ВОВ@Н 209 Опубликовано 28 февраля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 февраля, 2015 Я на початку зими міняв прокладку піддона, то перещупав всі шатуни, люфту наче не було. Надіюсь це не двигун стукає. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
БОГДАН 21099 113 Опубликовано 28 февраля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 февраля, 2015 убирай осевой люфт распредвала.если мне не веришь -не работающем моторе прижми ключем шестерню распредвала -тогда поймешь в чем дело. удачи.Можна поподробней. что там прижать нужно?))) http://ametric.ru/r12e5.gif Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 28 февраля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 февраля, 2015 (изменено) Можна поподробней. что там прижать нужно?)))Знімаєш пильник-кришку ГРМ, заводиш двигун і рукоятко викрутки впираєшся в болт шестерні розпредвалу, якщо звук пропаде то проблема в розпредвалі. Сам так ще не пробував, сьогодні тільки знайшов цю інформацію.А що стукає в мене ще не знаю. Изменено 28 февраля, 2015 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
андрей василье 2 Опубликовано 28 февраля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 февраля, 2015 Знімаєш пильник-кришку ГРМ, заводиш двигун і рукоятко викрутки впираєшся в болт шестерні розпредвалу, якщо звук пропаде то проблема в розпредвалі. Сам так ще не пробував, сьогодні тільки знайшов цю інформацію.А що стукає в мене ще не знаю.я пробовал у меня не помогло,голову сломал что стучит,и помпу менял,сколько было движков такое в первый раз Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 1 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 марта, 2015 (изменено) Сьогодні через дерев'яшку прослуховував, що у мене стукає на ХХ на прогрітому моторі. І найбільший стукіт було чути в районі трамплеру і деталі, що тримає бензонасос. Думав може шток бензонасосу, зняв бензонасос, прикрив ганчіркою , щоб маслом не дуже кинуло і завів авто - стук не пропав. Поставив бензонасос з трішки тоншиими прокладками, завів авто - стук не пропав.Зняв захисний щиток ремня ГРМ, завів авто і натиснув другим кінцем викрутки на болт, що тримає шків розпредвалустук пропав, відпустив - стукає, нажав -пропало.Ось знайшов статтю, http://avtosaver.ru/remont-avtomobilya/106...imi-rukami.htmlяк позбутися осьового люфту розпредвалу, але чи на довго вистачить тієї шайбочки.Також порадили подивитись до кришок, що прижимають розпредвал, може повідходили гайки на шпильках, але щось мало віриться.Також знайшов статтю, що і як у карбюраторного двигунаhttp://wiki.zr.ru/Снятие_корпуса_вспомогат...двигателя_21083Виходить що корпус із шпильками бензонасосу прижимає, розпредвал одним болтиком, і двома шпилькамиТо я думаю, може відійщов той болтик, бо стук почався якось недавно і бисто.Думаю все те діло розібрати і попробувати піджати той болтик, якщо не поможе, то попробувати піджати кришки, що прижимають розпредвал, а потім якщо не поможе, то поставлю шайбу як у верхній ссилці.Які ваші думки? Изменено 1 марта, 2015 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 1 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 марта, 2015 Сьогодні через дерев'яшку прослуховував, що у мене стукає на ХХ на прогрітому моторі. І найбільший стукіт було чути в районі трамплеру і деталі, що тримає бензонасос. Думав може шток бензонасосу, зняв бензонасос, прикрив ганчіркою , щоб маслом не дуже кинуло і завів авто - стук не пропав. Поставив бензонасос з трішки тоншиими прокладками, завів авто - стук не пропав.Зняв захисний щиток ремня ГРМ, завів авто і натиснув другим кінцем викрутки на болт, що тримає шків розпредвалустук пропав, відпустив - стукає, нажав -пропало.Ось знайшов статтю, http://avtosaver.ru/remont-avtomobilya/106...imi-rukami.htmlяк позбутися осьового люфту розпредвалу, але чи на довго вистачить тієї шайбочки.Також порадили подивитись до кришок, що прижимають розпредвал, може повідходили гайки на шпильках, але щось мало віриться.Також знайшов статтю, що і як у карбюраторного двигунаhttp://wiki.zr.ru/Снятие_корпуса_вспомогат...двигателя_21083Виходить що корпус із шпильками бензонасосу прижимає, розпредвал одним болтиком, і двома шпилькамиТо я думаю, може відійщов той болтик, бо стук почався якось недавно і бисто.Думаю все те діло розібрати і попробувати піджати той болтик, якщо не поможе, то попробувати піджати кришки, що прижимають розпредвал, а потім якщо не поможе, то поставлю шайбу як у верхній ссилці.Які ваші думки?У мене вобще якісь придурки цей болтик зірвали,а поставить мабуть посчитали щовін лишній. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 1 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 марта, 2015 У мене вобще якісь придурки цей болтик зірвали,а поставить мабуть посчитали щовін лишній. І як працює, не стукає нічого. Я так розумію ця кронштейн із шпильками прижимає розпредвал і не дає йому рухати вздовж осі? Чи я помиляюсь? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 1 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 марта, 2015 І як працює, не стукає нічого. Я так розумію ця кронштейн із шпильками прижимає розпредвал і не дає йому рухати вздовж осі? Чи я помиляюсь?Ти не помиляєшся,но стука вроді нема але я не придаю особливої уваги так авто і так получає друге дихання.Але після прочитанного будем смотреть в 4-м циліндрі/як сказав товариш/підстукує клапанець.Хоть він і собірає авто з мішка але надо проверіть.А шо за стукіт і що напоминає,послухаю відпишусь? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 2 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 марта, 2015 Зустрів сьогодні знайомого моториста, то каже, що можна і шайбочку зробити і поставити (добре повинен підійти пильничок з підшипника генератора, тільким треба сточити пластмасу), або ще краще шліфанути сам корпус із шпильками, який тримає бензонасос. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 2 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 марта, 2015 Ось, ще одна стаття з приводу усуненя осьвого люфта розпредвалу. Наче доступно розписано. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти