Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
23 часа назад, feshuk_yuriy сказал:

Кстати, ты б эту табличку сорвал бы просто, и в гаражик припрятал бы, и всего то делов... А на стакане (основная) совпадает со свид. о регистраии и все ГУД!

Так легше всього зробити:ph34r:.Але спочатку хочу підстрахуватися-купити десь такі,або похожі,заклепки.Доречі,ті заклепки,якими зараз приклепана ця табличка,не 100% оригінал-спеціально придивлявся на інших вісімках і девятках:xhoms:.Питання до тих,хто реєстрував авто на Україні без таблички-в свідоцтві, в графі "особливі відмітки",пишуть що вона відсутня чи ні??   Бо наприклад, в Росії пишуть ,і якщо заклепки не оригінальні-то також відмічають,що табличка закріплена "кустарным способом":in_thought:

• 7 месяцев спустя...
Опубликовано

а кто продавал в этом году авто через сервисные центры МВС? где и как происходит передача денег? сама юридическая процедура продажи понятна, все расписано, а вот где и когда рассчитываются между собой клиенты не понятно.

Опубликовано

Доброго дня,в мене выныкло пытання.Э авто на генералці в яку вписані дві особи,і є бажання переоформити авто: Чи можу я без присутності власника переоформити авто ,і як ця процедура повинна  відбуватися?   І ще одне питання номер той що в багажніку ,є підозра що він вварений, нібито сварочний шов навколо номера:Як це може повліяти на переоформлення авто?

Сьогодні товариш переоформляв авто волгу ,без зняття з обліку :Вийшло 1300грн +150 власнику за присутність:Власник мого авто категорично проти їхати в МРЕО і про вварений номер(в багажнику) нічого не хоче чути   От і думаю що робити і скільки це мені буде коштувати:ph34r:

Я парень тихий, скромный. Обидите - тихо закопаю, скромно отпраздную. Руслан моб.т 067773080

lada%20zver.gif

Днем он нормальный человек, а ночью чинит Жигули

Опубликовано

Проведи огляд сам, ретельно оглянь все, почисти фарбу. Якщо з номером проблеми то можеш стати пішоходом.

Якщо власник не хоче знімати, то там є якийсь косяк. Тож бий морду і спробуй забрати кошти, а авто повернути.

Опубликовано (изменено)
1 час назад, ladaZVER сказал:

Доброго дня,в мене выныкло пытання.Э авто на генералці в яку вписані дві особи,і є бажання переоформити авто: Чи можу я без присутності власника переоформити авто ,і як ця процедура повинна  відбуватися?   І ще одне питання номер той що в багажніку ,є підозра що він вварений, нібито сварочний шов навколо номера:Як це може повліяти на переоформлення авто?

Мій товариш 5 років назад купив ВАЗ 2108. Тоді ще були дійсні доручення, в яке він вписав свою дружину і себе. Але 5 років пройшло і їхати шукати власника (якщо він ще живий) не було ні часу, ні бажання. Поїхали вони разом із дружиною в МРЕО, вона зняла з обліку, а він поставив на себе. Вся процедура зайняла пів дня, допоміг звичайно "ускорітєль", які там труться постійно. Ціна питання десь до 600 грн, і це вже з новими номерами. Може не сильно дорого бо область осталась таж сама?

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

Опубликовано
56 минут назад, ladaZVER сказал:

Сьогодні товариш переоформляв авто волгу ,без зняття з обліку :Вийшло 1300грн +150 власнику за присутність:Власник мого авто категорично проти їхати в МРЕО і про вварений номер(в багажнику) нічого не хоче чути   От і думаю що робити і скільки це мені буде коштувати:ph34r:

Яке хоть авто написав би,а то номер в багажніку-думайте що хочте.Наприклад в багажніку вазів,то просто дублікат і його навіть можуть і не дивитись.

Опубликовано
14 часа назад, ladaZVER сказал:

стрьомна ситуація, переоформити авто можно і в нотаріуса, там експерта непотрібно проходити. Але в такому б випадку я б пробивав авто по базі ДАІ.

12 часа назад, Volf сказал:

Яке хоть авто написав би,а то номер в багажніку-думайте що хочте.Наприклад в багажніку вазів,то просто дублікат і його навіть можуть і не дивитись.

експерти зараз окремо ідуть від СЦ, та й дивляться все ретельно.

Опубликовано

Не знаю що там в ДАІ по базі на сьогоднішній день взагалі пробивають,коли вони посилають до нотаріуса за витягом на стягнення і натаріус видає все що нарив по техпаспорту.В колишньому Мрео на мою думку ніяких баз уже немає,або мутять як обично.

Опубликовано

При переоформленні вроді можна написати відмову від експертизи...

Цитата

С июля 2012 года Кабинетом Министров Украины было отменено обязательное проведение экспертного исследования транспортного средства, при его регистрации/перерегистрации или снятии с учета. Обязательность экспертного исследования сохранилась только в случае повреждения идентификационных номеров  кузова/двигателя, или же когда есть письменное требование собственника автомобиля. Данные изменения были внесены постановлением КМ Украины №600 от 27.06.2012 г., которое видоизменило п.15 «Порядка регистрации…транспортных средств» утвержденного постановлением КМ Украины от 07.09.1998 г. №1388.

Опубликовано
1 час назад, Vasjok сказал:

При переоформленні вроді можна написати відмову від експертизи...

Мгггг... попробуй це скажи в мрео коли будеш переоформлювати машину . :o_bozhe:

я так попробував натякнути минулого року ( Бо мукачівский експерт зажравшийся до до п....)  . Закінчилось це не радісно  і пішла уже коса на камінь так що прийшлось робити це в іншому райцентрі ( Хусті ) 

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти