karlson 8 Опубликовано 11 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 марта, 2015 Я шпильку якраз закручував за допомогою двох гайок, бо якщо від руки то, так вона звичайно відкрутиться.Ну так она ж у тебя не открутилась. Она ж резьбу из головы вытянула. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 11 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 марта, 2015 (изменено) Ну так она ж у тебя не открутилась. Она ж резьбу из головы вытянула.Да, але писали, що треба садити на герметик, сама вона ніколи не відкрутиться, а якщо почне витянувати різьбу, то мабуть і герметик не допоможе. Изменено 11 марта, 2015 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
karlson 8 Опубликовано 11 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 марта, 2015 Да, але писали, що треба садити на герметик, сама вона ніколи не відкрутиться, а якщо почне витянувати різьбу, то мабуть і герметик не допоможе.Вот и я о том-же. герметик на шпильке резьбу все равно не спасет. А если вдруг повредится та часть резьбы что под гайкой, то при выворачивании шпильки на герметике гораздо больше шансов спортить резьбу и в голове. там все-ж алюминий как-никак. Но это мое субъективное мнение..... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Nikolja 71 Опубликовано 11 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 марта, 2015 (изменено) Вот и я о том-же. герметик на шпильке резьбу все равно не спасет. А если вдруг повредится та часть резьбы что под гайкой, то при выворачивании шпильки на герметике гораздо больше шансов спортить резьбу и в голове. там все-ж алюминий как-никак. Но это мое субъективное мнение.....Я ни кого не заставляю садить на герметик. Я говорю, как делаю я лично. Это мое ИМХО.Да, але писали, що треба садити на герметик, сама вона ніколи не відкрутиться, а якщо почне витянувати різьбу, то мабуть і герметик не допоможе.Якраз допоможе. Але головне не тягнути до свинячого визгу. Изменено 11 марта, 2015 пользователем Nikolja Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 12 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 марта, 2015 А який ремінь краще взяти, бо відкрив сайт "ЗДЕТАЛІ ЗП"https://detali.zp.ua/catalog/6060-remen_zub..._brt_111_zubov/, а там Балаковський коштує дорожче ніж Бош, і взагалі їх тамбагато є, Який краще взяти? І яка різниця у формі зуба, кругла чи трапеціоїдна? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 12 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 марта, 2015 (изменено) А який ремінь краще взяти, бо відкрив сайт "ЗДЕТАЛІ ЗП"https://detali.zp.ua/catalog/6060-remen_zub..._brt_111_zubov/, а там Балаковський коштує дорожче ніж Бош, і взагалі їх тамбагато є, Який краще взяти? І яка різниця у формі зуба, кругла чи трапеціоїдна?Разница в зубьях так и в шестеренках,помпе есть под круглый зуб есть под трапецию.Надо смотреть что стоит.По ремню не скажу мне покупали вобще маде ин Аргентина. Изменено 12 марта, 2015 пользователем Volf Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 12 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 марта, 2015 Разница в зубьях так и в шестеренках,помпе есть под круглый зуб есть под трапецию.Надо смотреть что стоит.По ремню не скажу мне покупали вобще маде ин Аргентина.Зуби наче прямі. Помпа Лузар. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 16 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 марта, 2015 (изменено) Після мого приколу із шпилькою почалася боротьба із тіканняи ремня ГРМ в тсорону двигуна. Що я тільки не робив, аби він був по середині. Вирішено було купити новий ремінь . Взяв фірми БРТ ціна 150 грн Поставив, натягнув, ремінь втік від двигуна. Зняв, розвернув іншою стороною. Коли натягнути тікає від двигуна, коли трішки ослабити тікає до двигуна. Знімаю я шків розпредвалу, кприкладаю ножовочне полотно до зуба і між ними бачу добрячий зазор. Думаю ось воно, моя проблема шків. Купую інший шків - 70 грн (тут зазор відсутній), ставлю... знову втік до мотора, на 0,5 мм провернув натяжну гайку, щоб натягнути ремінь - поповз від мотора. Що ж за біда: ремінь новий, нижній шків новий, помпа мінялась на кінці літа, ролик новий, шків розпредвалу новий, а ремінь не стоїть по серединінавіть близько. Знімаю я ролик і провертаю на 90 градусів дистанційну шайбу, зажав натягнув - ремінь втік від мотора. Знову знімаю ролик, провертаю шайбу ще на 90 градусів. Зажав натягнув- зразу був майже по середині, потім трішки попрацював на ХХ почав тікати від мотора, якщо погазувати - переповзає до мотора. Знову знімаю ролик, і з кожним разом думаю про стан різьби в ГБЦ, провертаю шайбу ще на 90 градусів, все зібрав натягнув завів. Ремінь став майже по середині, але ближще до мотора, по крайній мрі зуби шківа видно Хотів щне трішки підтягнути ремінь бо він новий і згодом може ослабне, але тільки но я провернув ролик, як ремінь почав по трішки повзи від мотора, вернув назад. Прогрів знову мотор подивився чи не теліпається ремінь і чи не підвиває - наче все нормально. Пока покатаюсь так і не буду стьаити кожух ГРМ і поспостерігаю. Також помітно, що ремінь трішки бігає по помпі.В чому причина адже всі деталі нові, чого при більшій натяжці ремінь пливе в сторону від мотора, а при меншій до мотора,дистанційна шайба чи помпа, бо помітно, що ремінь трішки бігає по помпі? Изменено 16 марта, 2015 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 16 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 марта, 2015 (изменено) Після мого приколу із шпилькою почалася боротьба із тіканняи ремня ГРМ в тсорону двигуна. Що я тільки не робив, аби він був по середині. Вирішено було купити новий ремінь . Взяв фірми БРТ ціна 150 грн Також помітно, що ремінь трішки бігає по помпі.В чому причина адже всі деталі нові, чого при більшій натяжці ремінь пливе в сторону від мотора, а при меншій до мотора,дистанційна шайба чи помпа, бо помітно, що ремінь трішки бігає по помпі?У мене теж стоїть як на першому фото десь місяць,правда їздив не багато/десь 400км/ і весь час без кожуха-наблюдав.Позавчора поставив кожух,так як змін ніяких. Изменено 16 марта, 2015 пользователем Atom.DP Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 16 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 марта, 2015 (изменено) Я не можу зрозуміти чого при сильнішому натягуванні ремінь тікає від мотора, а при слпбшому до мотора? Тим паче сила в нятягуванні складає різницю в 1 мм прокручування натяжної втулки на ролику. Я думаю кривизна шпильки відпадає, бо тікання ременя замітно, коли гайка на шпильці ще не зажата. Изменено 16 марта, 2015 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти