sane 32 Опубликовано 14 ноября, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 14 ноября, 2012 Тільки не залапай сам відбивач з середини, бо будеш протирати - зробиш ще гірше.Сделал!Раньше просто сильно давил и боялся что сейчас все лопнет окончательно.)Отражатель я аккуратно протер,вроде в порядке.Сейчас жду пока герметик застынет и ставлю обратно.Еще раз спасибо , а то глупая тема , а найти не смог, и только твой совет мне помог!)
ВОВ@Н Опубликовано 14 ноября, 2012 Жалоба Опубликовано 14 ноября, 2012 Та на здоров'я! Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
MotorManiac Опубликовано 15 ноября, 2012 Жалоба Опубликовано 15 ноября, 2012 Если открыть фару, и тем более чем либо тереть рефлектор, то назад дороги уже нет. Рефлектор невозможно очистить не повредив. На вид, конечно, он будет блестеть и сверкать, но той безупречной отражаемости уже не будет...
ВОВ@Н Опубликовано 15 ноября, 2012 Жалоба Опубликовано 15 ноября, 2012 Если открыть фару, и тем более чем либо тереть рефлектор, то назад дороги уже нет. Рефлектор невозможно очистить не повредив.На вид, конечно, он будет блестеть и сверкать, но той безупречной отражаемости уже не будет...Ну так і я ж кажу, що руками не лапати. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Dim.on-zt Опубликовано 17 ноября, 2012 Жалоба Опубликовано 17 ноября, 2012 Як можна вийняти сам рефлектор? Скло зняв, а шо далі не збагну Хочу віддати на відновлення (у Харкові роблять), бо турецькі не хочу купувати, а Освар дорого. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
ВОВ@Н Опубликовано 18 ноября, 2012 Жалоба Опубликовано 18 ноября, 2012 Як можна вийняти сам рефлектор? Скло зняв, а шо далі не збагну Хочу віддати на відновлення (у Харкові роблять), бо турецькі не хочу купувати, а Освар дорого.Я клав фару верх ногнами (вже без скла) і по вуглах на рефлекторі побачиш такі чорні штуки (фото). От на ни я нажимав плоскою викруткою, бажано довгою. Я думаю на місці розберешся. А один раз просто брав фару теж без скла і там де оця фіговина чорненька, тобто на вуглі рефлектора просто тягнув на себе. В обох випадках рефлектор відділявся від фари на ура. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Dim.on-zt Опубликовано 18 ноября, 2012 Жалоба Опубликовано 18 ноября, 2012 Дякую. Вже вийняв. Треба від'єднати пружинку 1 у верхньому куті і за верхню частину просто нагло тягнути-вивертати На днях напевне буду відправляти на відновлення (думаю там хром чи срібло осажують на них, хіміки можуть і самі таке зробити) "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
ВОВ@Н Опубликовано 18 ноября, 2012 Жалоба Опубликовано 18 ноября, 2012 Дякую. Вже вийняв. Треба від'єднати пружинку 1 у верхньому куті і за верхню частину просто нагло тягнути-вивертати На днях напевне буду відправляти на відновлення (думаю там хром чи срібло осажують на них, хіміки можуть і самі таке зробити)Бачиш, я ж казав,що на місці розберешся, а про пружинку я й забув . Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
JACKSAN42 Опубликовано 4 мая, 2013 Жалоба Опубликовано 4 мая, 2013 У меня тоже скобка металическая лопалась. В гараже радио старое СССР валяется - внутри есть квадратные скобки такие же по принципу. Вот я себе её воткнул. Всё отлично держиться и регулируется !
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти