Dim.on-zt 343 Опубликовано 13 октября, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 13 октября, 2017 В 12.10.2017 в 08:23, scythe сказал: бери будівельний фен і вперед, сама піде. а шо за Ауді? А скло на такій погоді від будівельного не лопне? Ауді ось. Бляху в якості застави за борг дали покататись. 2.4 АТ ГБО. Документи до початку лютого на неї. Тільки все тоноване, вночі як в танку не видно ніфіга. Взяв навіть водійське скло без тонування, якось поставлю шоб видніше було. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
scythe 13 Опубликовано 13 октября, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 13 октября, 2017 5 часов назад, Dim.on-zt сказал: А скло на такій погоді від будівельного не лопне? Ауді ось. Бляху в якості застави за борг дали покататись. 2.4 АТ ГБО. Документи до початку лютого на неї. Тільки все тоноване, вночі як в танку не видно ніфіга. Взяв навіть водійське скло без тонування, якось поставлю шоб видніше було. ну здуру можно і ..його зламати ))) гівняна ця А6, попередня краще була, в цій підвіска ніяка, алюмінь. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 4 ноября, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 ноября, 2017 Прокатались подивитись Гаплик-трофі. При їзді на слизькому чорнозему з боковим нахилом пару раз ніфігово розвернуло так. Мабуть, не буду думати про ліфт кузова над рамою. Стрьомно на бік лягти було. Краще би колію розширити :) Хоча першочергове - знайти рульового редуктора нового. Бо люфт після після тієї ж бляхи на швидкості більше 30км напрягає - як на ГАЗоні по 10градусів у кожен бік... Кілька фот: "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ValerKat 407 Опубликовано 5 ноября, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 ноября, 2017 Ну не то что бы критично развернуло. Но все же лучше чем менять и поднимать, отработай резкое руление в противофазу. А то ты просто бросал газ, и становился таким же пассажиром, какими были мы, до полной остановки. 1 Маленького, кто хочешь обидит. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 5 ноября, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 ноября, 2017 9 часов назад, ValerKat сказал: Ну не то что бы критично развернуло. Но все же лучше чем менять и поднимать, отработай резкое руление в противофазу. А то ты просто бросал газ, и становился таким же пассажиром, какими были мы, до полной остановки. То це ж треба якусь методику знати, по-перше. По-друге, аналогічні умови відтворити - тобто щоб слизько було. По кризі на київському морі машина на такій швидкості не так ковзала як на цьому чорноземі. Мабуть, то вже як 8ку дороблю, на ній вже буду думати як і де тренуватись Я взагалі задумався чи зможу я на грунті нормально їздити з моєю рульожкою. Але то окрема історія, в бортовику не про те... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ValerKat 407 Опубликовано 7 ноября, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 ноября, 2017 Димон, сможешь конечно, тут уже тренировки нужны. Маленького, кто хочешь обидит. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 23 января, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 января, 2018 Закину хоч кілька фоток зимових т.к. з машиною нічого не роблю. Їздити стало накладно з нашими цінами на солярку, навіть купуючи з рук дешевше на 2-4грн від АЗС. Це при тому, що для свого класу машини витрата пального досить пристойна: біля 10л по трасі, якщо не їхати більше 90, і по місту 12-14. Навіть довелось ланоса купити, щоб по роботі по місту соватись, та і взагалі менше рахувати, що проїхати 10км, це ж треба 30грн , а на трамваї 8... Ось взагалі думаю чи не спробувати вже в 3тє продати Але відчуття таке, ніби треба продати друга, бо дорого годувати Машина мені в цілому подобається то. Якщо і продам, то буду дивитись такі ж, але на газу. Хочеться так як років 5 назад, щоб можна було десь на дальняк махнути, на ті ж "лимани" наприклад. Але навіть скидуючись в 5 чоловік, трохи кусається тепер, як стали "жити по новому". Тепер такі машини можна тримати хіба тим, в кого є доступ до дешевої, або і шарової солярки. Або в кого доходи як мінімум такі, як в мене були хоча б 7-5 років назад 1 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
shkrek 220 Опубликовано 24 января, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 января, 2018 В поляндии дешевле ездить машиной по городу, разовый на автобус 3 злотых, часовой билет (на одну линию) 4 злотых, проездной месячный 80 на одну линию, солярка по 3,79 (та что лучше, можно и дешевле найти), получается что в радиусе 5-6 км выгоднее на машине. А если вдвоем, то соответственно 10-12 км. Это в том городе где живу. В городе у меня расход выходит около 8-ми литров. Бортовик итальянской восьмерки Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
КОЛЯ_RACE FAN.zp.ua 50 Опубликовано 28 января, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 января, 2018 3.79 это где такие цены??? На заправках 4.50 +\- 20 грошей. А сколько ты за страховку платишь в год? REDLINE Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
shkrek 220 Опубликовано 28 января, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 января, 2018 о пардон, таки 4,79 )) Прошлой весной платил 860 за год, у меня 60% скидки Бортовик итальянской восьмерки Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти