Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Доброго дня. Коротше товариш прикріпив ось таку наклейку

ИзображениеИзображение

на лобовому склі в нижньому лівому (водйському) вуглі.

Питання в тому чи не буде питань у представників ДАІ якщо вони побачать таку наклейку з приводу самовільного розташування її в такому місці і чи потрібно мати якийсь дозвіл.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

Опубликовано

По ідеї немає бути претензій, якщо вона не мішає огляду. Але сам, думаю, знаєш, які бувають ДАй-ці.

І мені цікаво, а дана наклейка вберігає від грабіжників чи то просто данина якісь моді?

Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال!

Продам стійки 2108 та 2110

Опубликовано

при виде этой наклейки автозлодеи бледнеют в лице и спешно удаляются. вы просто не шарите.

также все объекты в радиусе 50м автоматически попадают под охрану этой наклейки

МегоЗАЗоКорчестроитель(050)525-41-95

Опубликовано

при виде этой наклейки автозлодеи бледнеют в лице и спешно удаляются. вы просто не шарите.

также все объекты в радиусе 50м автоматически попадают под охрану этой наклейки

А мені здається автозлодіям навпаки схочеться перевірити чи дійсно "під наглядом"

Але все таки по суті, чи є це правопорушенням?

r119p.gif

Бортовий журнал

Опубликовано

А мені здається автозлодіям навпаки схочеться перевірити чи дійсно "під наглядом"

Але все таки по суті, чи є це правопорушенням?

«Забороняється експлуатація транспортних засобів згідно із законодавством за наявності таких технічних несправностей і невідповідності таким вимогам:

...

31.4.7... в) встановлено на скло додаткові предмети або нанесено покриття, які обмежують оглядовість з місця водія, і погіршують його прозорість

Тобто приклеїти її там де був талон ТО або зі сторони водія внизу не порушення.

Також, по закону може клеїти зверху скла:

На верхній частині вітрового скла автомобілів і автобусів можуть бути прикріплені прозорі кольорові плівки. Дозволяється застосовувати тоновані стекла (крім дзеркальних), світлопропускання яких відповідає вимогам ГОСТ 5727-88.

А там далі залежна який ДАЙ-вець.

Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال!

Продам стійки 2108 та 2110

Опубликовано

«Забороняється експлуатація транспортних засобів згідно із законодавством за наявності таких технічних несправностей і невідповідності таким вимогам:

...

31.4.7... в) встановлено на скло додаткові предмети або нанесено покриття, які обмежують оглядовість з місця водія, і погіршують його прозорість

На верхній частині вітрового скла автомобілів і автобусів можуть бути прикріплені прозорі кольорові плівки. Дозволяється застосовувати тоновані стекла (крім дзеркальних), світлопропускання яких відповідає вимогам ГОСТ 5727-88.

О, о це щось ближче до істини. Тим паче воно має розмір 10смх6см, то оглядовості не обмежує це 100%. Дякую.

r119p.gif

Бортовий журнал

Опубликовано

...

дальше зависит не от ГАИшника , а от водителя, потому как "без лоха и жизнь плоха" :pardon:

На ГАИшные разводы ведутся те, кто не знают своих прав, а кто шарит тот скажет "Давай до свиданья"

Опубликовано (изменено)

Ещё типа такой видел на одно старом ИЖе :)

Изображение

Изменено пользователем Dim.on-zt

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти