Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Таке я читав, але то теорія. В моєму моторі то всіх тих приколів, про які пишуть щодо 3.2-2.5 не має. Надійність і безпроблемність (відносна) - це величезний +мого мотора, але годувати його стало не по кишені :unknw:

Ти можеш продивитися по чому на 6вд1 і 6ве1 детальки і як з їх наявністю? Хочеться прикинути розмір попадалова у випадку, якшо мотор ушатаний буде?

Поки шо єдине, шо я точно знаю, це шо КПП має бути механічна і взагалі по менше наворотів в трансмісії.

Быстрый поиск

http://www.ebay.com/itm/Isuzu-Honda-V6-3-2...e6c&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/98-03-3-2L-3-5L-Ac...963&vxp=mtr

Лучше искать не убитый, тк опять встанешь на ремонт

• Ответов 430
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Опубликовано (изменено)

Лучше искать не убитый, тк опять встанешь на ремонт

"Синку, це фантастика"(с) :pardon:

Сьогодні прикрутив нарешті останній бризговик від розширювачів арок, а то ніяк не було настрою. За заднім колесом під бампером на кузові просто страшно дивитись.

Почав відкручувати передній бампер, подужав лише 2 болта. По 1\6 оберта крутити довгим воротком не зручно, особливо де треба від себе крутити, а малим не вистачає сили. Завтра чи післязавтра буду знімати рівняти балку і подивлюсь чи кронштейн оживити можна чи під заміну.

Треба ше поміряти розмір, купити електровентилятор радіатора. Хоча мотор без вентилятора взагалі навіть в спеку як зараз навіть натяку на більшу ніж зазвичай температуру не дає, хоча сам вентилятор вожу з собою про всяк випадок.

Изменено пользователем Dim.on-zt

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

Опубликовано

можно найти, или сразу брать под ремонт, тк купишь как хороший(400-500уе) и еще на 400-600 попадешь на ремонт

Опубликовано

Не вижу смысла делать замену мотора с дизеля на бенз+газ в целях экономии.

Процедура выйдет более чем 1.5к у.е, расход по сравнению с дизелем вырастет в полтора раза где-то.

Какой пробег нужен чтобы только окупить эту процедуру? и за какой промежуток времени ты его накатаешь?

Опубликовано

Треба ше поміряти розмір, купити електровентилятор радіатора. Хоча мотор без вентилятора взагалі навіть в спеку як зараз навіть натяку на більшу ніж зазвичай температуру не дає, хоча сам вентилятор вожу з собою про всяк випадок.

А что вискомуфта накрылась?

Я себе тоже менял, в итоге через 2 месяца опять начала греться :(, плюнул, купил железный электровентилятор от калибры, ну и на мотор теперь меньше нагрузки т.к. минус один ремень :rolleyes:

• 0800300227(бесплатно)
  • 0442270007
  • viber - 0442270007
Опубликовано

Не вижу смысла делать замену мотора с дизеля на бенз+газ в целях экономии.

Процедура выйдет более чем 1.5к у.е, расход по сравнению с дизелем вырастет в полтора раза где-то.

Какой пробег нужен чтобы только окупить эту процедуру? и за какой промежуток времени ты его накатаешь?

Я не мотор збираюсь міняти. А всю машину. Мотор в Польщі 2000-3000злотих + навісне, проводка мозок і т.д.і т.п. - не має сенсу в такому свапі.

Я хочу продати цю і купити післярестайлінгову з новою мордою і торпедо. Для поїздок по якимось Карпатам, то дизель надійніший і солярки з собою на відміну від газу можна на запас взяти, але я всеодно ні в які подібні експедиції не їзжу, бо неможна хоча б 4 чоловіка назбирати, аби бюджет поділити. На газу можна по великому рахунку і вдвох їхати - бюджет вже не так по кишені битиме. Все впирається в бабло. Якби роботу хоча б на 500у.о знайти, то може я б ше й передумав. Ну або ціна газу стане не в 2.5 рази менше ніж солярка. Поки буду виправляти косяки, а там далі видно буде.

Сьогодні зняв і розібрав бампер. Один болт довелось зрізати. Треба придумати як би його порихтувати. Може за дерево зачепити тросом і заднім ходом смикнути.

Опубликовано

на газу в карпатах расход вырастет в 4 раза. в говна только дизель.

Я добропорядочный гражданин, ездящий на кредитной малолитражке.fff.jpg

Опубликовано

да, на газу, если понажимать - как в пропасть.

если без работы и без денег, зачем думаешь о новой машине?

Опубликовано (изменено)

если без работы и без денег, зачем думаешь о новой машине?

Це ж не на завжди. Сподіваюсь.

на газу в карпатах расход вырастет в 4 раза. в говна только дизель.

В мене вже великі сумніви, шо колись я туди взагалі виберусь. Та і якшо колись таки вдасться туди вибратись, то і на бенз можна буде розкошелитись раз в надцять років...

Може я коли все поремонтую, то вже і не захочу продавати. Поки шо це все на стадії роздумів...

Изменено пользователем Dim.on-zt

Опубликовано

Порихтував бампера. Заварив дірку в кронштейні (на розборці 300грн просили). Варив перший раз. Малим током важкувато дугу ловити, великим трохи дірки палить, але ніби позасирав. Тепер бампер рівно висить. Тепер помітно шо трохи і фара змістилась, треба витягнути назад. Шось так тарабанить коли переднім правим колесом наїзжаю на нерівність і не можу знайти шо. Підвіску передьоргав - нічого не бовтається. Напевне вихлоп.

П.с.: курва, чого розмитненя таке дороге??? Немає ніяких можливостей як би то дешевше зробити? Нерозмитнена машина 2-4к.у.о. коштує, розмитнити її ще біля 15 :mega_shok:

post-6801-1434224205.jpg

post-6801-1434224209.jpg

post-6801-1434224213.jpg

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти