ВОВ@Н 209 Опубликовано 27 марта, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 27 марта, 2014 В тебе просто ЦЗ працює з ключа а от сама сигналка залишається незадіяна. Для того, щоб задіяти сигналку треба плату з брелка засунути в той ключик відкідний.Мінус в тому, що не працюватиме датчик удару і датчик відкритих дверей. Якщо монтіровочкою все-таки відкрити двері цього ніхто не помітить.Тю, так от ви до чого. Ніякої сигналки не буде (може покищо). Буде просто центральний замок з дистанційним відкривання і закриванням. Може й цього не було б, але коли зробив відкриття багажника за допомогою соленоїда, то появилась мисля вже поставити електрозамки і на двері. Через що і був вибраний такий комплект. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AncLoosee 6 Опубликовано 27 марта, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 марта, 2014 Блин,класс)Было тоже такие ключики с ЦЗ искал,весь инет перерыл не нашел,или нет в наличии,а ты б/у взял?? 380935332269 Бывший ник ЖЕНЯ ШУЛЬГА Вконтакте Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 27 марта, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 27 марта, 2014 Блин,класс)Было тоже такие ключики с ЦЗ искал,весь инет перерыл не нашел,или нет в наличии,а ты б/у взял??Купував тут на форумі, ось ссилка тут Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
av2108ri 235 Опубликовано 27 марта, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 марта, 2014 Було трохи часу і вирішив проглянути твій бортовик, але він мене так зацікавив, що прочитав увесь. І чого я раніше його не читав? Классний бортовик, а машинка ляля Я отримав масу задоволення і узяв для себе пару уроків. Завтра спробую перенести бризгалки з копота. Так тримати! Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 28 марта, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 28 марта, 2014 Було трохи часу і вирішив проглянути твій бортовик, але він мене так зацікавив, що прочитав увесь. І чого я раніше його не читав? Классний бортовик, а машинка ляля Я отримав масу задоволення і узяв для себе пару уроків. Завтра спробую перенести бризгалки з копота. Так тримати! Дякую за компліменти Я за твоїм бортовиком теж постійно слідкую. Особливо мене вразило, як ті криворукі "маляри" твоє авто пофарбували - їм треба на гаражі написати великими літерами "ХАЛТУРЩИКИ", щоб до них ніхто не їхав.А на рахунок бризкалок то ти не перший, хто взяв з мене приклад, так що пробуй і нехай служить. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
av2108ri 235 Опубликовано 28 марта, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 марта, 2014 Дякую за компліменти Я за твоїм бортовиком теж постійно слідкую. Особливо мене вразило, як ті криворукі "маляри" твоє авто пофарбували - їм треба на гаражі написати великими літерами "ХАЛТУРЩИКИ", щоб до них ніхто не їхав.А на рахунок бризкалок то ти не перший, хто взяв з мене приклад, так що пробуй і нехай служить.Вже і писати ніде нічого не треба - завдяки моїм знайомим їхню лавку вже давно закрили і перевели на вільні хліба (звісно все в рамках закону). Ось тільки після зими стільки боків по кузову повилазило, що мабудь треба все переробляти з початку. Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 28 марта, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 28 марта, 2014 Вже і писати ніде нічого не треба - завдяки моїм знайомим їхню лавку вже давно закрили і перевели на вільні хліба (звісно все в рамках закону). Ось тільки після зими стільки боків по кузову повилазило, що мабудь треба все переробляти з початку. Ось це і є самим гіршим, переробляти після когось набагато важче, ніж просто зробити. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AncLoosee 6 Опубликовано 29 марта, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 марта, 2014 Слушай а ключ зажигания у тебя длинный?то есть старого образца???А то я немного погуглил,и понял что ключ старого образца длиннее жем жало на ключе выкидухе,нужно чтоб ключ был нового образца как на 13-хах))) 380935332269 Бывший ник ЖЕНЯ ШУЛЬГА Вконтакте Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 31 марта, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 31 марта, 2014 Слушай а ключ зажигания у тебя длинный?то есть старого образца???А то я немного погуглил,и понял что ключ старого образца длиннее жем жало на ключе выкидухе,нужно чтоб ключ был нового образца как на 13-хах)))В мене ключ довгий, але саме жало в брелку вставляється в механізм викидухи і кріпиться малесеньким шурупчиком. То можна зробити любий дублікат, обрізати його і вставити. Наприклад на цьому брелку що у мене, там взагалі жало для іномарочного ключа, то я зробю дублікат і вставлю його замість того жала. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 1 апреля, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 апреля, 2014 (изменено) Сьогодні був у майстра - відрегулював клапана. Ціна цього діла 100 гривень.Тепер мотор працює набагато тихіше, бо до цього десь в раойні першого циліндра звук на ХХ був як від швейної машинки, тепер тишина .От тільки чомусь оберти на ХХ стали трохи меншими (600-650 обертів), чи може вона не вспіла прогрітися до норми . Бо живу від майстра недалеко, то їхати було близько. Изменено 1 апреля, 2014 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти