Рекомендуемые сообщения

Опубликовано (изменено)

Півтора місяці тому пересів я з Десятки на Шкоду 2013 року...Десятка залишилась а мене надалі,відпочиває вона поки шо :)

Изображение

о таке тепер маю

Изображение

Значить так це сталося 31 січня 2013 року.

Комплектація ambition-середня базова,двигун 1,6 16 клапанів бензин.

Чому білий-тому шо вже не хочу металіку,та й сам колір пасує цій машині,чорний машину робить меншою...

О таке воно є

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

Зразу в салоні добрав колонки в задні двері jbl cs-6c Изображение

Зимова резина мішелін,і сигналка=7100 грн все разом вийшло

Постановка на номера 6000 грн у Львові

машина сама коштує 150000 з чимось грн

На роботі в себе замовив коврики і поставив-400 грн

Добрав бризговики,бо з заводу не було :wacko:Изображение 300 грн

Навіть не думав шо сітка буде в подарунок в багажник :blink: :blink: :blink:

Изображение

Значиться начитавшись форумів і відгуків по цій машині відразу регульнули багажник ззаду тими чорними кутниками-бо тарабанило плстмасовим стуком...Шо зробиш шо з зваоду так у всіх моделях цих то ппц :diablo: .також почала тарабанити подушка КПП тому шо з заводу вона йде з пластмасовими вставкми-завтра маю звонити чи приїхала з Києва.Так як машина на гарантії

Перше шо було зроблено компом то кодував штатний Swing мафон на прошивку від СуперБ-звук значно поліпшився)))

Изображение

Місяць назад я поїхав до тонувальника і затонували мені за 720 грн плівкою +50-вже вночі привик :rally: Повірте я не можу їздити в нетонованій машині,хоч то зараз мода на таке...Я не хочу і всьо,фіг мене перепреш як пробували на одних форумах :hunter:

:D

Изображение

Потім в мене зачесались руки :D :D :D ше шось зробити...І потягнуло мене на значки-ззаду зняли написи шкода рапід,Гарно так виглядає

ИзображениеИзображение

2 дні тому взяв чорним матовим балончиком покрасив оригінальні ковпаки в чорний мат так як не подобався вигляд.Мені зараз краще подобається.

ИзображениеИзображение

Хоча ковпаки не надовго...Хочу р16 купити на неї,от продаю музику з десятки шоб докинути на диски :D :D :D

на даний момент машина має вже 4700 км пробігу,я задоволений нею.Вигляд такий самий як на останній фотці.міняти більше нічого не планую...Хоча тільки диски під заміну і може обтягну чорним кришу...І буду їздити пару років в задоволення

Изменено пользователем Петро
  • Ответов 104
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Опубликовано (изменено)

Нравится мне рапид, скромно и со вкусом. Вот только колпаки черные выглядят колхозно.

Как мотор 1.6, хватает?

Изменено пользователем shkrek
Опубликовано

поздравляю с открытием

Нравится мне рапид, скромно и со вкусом. Вот только колпаки черные выглядят колхозно.

вроде норм

Как мотор 1.6, хватает?

тож интересно

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

Опубликовано

Как мотор 1.6, хватает?

На рахунок ковпаків-плануються чорні диски,так шо ковпаки в чорний то так поки шо.Бо сталюки орігінал мені не подобаються

Поки шо я не давав копоті-тому шо бкатку проходив.зараз по трошки збільшую оберти-нічого так їде,гарно.На повну ше не тиснув ,боюсь :D

А забув написати-замість ремня ланцюг.Блін не привично шумний мотор чи то обезшумка капота гірша ніж в ВАЗі...

Поки шо більше 100-110 не їхав.ну обгони 120 км год.Хочу шоб втерлось добре

Вибиралось між 3 машинами

Шкода Рапід,Хюндай Туксон,Кіа Церато нова.За Туксон начитався шо добра до пори до часу,а потім починаєтсья...ну і мінус того шо був тіки передній привід.....Церато-класний вигляд нових,але побоявся за передній бампер-там де я їжджу можна легко його вирвати-дуже до переду стирчить і нижча від шкоди.

Чому Шкода...а фіг зна,сподобалась з вигляду-плчитав відгуки,поганих не було.от і рішилось її взяти

от спор чи тут атермальні вікна-я шось не бачу шо тут є зелений відтінок

Опубликовано

хороший машин!поздравляю!

32531dd444b8072966f611521415a1d1.gif

доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей

Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=)

Опубликовано

симпотный Рапид, тоже приглянулся из Шкод :good:

відразу до душі припав)))

хороший машин!поздравляю!

Дякую)))

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти