Рекомендуемые сообщения

В тебе просто ЦЗ працює з ключа а от сама сигналка залишається незадіяна. Для того, щоб задіяти сигналку треба плату з брелка засунути в той ключик відкідний.

Мінус в тому, що не працюватиме датчик удару і датчик відкритих дверей. Якщо монтіровочкою все-таки відкрити двері цього ніхто не помітить.

Тю, так от ви до чого.

Ніякої сигналки не буде (може покищо). Буде просто центральний замок з дистанційним відкривання і закриванням. Може й цього не було б, але коли зробив відкриття багажника за допомогою соленоїда, то появилась мисля вже поставити електрозамки і на двері. Через що і був вибраний такий комплект.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

• Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

Блин,класс)Было тоже такие ключики с ЦЗ искал,весь инет перерыл не нашел,или нет в наличии,а ты б/у взял??

380935332269

Бывший ник ЖЕНЯ ШУЛЬГА

Блин,класс)Было тоже такие ключики с ЦЗ искал,весь инет перерыл не нашел,или нет в наличии,а ты б/у взял??

Купував тут на форумі, ось ссилка тут

r119p.gif

Бортовий журнал

Було трохи часу і вирішив проглянути твій бортовик, але він мене так зацікавив, що прочитав увесь. :read: І чого я раніше його не читав? :unknw: Классний бортовик, а машинка ляля :good: Я отримав масу задоволення і узяв для себе пару уроків. Завтра спробую перенести бризгалки з копота.

Так тримати! :good:

Було трохи часу і вирішив проглянути твій бортовик, але він мене так зацікавив, що прочитав увесь. :read: І чого я раніше його не читав? :unknw: Классний бортовик, а машинка ляля :good: Я отримав масу задоволення і узяв для себе пару уроків. Завтра спробую перенести бризгалки з копота.

Так тримати! :good:

Дякую за компліменти :thank_you: Я за твоїм бортовиком теж постійно слідкую. Особливо мене вразило, як ті криворукі "маляри" твоє авто пофарбували - їм треба на гаражі написати великими літерами "ХАЛТУРЩИКИ", щоб до них ніхто не їхав.

А на рахунок бризкалок то ти не перший, хто взяв з мене приклад, так що пробуй і нехай служить.

r119p.gif

Бортовий журнал

Дякую за компліменти :thank_you: Я за твоїм бортовиком теж постійно слідкую. Особливо мене вразило, як ті криворукі "маляри" твоє авто пофарбували - їм треба на гаражі написати великими літерами "ХАЛТУРЩИКИ", щоб до них ніхто не їхав.

А на рахунок бризкалок то ти не перший, хто взяв з мене приклад, так що пробуй і нехай служить.

Вже і писати ніде нічого не треба - завдяки моїм знайомим їхню лавку вже давно закрили і перевели на вільні хліба (звісно все в рамках закону). Ось тільки після зими стільки боків по кузову повилазило, що мабудь треба все переробляти з початку. :mega_shok::mega_shok::stretcher:

Вже і писати ніде нічого не треба - завдяки моїм знайомим їхню лавку вже давно закрили і перевели на вільні хліба (звісно все в рамках закону). Ось тільки після зими стільки боків по кузову повилазило, що мабудь треба все переробляти з початку. :mega_shok::mega_shok::stretcher:

Ось це і є самим гіршим, переробляти після когось набагато важче, ніж просто зробити.

r119p.gif

Бортовий журнал

Слушай а ключ зажигания у тебя длинный?то есть старого образца???А то я немного погуглил,и понял что ключ старого образца длиннее жем жало на ключе выкидухе,нужно чтоб ключ был нового образца как на 13-хах)))

380935332269

Бывший ник ЖЕНЯ ШУЛЬГА

Слушай а ключ зажигания у тебя длинный?то есть старого образца???А то я немного погуглил,и понял что ключ старого образца длиннее жем жало на ключе выкидухе,нужно чтоб ключ был нового образца как на 13-хах)))

В мене ключ довгий, але саме жало в брелку вставляється в механізм викидухи і кріпиться малесеньким шурупчиком. То можна зробити любий дублікат, обрізати його і вставити. Наприклад на цьому брелку що у мене, там взагалі жало для іномарочного ключа, то я зробю дублікат і вставлю його замість того жала.

r119p.gif

Бортовий журнал

Сьогодні був у майстра - відрегулював клапана. Ціна цього діла 100 гривень.

ИзображениеИзображение

Тепер мотор працює набагато тихіше, бо до цього десь в раойні першого циліндра звук на ХХ був як від швейної машинки, тепер тишина :dance3: .

От тільки чомусь оберти на ХХ стали трохи меншими (600-650 обертів), чи може вона не вспіла прогрітися до норми :pardon: . Бо живу від майстра недалеко, то їхати було близько.

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

• ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти