Рекомендуемые сообщения

ВОВ@Н сказал:

Тільки не залапай сам відбивач з середини, бо будеш протирати - зробиш ще гірше.

Сделал!Раньше просто сильно давил и боялся что сейчас все лопнет окончательно.)

Отражатель я аккуратно протер,вроде в порядке.Сейчас жду пока герметик застынет и ставлю обратно.

Еще раз спасибо , а то глупая тема , а найти не смог, и только твой совет мне помог!)

Та на здоров'я!

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

Если открыть фару, и тем более чем либо тереть рефлектор, то назад дороги уже нет. Рефлектор невозможно очистить не повредив.

На вид, конечно, он будет блестеть и сверкать, но той безупречной отражаемости уже не будет...

MotorManiac сказал:

Если открыть фару, и тем более чем либо тереть рефлектор, то назад дороги уже нет. Рефлектор невозможно очистить не повредив.

На вид, конечно, он будет блестеть и сверкать, но той безупречной отражаемости уже не будет...

Ну так і я ж кажу, що руками не лапати.

r119p.gif

Бортовий журнал

Як можна вийняти сам рефлектор? Скло зняв, а шо далі не збагну :unknw: Хочу віддати на відновлення (у Харкові роблять), бо турецькі не хочу купувати, а Освар дорого.

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

Dim.on-zt сказал:

Як можна вийняти сам рефлектор? Скло зняв, а шо далі не збагну :unknw: Хочу віддати на відновлення (у Харкові роблять), бо турецькі не хочу купувати, а Освар дорого.

Я клав фару верх ногнами (вже без скла) і по вуглах на рефлекторі побачиш такі чорні штуки (фото). От на ни я нажимав плоскою викруткою, бажано довгою. Я думаю на місці розберешся. А один раз просто брав фару теж без скла і там де оця фіговина чорненька, тобто на вуглі рефлектора просто тягнув на себе. В обох випадках рефлектор відділявся від фари на ура.

post-18073-1353258043.jpg

r119p.gif

Бортовий журнал

Дякую. Вже вийняв. Треба від'єднати пружинку 1 у верхньому куті і за верхню частину просто нагло тягнути-вивертати :) На днях напевне буду відправляти на відновлення (думаю там хром чи срібло осажують на них, хіміки можуть і самі таке зробити)

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

Dim.on-zt сказал:

Дякую. Вже вийняв. Треба від'єднати пружинку 1 у верхньому куті і за верхню частину просто нагло тягнути-вивертати :) На днях напевне буду відправляти на відновлення (думаю там хром чи срібло осажують на них, хіміки можуть і самі таке зробити)

Бачиш, я ж казав,що на місці розберешся, а про пружинку я й забув :pardon: .

r119p.gif

Бортовий журнал

• 5 месяцев спустя...

У меня тоже скобка металическая лопалась. В гараже радио старое СССР валяется - внутри есть квадратные скобки такие же по принципу. Вот я себе её воткнул. Всё отлично держиться и регулируется :)

!

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти