Dim.on-zt 343 Опубликовано 15 октября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 15 октября, 2015 Шось схоже машина і сама не хоче продаватись. Дзвонить покупець, хоче подивитись. Ну іду я на стоянку і чую шо знову я забув повністю запалення вимкнути (в мене ключ виймається навіть при заведеному моторі), і патіфон знову висадив мені акуми. Так і сталося. Подивився мужик тільки ззовні і салон, та і все. Заводився потім знову зі шнурка (1.5 місяці назад було те саме). Очевидно за мої 5км. поїздки акуми не повністю встигають заряджатися цим калічним генератором (конструктивна особливість, всі плюються на гену). Та і я в них вже 2 роки не заглядав. Треба почитати як обслуговувати АКБ, та перевірити на зиму. Сьогодні замінив паливний фільтр, шоб на зиму новенький був. Дивно, навіть води в ньому не було. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Jura 10 Опубликовано 15 октября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 октября, 2015 (изменено) Треба почитати як обслуговувати АКБ, та перевірити на зиму. Та шо там читати Бажано раз в три місяці акб дозаряжати малими токами зарядним пристроєм (одним словом повідкручувати пробки і поставити наніч). Раз у півроку подивитися чи треба долити дистильовану воду. Електроліт чистий доливати в теперішні акб неможна, пластинам гаплик. Саме головне коли купуєш акумулятор, то тоді треба провірити плотность електроліту і шоб акб не мала більше як півроку з дати виготовлення плотность провіряється Ареометром і має відповідати цифрам 1,27-1,29 (хороша штука недорога і дозволяе рівномірно долити дистильовану воду рівномірно по-потребі) Я коли купляв АКБ то з 5 магазинів лише один згодився провірити плотность електроліта, другі відмовилися. Звісно купив там де все провірив, результат акуму вже 4 роки і ніразу непідвів. Изменено 15 октября, 2015 пользователем Jura Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 15 октября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 15 октября, 2015 хм. Про те, шо заряджати треба з викрученими кришками не знав. Ареометр десь був. Рівень води має бути однаковим чи щільність однакова? "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
shkrek 220 Опубликовано 15 октября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 октября, 2015 Лучше всего провести АКБ контрольно-тренировочный цикл, даже новому полезно (я делал), инфы много в сети. Бортовик итальянской восьмерки Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Jura 10 Опубликовано 16 октября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 октября, 2015 хм. Про те, шо заряджати треба з викрученими кришками не знав. Ареометр десь був. Рівень води має бути однаковим чи щільність однакова?Все має бути однаковим. І рівень (там мітки є, а якщо нема: то десь 1см над поверхнею пластин). Щільність також одинакова але може відрізнятися на 0.01 максимум 0.02 сотки між + і - клемами Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 23 октября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 октября, 2015 (изменено) Перезув задній міст в зимові тапки Тойо Обсерв ГСІ. Видалив машину з авторіа. Буду якось кататись як є. Тим більше шо газ подорожчав і різниця вже мінімальна. Особливо якшо купувати солярку не на АЗС... П.с.: підкажіть чим краще перемазати направляючі суппортів? Коли по малу котитись, то пищать колодки. Схоже на те, шо суппорт не відходить назад повністю. Хоча якби клинив, то і в бік мало б тягнути і грітись по ідеї. Але того не помітно. Тільки писк дратує. Изменено 23 октября, 2015 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
<REMUS> 11 Опубликовано 23 октября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 октября, 2015 есть специальная смазка для направляек супортов в тюбиках Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 23 октября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 октября, 2015 есть специальная смазка для направляек супортов в тюбикахЦе я знаю. Я маю на увазі, може є різниця залежно від виробника? "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Andrey&Ko 2 Опубликовано 24 октября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 октября, 2015 Я продажами запчастей на грузовики занимаюсь, хвалят вот такую:Textar CeraTec Смазка для суппортов, тюбик 75млЦенник 70грн Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 7 декабря, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 7 декабря, 2015 https://www.drive2.ru/r/isuzu/288230376151836078/Афігенний бобік.А по своєму ніфіга не роблю. Хіба на зиму поставив акум, той шо на 8ці був, бо шось тяжкувато вже їм заводити машину: сильно просідає напруга. Моше ше й патіфон висмоктує. Треба подивитись в неті, як утічки перевіряти...Шось впадло так ковирятися...Ну ше задні колеса зимові поставив. Зимових в мене лише 2 колеса, бо з такими зимами їздячи по місту особливого сенсу тримати 2 комплекта немає. На дорогах слизько за весь зимовий період від сили днів з 10. Можна перетерпіти. Тим більше, шо зараз я за місяць накатую АЖ кілометрів зі 100. Треба до весни назбирати на передні гальмівні диски бабла, бо подивився туди, а вони не рівномірно стерті. З внутрішньої сторони набагато тонші. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти