, як ті криворукі "маляри" твоє авто пофарбували - їм треба на гаражі написати великими літерами "ХАЛТУРЩИКИ", щоб до них ніхто не їхав.А на рахунок бризкалок то ти не перший, хто взяв з мене приклад, так що пробуй і нехай служить. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
av2108ri Опубликовано 28 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 28 марта, 2014 Дякую за компліменти Я за твоїм бортовиком теж постійно слідкую. Особливо мене вразило, як ті криворукі "маляри" твоє авто пофарбували - їм треба на гаражі написати великими літерами "ХАЛТУРЩИКИ", щоб до них ніхто не їхав.А на рахунок бризкалок то ти не перший, хто взяв з мене приклад, так що пробуй і нехай служить.Вже і писати ніде нічого не треба - завдяки моїм знайомим їхню лавку вже давно закрили і перевели на вільні хліба (звісно все в рамках закону). Ось тільки після зими стільки боків по кузову повилазило, що мабудь треба все переробляти з початку. Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя"
ВОВ@Н Опубликовано 28 марта, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 28 марта, 2014 Вже і писати ніде нічого не треба - завдяки моїм знайомим їхню лавку вже давно закрили і перевели на вільні хліба (звісно все в рамках закону). Ось тільки після зими стільки боків по кузову повилазило, що мабудь треба все переробляти з початку. Ось це і є самим гіршим, переробляти після когось набагато важче, ніж просто зробити. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
AncLoosee Опубликовано 29 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 29 марта, 2014 Слушай а ключ зажигания у тебя длинный?то есть старого образца???А то я немного погуглил,и понял что ключ старого образца длиннее жем жало на ключе выкидухе,нужно чтоб ключ был нового образца как на 13-хах))) 380935332269 Бывший ник ЖЕНЯ ШУЛЬГА Вконтакте Бортовик
ВОВ@Н Опубликовано 31 марта, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 31 марта, 2014 Слушай а ключ зажигания у тебя длинный?то есть старого образца???А то я немного погуглил,и понял что ключ старого образца длиннее жем жало на ключе выкидухе,нужно чтоб ключ был нового образца как на 13-хах)))В мене ключ довгий, але саме жало в брелку вставляється в механізм викидухи і кріпиться малесеньким шурупчиком. То можна зробити любий дублікат, обрізати його і вставити. Наприклад на цьому брелку що у мене, там взагалі жало для іномарочного ключа, то я зробю дублікат і вставлю його замість того жала. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ВОВ@Н Опубликовано 1 апреля, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 1 апреля, 2014 (изменено) Сьогодні був у майстра - відрегулював клапана. Ціна цього діла 100 гривень.Тепер мотор працює набагато тихіше, бо до цього десь в раойні першого циліндра звук на ХХ був як від швейної машинки, тепер тишина .От тільки чомусь оберти на ХХ стали трохи меншими (600-650 обертів), чи може вона не вспіла прогрітися до норми . Бо живу від майстра недалеко, то їхати було близько. Изменено 1 апреля, 2014 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти