TESLA 80 0 Опубликовано 27 марта, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 марта, 2016 23 часа назад, feshuk_yuriy сказал: Кстати, ты б эту табличку сорвал бы просто, и в гаражик припрятал бы, и всего то делов... А на стакане (основная) совпадает со свид. о регистраии и все ГУД! Так легше всього зробити.Але спочатку хочу підстрахуватися-купити десь такі,або похожі,заклепки.Доречі,ті заклепки,якими зараз приклепана ця табличка,не 100% оригінал-спеціально придивлявся на інших вісімках і девятках.Питання до тих,хто реєстрував авто на Україні без таблички-в свідоцтві, в графі "особливі відмітки",пишуть що вона відсутня чи ні?? Бо наприклад, в Росії пишуть ,і якщо заклепки не оригінальні-то також відмічають,що табличка закріплена "кустарным способом" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
scythe 13 Опубликовано 18 ноября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 ноября, 2016 а кто продавал в этом году авто через сервисные центры МВС? где и как происходит передача денег? сама юридическая процедура продажи понятна, все расписано, а вот где и когда рассчитываются между собой клиенты не понятно. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ladaZVER 2 Опубликовано 22 ноября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 22 ноября, 2016 Доброго дня,в мене выныкло пытання.Э авто на генералці в яку вписані дві особи,і є бажання переоформити авто: Чи можу я без присутності власника переоформити авто ,і як ця процедура повинна відбуватися? І ще одне питання номер той що в багажніку ,є підозра що він вварений, нібито сварочний шов навколо номера:Як це може повліяти на переоформлення авто? Сьогодні товариш переоформляв авто волгу ,без зняття з обліку :Вийшло 1300грн +150 власнику за присутність:Власник мого авто категорично проти їхати в МРЕО і про вварений номер(в багажнику) нічого не хоче чути От і думаю що робити і скільки це мені буде коштувати Я парень тихий, скромный. Обидите - тихо закопаю, скромно отпраздную. Руслан моб.т 067773080 Днем он нормальный человек, а ночью чинит Жигули Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Мачок 5 Опубликовано 22 ноября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 22 ноября, 2016 Проведи огляд сам, ретельно оглянь все, почисти фарбу. Якщо з номером проблеми то можеш стати пішоходом. Якщо власник не хоче знімати, то там є якийсь косяк. Тож бий морду і спробуй забрати кошти, а авто повернути. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 22 ноября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 22 ноября, 2016 (изменено) 1 час назад, ladaZVER сказал: Доброго дня,в мене выныкло пытання.Э авто на генералці в яку вписані дві особи,і є бажання переоформити авто: Чи можу я без присутності власника переоформити авто ,і як ця процедура повинна відбуватися? І ще одне питання номер той що в багажніку ,є підозра що він вварений, нібито сварочний шов навколо номера:Як це може повліяти на переоформлення авто? Мій товариш 5 років назад купив ВАЗ 2108. Тоді ще були дійсні доручення, в яке він вписав свою дружину і себе. Але 5 років пройшло і їхати шукати власника (якщо він ще живий) не було ні часу, ні бажання. Поїхали вони разом із дружиною в МРЕО, вона зняла з обліку, а він поставив на себе. Вся процедура зайняла пів дня, допоміг звичайно "ускорітєль", які там труться постійно. Ціна питання десь до 600 грн, і це вже з новими номерами. Може не сильно дорого бо область осталась таж сама? Изменено 22 ноября, 2016 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 22 ноября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 22 ноября, 2016 56 минут назад, ladaZVER сказал: Доброго дня,в мене выныкло пытання.Э авто на генералці в яку вписані дві особи,і є бажання переоформити авто: Чи можу я без присутності власника переоформити авто ,і як ця процедура повинна відбуватися? І ще одне питання номер той що в багажніку ,є підозра що він вварений, нібито сварочний шов навколо номера:Як це може повліяти на переоформлення авто? Сьогодні товариш переоформляв авто волгу ,без зняття з обліку :Вийшло 1300грн +150 власнику за присутність:Власник мого авто категорично проти їхати в МРЕО і про вварений номер(в багажнику) нічого не хоче чути От і думаю що робити і скільки це мені буде коштувати Яке хоть авто написав би,а то номер в багажніку-думайте що хочте.Наприклад в багажніку вазів,то просто дублікат і його навіть можуть і не дивитись. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
scythe 13 Опубликовано 23 ноября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 ноября, 2016 14 часа назад, ladaZVER сказал: Доброго дня,в мене выныкло пытання.Э авто на генералці в яку вписані дві особи,і є бажання переоформити авто: Чи можу я без присутності власника переоформити авто ,і як ця процедура повинна відбуватися? І ще одне питання номер той що в багажніку ,є підозра що він вварений, нібито сварочний шов навколо номера:Як це може повліяти на переоформлення авто? Сьогодні товариш переоформляв авто волгу ,без зняття з обліку :Вийшло 1300грн +150 власнику за присутність:Власник мого авто категорично проти їхати в МРЕО і про вварений номер(в багажнику) нічого не хоче чути От і думаю що робити і скільки це мені буде коштувати стрьомна ситуація, переоформити авто можно і в нотаріуса, там експерта непотрібно проходити. Але в такому б випадку я б пробивав авто по базі ДАІ. 12 часа назад, Volf сказал: Яке хоть авто написав би,а то номер в багажніку-думайте що хочте.Наприклад в багажніку вазів,то просто дублікат і його навіть можуть і не дивитись. експерти зараз окремо ідуть від СЦ, та й дивляться все ретельно. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 23 ноября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 ноября, 2016 Не знаю що там в ДАІ по базі на сьогоднішній день взагалі пробивають,коли вони посилають до нотаріуса за витягом на стягнення і натаріус видає все що нарив по техпаспорту.В колишньому Мрео на мою думку ніяких баз уже немає,або мутять як обично. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Vasjok 8 Опубликовано 23 ноября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 ноября, 2016 При переоформленні вроді можна написати відмову від експертизи... Цитата С июля 2012 года Кабинетом Министров Украины было отменено обязательное проведение экспертного исследования транспортного средства, при его регистрации/перерегистрации или снятии с учета. Обязательность экспертного исследования сохранилась только в случае повреждения идентификационных номеров кузова/двигателя, или же когда есть письменное требование собственника автомобиля. Данные изменения были внесены постановлением КМ Украины №600 от 27.06.2012 г., которое видоизменило п.15 «Порядка регистрации…транспортных средств» утвержденного постановлением КМ Украины от 07.09.1998 г. №1388. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
derzkij09 59 Опубликовано 23 ноября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 ноября, 2016 1 час назад, Vasjok сказал: При переоформленні вроді можна написати відмову від експертизи... Мгггг... попробуй це скажи в мрео коли будеш переоформлювати машину . я так попробував натякнути минулого року ( Бо мукачівский експерт зажравшийся до до п....) . Закінчилось це не радісно і пішла уже коса на камінь так що прийшлось робити це в іншому райцентрі ( Хусті ) DRIVE2.RU Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти